Abuzurile din Romania trec oceanul
Doamne Ajuta celor care se cheama Adrian Ursu, M.
Gadea,R.Tudor,D. Grecu etc.iar lista continua.
A. Vatase
Ar fi necesara o informare a oficialilor europeni si americani in legatura cu lipsa de reactie a justitiei de la noi fata de sesizarile Guvernului privind jaful economiei nationale din precedenta guvernare.Acolo sunt fapte,dovezi,consecinte si pagube de mld. de euro.
Re: http://elldor.info/wp-content/uploads/2012/07/Conforbire-Victor-Ponta.jpg
dna.nula=dna.invatatoare de la sc.nr.10?!
Cred ca vom reusi sa facem cunoscut adevarul calvarului din ultimii 9 ani suportat de romanii mintiti, umiliti, manipulati, saraciti, instrainati si plecati in bejenie.
Nu mi-au placut niciodata Marile PUteri. Nu stiu cum facem dar schimbam mereu Stapanul, Seniorul. Nu avem inca starea si taria sa ne luam tara inapoi. Cum Parlamentul si Guvernul Romaniei admit o astfel de imixtiune in probleme interne, e rusinos. Diplomatii SUA sunt ca si trimisi de Poarta Otomana, Imperiul Habsburgic, Lenin, Stalinua, Brejnev. Sa ne amestecam si noi macar in Principatul Monaco!
Le doresc sa aiba in familie un asemenea om si sa vada cum ii mananca precum cancerul !
As dori sa ii vad anchetati si pe fostii ministri corupti de la PDL ce ne-au furat banii din pensii si nu numai cea ce ne-a un trai amar !!!
| This discussion has been closed. |
vezi fabula Cainele si catelul de Grigore Alexandrescu