Societatea Timisoara - Apel si invitatie la atitudine civica
Orice lipsa de atitudine este o acceptare si o capitulare. Nu cred ca asta ne dorim la peste 20 de ani de la renasterea sperantelor.
Vreau să trăiesc într-o Românie în care democrația să fie democrație, cultura, cultură, apartenența la Uniunea Europeană să se simtă în comportamentul cotidian al politicienilor, iar cei care încalcă legile să ajungă în închisori, ca în orice altă țară europeană, nu să stea în parlament să facă legi pentru oamenii cinstiți. La un sfert de secol de la căderea lui Ceaușescu vreau să trăiesc într-o țară normală. Conducerea fostului ICR și-a probat cu brio profesionalismul pe toate meridianele globului. Nu au făcut de râs cultura cultura și civilizația țării noastre, așa cum o fac plagiatorii complexați care ne conduc și propaganda lor rudimentară!
Il voi scrie cu p mic !
Che Guevara de Dambovita il iubeste neconditionat pe Radu de Ma(Z)are Neagra in ciuda faptului ca saluta norodul Constantei lovit de insolatie, precum Hitler, afisand cu mandrie imbecila uniforma nazista !? V.Viorel P nu e doar incapabil mai e si prost pe deasupra.Prin ce intamplare nefericita a ajuns sa fie inscaunat Prim Ministru al Romaniei,si ce BLESTEM il face sa viseze ca va deveni si Presedintele acestei tari?
comunisti si acum sa fie condusa de un premier
continuator al liniei comuniste postrevolutionare Iliescu-Nastase-Ponta !
Problema lui este alta: esta antipatizat,profund antipatizat de restul de 70%
Am emigrat in mine ! Nu pot sa-mi explic cum ,dupa 25 de ani, un popor a devenit atat de ignorant ,dandu-se pe mana unor non-valori!
Dupa ce au furat Revolutia,au furat si sufletele romanilor!Oricum,poporul are conducatorii pe care ii merita! Felicitari pentru atitudine !
Inventarul gafelor lui FaCopiuta Pinocchio
Domnule Victor Viorel Ponta pune burta pe carte,nu dauneaza sanatatii ba chiar face bine la minte !
| This discussion has been closed. |