Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Ne bucuram pentru profesionalismul postului la care lucrati!Pentru curajul si dorinta de adevar si ne doare sufletul de modul in care niste descreierati ne hotarasc soarta noastra si a copiilor nostri
Re:
Puteti sa trimiteti de pe acelasi Ip, dar de pe adrese de mail diferite. Faceti-le parintilor cate un cont de e-mail si apoi ajutati-i sa semneze petitia, daca doresc. Alta solutie ar fi sa dati sms-uri pentru ei...la acel1771.
Re: Re:
Prietene cand iti umflii buzunarele cu banii rusilor iti pierzi credibilitatea.
Si-a pierdut credibilitatea.
E al nostru.
Asa e normal.
Noi Romanii cu el presedintele nostru.
I-am incredintat tara pe mana si a venit ora socotelilor.
Bravo
CU DUMNEZEU, INAINTE!
Nastase presedinte
Adrian Nastase presedinteeeee
Re: Re:
Sa-si faca parintii singuri, de ce pun copii sa faca porcarii pentru ei???? Publicul antenei 3, numai 55+ care nu stiu ce inseamna ala un mail.... Niste frustrati, la fel ca si realizatorii a3
va multumesc pentru oportunitatea de a ne exprima indignarea!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Sunt una dintre semnatarele petitiei si as fi dispusa, chiar la varsta mea, sa merg pentru a o depune!Consider ca trebuie depusa/transmisa tuturor celor enumerati de voi! Dar duminica seara m-ai pierdut! Fara sa tii seama de parerea exprimata de MAJORITAEA cetatenilor, in sondajul referitor la Ceausescu, cum poti, domnule Gadea, sa faci o paralela intre cel care A FACUT flota si acela care a vandut-o?Iar daca unul i-a sarutat mana fostului presedinte, poate... ca era vizionar (sic!), dar, oricum, stia, atunci, ce sarpe este Tokes pe care si A3 - si altii- l-au facut „erou” al revolutiei, simbolul ei.EVENIMENTELE din decembrie nu mai sunt, pentru multi, o „revolutie”, ci, mai degraba, o involutie, de la o tara fara datorii, la una inglodata, umilita pe plan international, in degringolada politica si culturala...Vorbesc azi despre comunism unii care, ori sunt refulati, pentru incapacitatea lor/ a rudelor lor, de a se realiza atunci, altii, care vor sa se spele, si unii care se jucau atunci in tarana! Devine un fel de pupincurism al capitalismului, mai scarbos decat cel din timpul comunismului, cand, cel putin, - cu sau fara voie, copiii si tinerii erau invatati sa-si respecte tara, trecutul, batranii!
Re:
Asa e, ai dormit destul, si inca mai dormi in continuare.
Dar stii vorba aia: fereste-te de mintea prostului ca e odihnita
Re: Nastase presedinte
#31467: Pictor Fonta - Nastase presedinte
Poate te incurcam si ai vre-o alta treaba. Vezi ca am auzit ca e bine in UK.
| This discussion has been closed. |