Abuzurile din Romania trec oceanul
Sa admitem ca americanii vor intelege situatia de la noi, care de fapt nu cred ca le este straina. O sa vina ei sa ne faca legi mai bune, sau vor veghea sa le aplicam corect?. Nu cred!. De cand este la putere, USL-ul se putea concentra pentru a corecta sau chiar inlocui acele cateva legi care au condus la situatia actuala. Nu stiu daca din interes, slugarnicie sau prostie a preferat sa coabiteze si sa nu cumva sa supere UE sau pe unchiul SAM. Macar un pic de verticalitate nu ar fi stricat!. A.C.
Re: sustin demersul
#6975: andrei - sustin demersul
Pamfil Furtuna / Semnez peti'ia voastra,cu toata forta, pentruca este si a mea. Bravo !
din cauza stranilor a ramas basescu (ceausescu 2)presedinte a unei haite care a devalizat acest stat, pe care el la facut un stat neconstitutional.
"in sfarsit vor vedea si altii ,abuzurile ,facute de judecatori , basisti ,sunt de acord si semnez petitia !!!"
Cat despre comentariile inversunate ale celor care comenteaza in contradictie , este clar ca vin din randul celor care se numara prin radurile celor care fac abuzuri , sau au membrii in familie ori rude apropiate care sunt in structura acestui sistem dictatorial basist.
GATA ! Ne-am saturat de basistii comunisti . Mai priviti in jurul vostru si macar bunul simt ar trebui sa va deschida ochi si sa acceptati ca intotdeauna minoritatea se supune majoritatii. E drept ca aceasta logica ESTE FUNCTIONALA numai in mintea celor care au puterea de a gandi.
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |