Abuzurile din Romania trec oceanul
Rog pe aceasta cale pe toti cei care s-au infestat cu celebra "scarba prezidentiala" sa semneze petitia. La mai multi ! Degeaba ne chinuim scapam sa scapam de dracu si dam de ta-su. daca se cearta uselistii ca chiorii la tv , n-am castigat nimic ! Cadem din lac in put ! Desteaaaap....ta-te romane,....... macar in ceasul de pe urma !
Sper sa va treziti si sa ganditi cu capul vostru
Personajul basescu (l-am scris intentionat asa) este pentru mine cel mai enervant, suparator, gretos si abject dintre toate personajele care apar in media. Voi fi foarte bucuros cand acest personaj va plati pentru toate mizeriile facute, pentru hahaitul sau injositor, pentru tupeul fantastic (o caracteristica comuna a celor din
jurul sau si care "il poarta in suflet")! Pentru d-ul Ursu: nu inteleg de ce il aduceti in emisiune pe d-ul C.T.Popescu (eu am schimbat canalul pe A1) , se stie ca atat dansul cat si ziarul "Gandul" sunt pro-basiste!Felicitari domnule Gadea!
Lasati-o jos ca macane
Kerry va rade de voi, ca stie ce va poate limba si respectiv blana plus ca Varanul e pe lista neagra a Europei si a SUA pentru furt din avutul statului, colaborare cu Securitatea si neclaritati in legatura cu conturile Ceausestilor.
Mi s-ar parea logic ca CCR sa schimbe decizia demonstrata de rezultatele INS a fi incorecta.
This comment has been removed by the author of the petition.
Fara Basescu si armata sa de slugi ce executa ordine ! Presedinte echidistant si corect ! Justitie independenta si corecta !
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the author of the petition.