Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Re: Te inteleg perfect,
eu simt si gandesc asa de 10 ani! Asa am si descoperit Antena3, unde ma mai alinam cu emisiunile lui Gadea la care participa Octavian Paler. Licheaua cristoiu participa si ea, dar ma scarbea de atunci.
Re:
Nu zic ca Antonescu este vre-un minunat (chiar nu este) dar comparatia cu Basescu nu mi se pare potrivita. Ia fa o lista cu partile bune si cele rele ale celor doi indivizi. Mai gandeste-te.
Cand a fost ales Basescu presedinte n-a fost ales tot pe criteriul raul cel mai mic?
N-am nimic impotriva monarhiilor dar nu-mi suna verosimil aia cu "unsul lui Dumnezeu pe pamant".
Si de unde luam un printisor? Sa-l importam din China? Sau te-ai gandit la vreo printesa?
Daca tot se vehiculeaza ideea schimbarii formei de guvernare mai potrivit pentru Romania mi s-ar parea Republica parlamentara iar presedintele sa fie ales de Parlament din randul parlamentarilor. Atunci ar fi putin probabil sa ne mai intalnim cu situatii de coabitare.
Demisia....
Cand tara va scapa de acest personaj si de sinistrul lui sistem, vom fi iarasi liberi...
| This discussion has been closed. |