Lasati cainii pe spatiile verzi din Bucuresti
Atunci sper sa nu mai vii in Romania caci tara asta pe care nu mi-am parasit-o dar a fost parasita de unii paraziti ca alde tine, nu are nevoie de specii ca tine si ca altii ca tine cu mentalitatea ta de hazna imputita. I-ati cainii si pupa-i in cur si spala-te cu javrele pe cap. Da? Nu va ducem dorul si lipsa, NOI, care am ramas in tara noastra....PRIBEGILOR!!! Ramaeti dracului acolo si sa nu auzim de voi, in vecii vecilor! Maaaarsh afaaar!!!
Din regnul animal faci si tu parte ( biped sau patruped ) tot animale suntem - singura diferenta o face discernamantul si posibilitatea de a face alegeri + diferentierea dintre bine si rau. Dar cred ca asa simple cum sunt explicatiile de mai sus nu te vor face sa intelegi ca vei fi mereu privit de catre "noi" ca o specie inferioara "javrei " pe care o pupam in nas si o plimbam in lesa :)
amenda
Acum 2 zile am primit amenda de la politia comunitara pt ca ma aflam cu catelusa mea, shih tzu de talie mica, care era in lesa, in spatiu de relaxare respectiv spatiul verde de la coltul blocului, iar la 2 m de noi era un r...t de la oamenii strazii, probabil, de toata frumusetea... Mi-au fluturat un carnetel cu o lege care spune ca nu avem voie in spatiile verzi, gradinile publice etc. decat in locurile special amenajate care lipsesc cu desavarsire. Azi , era cu catelusa in gradina din fata blocului, care e ingradita, si e un fel de pubela publica pot spune , nicidecum un spatiul verde, si ma trezesc cu d-nii de la politia locala care au fost interesati daca am materiale de curatenie asupra mea. Dupa ce le-am aratat ca am un intreg sul de pungute nu doar una la mine, i-am intrebat daca am voie in acea gradina considerata spatiul verde, raspunsul a fost afirmativ atata timp cat curat mizeria lasata de animal ( lucrul care mi se pare de bun simt si consider ca toti detinatorii de animale ar trebui sa faca acest lucru). Ma intreb acum daca maine ma opresc cei de la politia comunitara si imi flutura iar legea in fata , ca nu am voie in gradina blocului, cam ce ar trebui sa fac ? ...
Atat ca iubitor şi posesor de câine de companie,cat si ca platitor de taxe si impozite mă simt discriminat în drepturile mele de cetățean de legislația în vigoare. Atata timp cat parcurile sunt construite si intretinute si din taxele pe care eu le platesc mi se pare discriminatoriu sa nu pot beneficia de o plimbare relaxanta alaturi de patrupedul meu fara teama ca sunt urmarit de politistii locali exact ca un infractor.Sustin amendarea celor care nu isi strang resturile fie de la caini, fie de la copii.
Pentru o tara civilizata si NU pentru o intoarcere in comunism.
Pentru eliminare discriminarii de orice fel.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Câinii, animale de companie, indiferent de talie, de rasă, vârstă sau sex, au devenit membrii de familie. Nu doar că sunt iubiți, crescuți de mici și îngrijiți ca un copil, dar unii sunt chiar trecuți la întreținere drept persoană. Dacă mai punem la socoteală inteligența și afectivitatea lor, am putea spune că sunt persoane nonumane, precum sunt recunoscuți oficial delfinii.
Având în vedere toate acestea, consider că aceștia ar trebui să aibe dreptul să meargă oriunde merg ca însoțitor al omului. Omul trebuie să răspundă de păstrarea curățeniei
| This discussion has been closed. |