Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Scuipati-l pe impostorul care sta ilegal la Cotroceni !!!
Gheorghe Cirnu din Braila
O noua minciuna a fabricii de prosti - jarteaua 3
#31766: - Re: O noua minciuna a fabricii de prosti - latrina varana
O minciuna securistica marca voiculescu si a prostovanilor care se uita la posturile lui !
Re: Re: mobilizare in fata palatului Cotroceni
Re:
LA PUSCARIE FELIX LA PUSCARIE !!
Re: Re:
Musteste net-ul romanesc de propagandisti si colcaie cohorte de lamuritori basisti, cum sa rateze o ocazie ca asta ? E de neimaginat.
Basescu merita acest nou oprobiu. Este un magar mai mare de cat multi altii si trebuie sa raspunda pentru o lunga perioada in care, ca om politic, nu
a facut decat sa-si stearga, pe cat posibil, trecutul de om al securitatii si sa acumuleze
valori pe care le-a sifonat familiei si aco-litilor.
Cat despre independenta JUSTITIEI,in perioada in care mai sus spusul om politic a putut, a facut ca dosarul FLOTA sa se piarda pe coridoare intor-tochiate.
Semnez aceasta petitie cu speranta ca va fi un avertisment suficient pentru viitorii presedinti !!!
Motivul pentru care am semnat această petiţie este acela că sunt extrem de nemulţumit de prestaţia domniei sale, în special în domeniile combaterii corupţiei şi a reformării sistemelor vitale (justiţie, sănătate, învăţământ). Dacă are cumva reflexul de se a eschiva, spunând că toate acestea nu ţin de atribuţiile domniei sale, poate era mai bine să nu se prezinte ca "preşedinte-jucător", majoritatea românilor interpretând "jucător" ca "implicat"...
Re: Re: Re: mobilizare in fata palatului Cotroceni
#31785: - Re: Re: mobilizare in fata palatului Cotroceni
BADE
BADEA GAOZARUL !!
Am 35 de ani, fost cadru militar(arma jandarmi) disponibilizat in anul 2011 de acest idivid si de satra lui. Nu am votat nici o data cu acest om si nu am sa ii dau nici o data votul meu lui si unui fost PDL-ist.Multumesc.Succes
Re: Re: Re: Petitie mincinoasa
#31733: Je - Re: Re: Petitie mincinoasa
Atitia securisti sunteti? Adica securistii dinainte de 89 si copiii lor, asa-i?
Regretam ca nu va vizionam!!!!
Re: O noua minciuna a fabricii de prosti - jarteaua 3
#31784: - O noua minciuna a fabricii de prosti - jarteaua 3
La antene s-au intalnit hotii cu prostii - hotii in studio - prostii care se uita la ei.
Va meritati unii pe altii.
| This discussion has been closed. |
Re:
#31771: -
La Cotroceni!