Asteptam DNA sa poposeasca si pe la CSM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Asteptam DNA sa poposeasca si pe la CSM!


Musafir

#276

2014-02-11 19:03

Toate aceste nereguli ( de fapt abateri GRAVE de la Constituţie ) se pot întâmpla doar în Ţara lui BĂSESCU VODĂ. Cum se poate lua un salariu stând acasă ? Să ne spună şi nouă căci poate, poate le vom urma exemplu ... Ce frumos ar fi ( de fapt cum spun uneori eu "VISE,VISE TAICĂ, TREZEŞTE-TE CĂCI REALITATEA TE DOBOARĂ". Dar dacă nu ne povestesc nouă, poate cel puţin celor de la D.N.A.

Musafir

#277

2014-02-11 21:01

Eu si colegii mei am primit pentru luna decembrie 2013 doar 20%din salar iar pentru ianuarie 2014 nimic, desi am lucrat in aceasta perioada. Nemernici astia de unde sunt platiti si de cine?
Marele contestat ce face? Lucrez la Servicii Energetice Banat si se poate verifica ce scriu.Halal conducator, vai de tine popor.
SEAMAN

#278

2014-02-12 06:29

LA PUSCARIE CU EI !!!!! CEI CARE SUNT PUSI SA VEGHEZE LA RESPECTAREA LEGII SI O INCALCA SA PRIMEASCA PEDEPSE MULT MAI MARI DECIT CELE PREVAZUTE IN CODUL PENAL !!!!!! ACESTI MONSTRI ,NU OAMENI ISI PERMIT SA INCALCE LEGEA FIINDCA SUNT SUB PULPANA LUI BASE (ALT INFRACTOR)SI I-O SUG CONSTANT !

Musafir

#279

2014-02-12 07:25

RESPECT DEPLIN

Musafir

#280

2014-02-12 09:36

Semnez orice petitie impotriva slugoilor basisti.
Numai Dumnezeu ne poate scapa de leprele astea basiste.Sa auzim de bine.

Musafir

#281

2014-02-12 11:07

Doresc din tot sufletul ca justitia sa fie independentă si echidistanta. Nu doresc justitie manipulata si santajabila de forte politice, administrative, servicii secrete sau mafie. Daca este nevoie, manifestam vehement pentru asta.


Musafir

#282

2014-02-12 13:18

succes

Musafir

#283

2014-02-12 13:47

Cu asemenea exemple in CSM, aceasta institutie isi pierde total credibilitatea si actul de justitie nu mai ofera nicio garantie cetateanului.Este bine sa se stie ca cetatenii nu agreaza egalitatea de statut intre magistrati si procurori.De aici provine tot raul.

Musafir

#284

2014-02-12 14:56

Afara cu tortionarii basescu si basistii
lui.Ar trebui sa iesim in strada si sa-i
alungam cu forta caci,s-au prins precum
capusele de trupul tarii.

Musafir

#285

2014-02-12 18:08

alegeti un nou csm

Musafir

#286

2014-02-13 12:13

ADEVARUL E CA S-A CAM STRICAT PESTELE PE-ACOLO SI PUTE RAU DE TOT... DECI: D.N.A. FA-TI DATORIA, DAR NU CA IN CAZUL "FLOTA"!...

Musafir

#287

2014-02-13 14:12

Nimeni nu trebuie sa fie mai presus in fata legii

Musafir

#288

2014-02-14 11:16

o actiune adecvata

Musafir

#289

2014-02-14 13:11

Aproape nu mai este nici o speranta ca in aceasta tara se va respecta vreodata legea.Daca de la nivele asa inalte precum CSM,CURTEA CONSTUTIONALA,PROCURATURA GENERALA,DNA,PARLAMENT,GUVERN,PRESEDENTIE,INALTA CURTE ,ETC.nimic nu se respecta,nici CONSTITUTIA,nici legile,nici legea bunului simt,absolut nimic.Oare se va termina o data acest dezastru in care se afla toate institutiile de la cel mai inalt nivel? De ce doar noi cei de rand trebuie sa respectam legile aceste tari,atati cat mai suntem ?, De ce nimeni nu raspunde pentru incalcarea constitutiei si a legilor tarii? Pana cand cred cei ce conduc aceasta tara ca ne vor mai putea prosti? CAND SE VA INSTAURA DOMNIA LEGII? CAND VA FI ANIHILATA MAFIA DIN TARA ASTA? Pe noi cei multi,ne apuca disperarea.Cred ca nu ar trebui sa ne puna cineva rabdarea la incercare.Toate au o limita.

Musafir

#290

2014-02-14 19:47

Pana acum sunt 1371 se semnaturi. Adica, nici macar cei care i-au cerut afara pe Ghica si Danilet nu au semnat. Se cere sprijinul "poporului".Adica dupa ce ne-o "trageti"la greu cu toate imbecilitatile voastre ne cereti sa votam mizeria pe care o aveti in masina de spalat, cand lumea este SCARBITA - asta e cuvantul - de justitie. Iar ca pe "onorata instanta" o cheama Danilet, Lupea,Dumbrava nu mai conteaza.L-ati ales pe Danilet.....care a fost si pe Cluj ! Eh....sa va spalati cu el pe cap ca tot va credeti super elita natiunii .....si hai MARS ca sunt unii care invata la greu si nu au privilegiile unor nesatui ca voi. Nu ne cereti noua sa va rezolvam porcariile si mizeriile ? Huooooo !

Musafir

#291

2014-02-14 20:09

Am vazut zilele trecute cum doamna "cu serpii" incerca sa-si exprime compasiunea fata de presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici. Daca nu-i este cu suparare respectivei, vreau sa-i amintesc ca omul - si alte cateva sute de mii - a stat la puscarie datorita unor "colegi" MAGISTRATI care daca mai sunt in viata au "pensii speciale".....domle ce profesie e asta!!!! ?????? mai bagi pe cate unul prin puscarie, mai un taiat de cap, mai o spanzuratoare, altul impuscat.....o profesie"nobila" ??????!!!!

Musafir

#292

2014-02-15 16:41

Vreau curăţenie pe toată linia, inclusiv în DNA.

Musafir

#293

2014-02-18 08:37

Procurorii DNA sa-si ancheteze SEFII??? Maaai sa fie...

Musafir

#295

2014-02-23 09:09

Dupa alegerile trucate din 2013, Judecatorului CSM care nu face parte din sistemul ticalosit i s-a facut dosar penal pentru decontarea unor cheltuieli discutabile. Asta dupa ce i-a fost confiscata noaptea unitate de calculator, fiind cercetat penal si soferul acestuia pentru dezvaluirea unor mizerii interne.Platile facute fara temei legalce ce fac obiectul petitiei, nu sunt numai abuzive ci chiar infractiuni, insa se dovedeste inca odata ca asa-zisa justitie independenta este numai partinica.

Musafir

#296 ADEVARUL DESPRE JUSTITIE

2014-02-23 12:02

Incepand cu 2005, puterile statului au fost grav dezecliribrate de institutia unipersonala prezidentiala, care nu este o putere a statului, dar si-a consolidat treptat pozitia in institutiile de forta si in special in justitie, prin intermediul carora, pentru jocuri politice si de interese au fost si sunt hartuite si blocate primele doua puteri ale statului (legislativa si executiva). Acestea au fost adevaratele derapaje de la statul de dreptdevenit nefunctional si nu minciunile cozilor de topor din vara anului 2012 si cele recente. Confiscarea politica si blocarea statului de drept si a justitiei s-a produs in perioada 2005-2010, prin promovarea oamenilor de casa aserviti, incepand cu doi procurori de la Cluj-Napoca si Sibiu care nu aveau ce cauta la varful parchetelor, sustinuti de doi lideri politici ardeleni. Dupa care prin modificari legale si popularea bordului sistemului judiciar numai cu asemenea oameni fideli fostei puteri, cu o deontologie partizana “adecvata”, in anul 2010 s-a ajuns la desavarsirea sistemului cu adevarat ticalsit, prin obtinerea majoritatii in CCR, incadrata nu cu personalitati din profesiunea juridica, ci cu persoane numite politic, nealesi de nimeni, care nu erau magistrati de cariera si voteaza dupa algoritm. In paralel , au fost populate masiv cu oameni de casa ai fostei puteri parchetele, CSM si ICJC. Potrivit art. 126 din Constitutie -“ (1) Justitia se realizeaza prin Inalta Curte de Casatie si Justitie si prin celelalte instante judecatoresti stabilite de lege”, In consecinta, numai puterea judecatoreasca prin instantele sale rerprezinta justitia, iar toate celelalte organe din cadrul sistemului judiciar sau persoane, nu au decat calitatea de participanti la infaptuirea actului de jusitie, iar parchetele nu fac parte din puterea judecatoreasca si procurorii nu au calitatea de magistrati.
Nici politicienii, nici presa care isi dau cu parearea despre justitie, clamand generalitati pe care nu le inteleg, nu abordeaza raspicat ceea ce se vede nu din avion, ci chiar din satelit: orientarea partizana categorica a asa- zisei lupte impotriva coruptiei, dar in special a celei politice, fiind particularizata pe adversarii politici si protejarea la modul sfidator a clientelei fostei puterii. Mai mult, in totala contradictie cu dispozitiile art. 131, alin (1) din Constitutie, conform caruia “ In activitatea judiciara, Ministerul Public reprezinta interesele generale ale societatii si apara ordinea de drept, precum si drepturile si libertatile cetatenilor”, in practica DNA, care face jocuri politice ocupandu-se aproape exclusiv, dar partinic si abuziv de coruptia politica, din fosta opozitie si actuala putere, devin tot mai frecvente practicile care contravin dispozitiei constitutionale. Asa de exemplu, arestul preventiv a devenit regula din exceptie, pornindu-se adesea de la unele interceptari ca unice probe, care se incearca a fi completate cu probe in stare de arest, ceea ce este extrem de grav. Se fac dezvaluiri din dosare unei parti a presei, care sa le mediatizeze. In asteptarea sau in timpul asa –zisului MCV, se practica adesea linsajele mediatice, arestari de parada care sa impresioneze, despre care ulterior nu se aude nimic etc, practici care incalca prezumptia de nevinovatie, dreptul la libertate, sau alte drepturi si libertati. Extrem de grav este ca asemenea practici au infestat si unele servicii DNA din teritoriu. De aceea, exista o falsa abordare a independentei justitiei, pentru ca miza este de fapt mentinerea oamenilor din aceeasi categorie la varful ei, chiar impotriva spiritului Constitutiei si legilor justitiei, iar ultimele numiri la parchete din 2013, nu au fost decat o lupta politica reusita pentru rotirea cadrelor obediente din acelasi sistem inchis. Asa s-a mentinut partea justitiei devenita partizana si abuziva in zona ei penala, avand ca obiectiv, pe linga demonetizarea celorlalte doua puteri ale statului, garantarea libertatii si uriaselor averi frauduloase ale fostei puteri si grupurilor de interese afiliate, care beneficiaza de protectia absoluta a unor parchete si instante, beneficiind inclusiv de protectia institutiei administrative pentru controlul averilor-ANI, fals si mult invocata alturi de justitie, care nu este de fapt decat o (z)garda a moralitatii publice si aceasta profund partinica fata de privilegiatii absoluti ai fostei puteri. Abordarea justitiei din perspectiva principiilor constitutionale si legale ale impartialitatii si egalitatii pentru toti ridica reale si grave probleme. In practica judiciara nu s-au semnalat cazuri de presiuni externe pentru impunerea unor decizii sau opozitii la executarea unor hotarari, justitia beneficiind in fapt de o independenta necesara, insa justitia penala nu este bicefala, iar instantele trebuie sa beneficieze de o independenta absoluta fata de procurori, care nu au statut de magistrati ci o alta fisa a postului. Nici politicienii, nici presa care isi dau cu parearea mereu despre justitie, clamand generalitati pe care nu le inteleg, nu abordeaza raspicat ceea ce se vede nu din avion, ci chiar din satelit: orientarea partizana categorica a asa- zisei lupte impotriva coruptiei, dar in special a celei politice, fiind particularizata pe adversarii politici si protejarea la modul sfidator a clientelei fostei puterii. Astfel, aproape 400 de dosare de coruptie economica ale fostei puteri depuse de Guvernul Romaniei, stau in nelucrare iar la zecile de semnale ale presei despre fapte grave de coruptie ale sistemului ticalosit nu se fac sesizari din oficiu. Peste 50 de dosare promovate de Curtea de conturi si sute de alte neregularitati semnalate vizand prejudicii de miliarde de euro stau in nelucrare sau nu sunt declansate, in schimb “institutiile” fac dosare pe banda pe baza indicatiilor de la TV, pentru tot felul de “complicitati” la prezumate infractiuni, precum recentul caz Rusanu, iar Inspectia judiciara nu verifica dosarele controversate privind retrocedarile, sau cele in care statul roman este obligat la plata de CEDO.
Justitia adevarata este net majoritatea , dar grav afectata de partea ei toxica, care trebuie urgent DESRUCTURATA.

Musafir

#297

2014-05-10 20:21

Da1 Doresc si eu ca o petitie sa treaca si sa fie rezolvata, dar nu asa, numai cu discutii inutile pe site-uri d'astea fara rost.AM o idee. DNA-ul, care serveste de ani buni numai razbunarilor lui Basescu, ori sa fie desfiintat, ca noi nu platim oamenii aia numai pentru un dictator, sau sa puna osul la treaba si sa descopere multele nedreptati care se fac la orice nivel in statul asta. Am constatat ca oameni numiti in functii, de exemplu in invatamant sau in Posta Romana si nu doar in aceste domenii, nu numai ca nu respecta legea, dar nici nu recunosc ca ea exista, in cazul in care au citit-o. Si asta e valabil de sus pana jos, de la ministru pana la ultimul director.Pai, atunci, ce rol are DNA-ul? Cand e sesizat de un cetatean nici nu raspunde, nici nu se deranjeaza, ca nu e interesat decat de Basescu. Termenul de 30 de zile de raspunde si solutiona o petitie, pentru ei nu exista, lege nu exista! Sa-i desfiintam!