Abuzurile din Romania trec oceanul
CINE SEMNEAZA ?
Acest ins,Basescu trebuia urgent sa fie EJACULAT din functia de presedinte al Romaniei,imediat dupa REFERENDUM deoarece sub conducerea dictaturii lui, in Romania sa promovat numai MINCIUNA,PROSTIA si in loc sa combata CORUPTIA, a implementat-o ca pe o LEGE in aceasta tara,la toate nivelurile institutiilor statului.As dori ca acest ins dupa ce nu va mai avea imunitate sa fie TRAS IN TZEAPA,nu sa mai cheltuim banii nostri cistigati cu sudoare,nu sa-l tinem in puscarie. Daca as putea l-as executa chiar eu.As descarca toate gloantele care le-am avut la mine la REVOLUTIE,peste 250 cartuse,unde era sa-mi pierd viata. La fel as proceda cu toti indivizii care l-au aservit si pupat in fund. Sint FURIOS,SCIRBIT SI SCUIP pe acest ins Basescu. Basescule!!!! SA MORI PE PUSTII !!!!!!!!!!
Re: fraieri antenisti
#11679: VOICULESCU "profesorul" - fraieri antenisti
Cu nivelul acesta de raspuns ce crezi ca demonstrezi? Esti mai bun? Scoala Guvernatorului!
ATENTIE
1 Premiul intai drept de vot inca 100 de ani dupa moarte !!!
2 premiul doi un xerox cu semnatura Ponta
3 premiul trei colectie de almanahe Psd si prezenta in studioul latrina 3 pana la moarte !!
pot participa inclusiv mortii !!
Jos cu Basescu
Re:
mai fra! pricepe ca petitia e pentu cei cu cit de putina carte-nu pentru analfabeti!las-o moarta cu infracorul
La puscarie cu base
sa schimbam "iubitul conducator".
Asa sa ne ajute Dumnezeu.
Nu l-am votat niciodata.
Am fost in America de foerte multe ori,dar acolo
nu se face asa ceva.
Va doresc succes la casa alba,unde eu am vizitato
| This discussion has been closed. |
Mergeti inainte si faceti tot ce puteti fiindca nici nu stiti ce fericita ma faceti, iar acest John Kerry poate cerceteaza si ce se intampla cu toate sesizarile corpului de control al guvernului.
FELICITARI!!!!!