Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia


Musafir

#23101

2014-01-18 08:23

ASUMĂRILE LUI BOK ȘI BĂSHESCU... Un guvern portocaliu prost, corupt şi iresponsabil îşi asumă răspunderea... Ne-am asumat guvernarea... deci ne-am asumat hoţia, corupţia, incompetenţa... şi trebuie să ne susţinem... pentru că formăm o echipă... de cumătri... adică la noi hoţia este în sânge... de şmecheri... adică avem tertipuri pentru orice conflict de interese... pentru că întotdeauna mai există ceva... care să ne acopere... termenii juridici… limbajul… legile confuze… şi interpretările date acestora… pentru cei de la putere o interpretare…favorabilă… pentru cei din opoziţie o altă interpretare…de obicei …defavorabilă… Dacă vreţi să staţi în sală... n-aţi depus cerere... dacă aţi depus cerere... n-aţi pus data....dacă aţi pus data...n-aţi semnat-o... dacă aţi semnat-o… n-aţi înregistrat-o... şi tot aşa încât noi jucăm căluţul cum vrem noi... şi fără opoziţie... şi fără asistenţă... Ne asumăm tot ce vrem noi... să vă strângem de gât...pentru cât vă iubim... să vă împingem în groapă...ca să nu vă mai chinuiţi... Noi ne-am asumat destinul vostru... părăsiţi sala... şi ţara...
un musafir

#23102 NU TVA-ului

2014-01-18 08:23

Vi se pare normal sa platiti tva la orice cumparati????
Maria Basescu are actiuni la Gazprom

#23103 Maria Basescu are actiuni la Gazprom

2014-01-18 08:24

Verificati!
Heil Hitler

#23104 basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara

2014-01-18 08:24

Aceasta este o scrisoare, care mi-as dori sa fie citita integral public de catre Antena3 sau chiar alt post TV. Si sper si sa se initieze o petitie unde sa se ceara educatia copiilor, prioritate 0, sa vedem care e corect si doreste binele tarii, si nu doar binele dosurilor lor.

Domnule Basescu,

Incep prin a spune ca nu mi-as fi dorit sa am un Presedinte sfant, perfect. Nici nu cred ca e posibil sa avem un astfel de Presedinte. Si nici scopul meu nu este sa va judec din punct de vedere moral. Vreau doar sa va spun de ce nu ati reusit sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, de ce nu se intrevad macar niste muguri pt un viitor mai bun.

Fiindca poate nu sunteti inteligent, fiindca poate nu aveti viziune, sau mai rau, poate ca nu ati vrut.

Nu ati reusit sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, sau macar sa ii dati o speranta, sa se vada ca ati "dat o sapa la temelie", cum s-ar zice, fiindca ati crezut ca doar daca ,"chipurile" ,la varful Justitiei o sa fie independenta o sa scapati tara de hoti, pentru ca poate doar daca o sa dati nu stiu ce lege a educatiei, o sa avem si educatie buna in scoli, copii educati si destepti, ca poate doar dand o lege buna a pensiilor, o sa avem si pensii mai mari, ca poate daca dand o lege buna pentru sanatate, o sa fim si mai sanatosi. etc....

ERONAT

PROBLEMELE MARI ALE ACESTEI SOCIETATI PLEACA SI TIN DE MENTALITATEA DEFICITARA,SI LIPSA DE MORALITATE.

Aici trebuia ACTIONAT. Si cum TREBUIA sa faceti asta?

In primul rand incepand cu educatia copiilor, de la gradinita, scoala, facultate. Aici in primul rand trebuiau canalizate toate eforturile, toate actiunile posibile. Trebuie explicat copiilor ca nu e bine sa furi, sa le explici ca daca azi furi (prin evaziune, prin escrocherii, prin gainarii), maine (in afara ca o sa ai insomnii ca risti sa fii prins si pedepsit), nu o sa ai strazi, canalizare, pensie; ca trebuie explicat ca nu e bine sa dai spaga , ca daca azi dai spaga unui doctor sa te faca bine, acel doctor asa se va invata si maine te va face bine pe tine, pe parintii tai, pe bunicii tai doar daca ii dai spaga; ca daca dai spaga unei invatatoare azi sa te invete, ea asa se va invata si o sa te invete pe tine, pe copii tai doar daca ii vei da spaga; trebuie explicat copiilor ca daca el si colegul lui cand vor fi mari, in putere, vor fi puturosi si nu vor munci, nu vor avea strazi, canalizare, apa, bunicii lor nu vor avea pensii....etc.
In al doilea rand trebuia sa incurajati societatea civila, sa fie unita, puternica, organizata sub forma unei miscari civice, care sa propuna solutii pentru problemele societatii, dar care si sa sanctioneze in orice moment la nedreptatile facute de politicienii care ii conduc.
Astea sunt doar cateva idei pe care ar fi trebuit sa le faceti sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, prosperitate si dreptate.

De aceea consider ca nu sunteti un conducator de tara bun. Ati avut la dispozitie 10 ani si toate parghiile necesare. Imi pare rau.



P.S. Tot mi s-a atras atentia. A nu se intelege ca ati fi singurul conducator care nu a fost bun. Ma tem ca nici unul nu a realizat nimic intr-adevar bun pentru acest popor. Probabil de aceea suntem si unde suntem.
Totodata sa nu se inteleaga ca sunt de partea antenei3 (propagandisti manipulatori),voiculescu, ponta, crin sau cine mai vreti ...toti fiind "o apa si un pamant", plini de interese personale.
Nickul meu "Heil Hitler"este doar o ironie, menita doar a starni interesul, curiozitatea si a putea fi identificat in discutii.
Nu sunt eu un sfant. Nu doresc sa devin persoana publica, vreo functie sau vreun alt folos. Repet acest mesaj, fiindca doresc sa fie vizualizat de cat mai multa lume. Astfel, sa "trezeasca" clasa politica si cat mai multi oameni.

Cine poate sa fie impotriva mea, in afara hotilor de tara? Eu doresc educatie copiilor...ei doresc sa ii tina prosti, sa ii poata prosti si fura. Numai ca o sa fac o miscare civica puternica, si o sa va vin de hac hotilor;;''

Musafir

#23105

2014-01-18 08:24

Buna ziua.
De mult astept ca acest individ care se numeste singur presedinte sa plece, nu pe mare..., ci pe ocean...si daca se poate sa-i pastram o "corabie" cu bratari stralucitoare precum chelia.
E prea mult si ma gandesc cu indignare si groaza ca, copilul meu nu are nici un viitor intr-o tara unde presedintele nu s-ar deosebi nicicum de unul dintre consatenii din sat care stau Duminica la Birt,unde beau si fac politica.
Va multumesc voua Antena 3 ,ca ne dati informatii adevarate, reale si ne tineti conectati la realitate.

Musafir

#23106

2014-01-18 08:24

muncesc de la varsta de 15 ani si 6 luni si dupa 40 de ani de de studii,cursuri si avansari mi-am pierdut locul de munca din pozitia de functionar public.am fost un coleg bun rog ajutor celor care au puterea sa ma sustina.multumesc

Musafir

#23107

2014-01-18 08:24

ne-am saturat de aceasta familie

Musafir

#23108

2014-01-18 08:24

Prea multa bataie de joc si nelegiuire.Pleca Base viata a devenit insuportabila

Musafir

#23109

2014-01-18 08:24

jos Bsescu. acest om daca se poate spune asa om nia adus la sapa de lemn.
Lizetaneagu@yahoo.com

#23110

2014-01-18 08:25

As dori din totsufletul ca votatii nostri sa coboare printre oamenii care si-au pus in ei toate sperantele, sa-si aduca aminte cum, in timpul marilor mitinguri se alaurau celor multi si le promiteau ca vor avea grija de viitorul copiilor nostri avind grija ca bogatiile subsolului tarii sa nu mai fie puse la dispozitia strainilor, ca vor creea locuri de munca pentru tinerii care stau si pierd timpul pe strazi dind in cap celor care au in buzunar 5 lei, indiferent ca sunt tineri sau in virsta, ca vor avea grija de virsta de pensie a femeilor, care acum sunt puse in situatia de a accepta o virsta de pensionare de 65 de ani, oare ce angajator asigura un loc de munca unei persoane de asemenea virsta, la acest aspect nu gindesc si nu le pasa, important este ca toata cotizatia unei vieti sa nu mai fie acordata celui ce a contribit, sa se descurce cum poate, uitind ca cei in virsta de peste 40 de ani nu au dreptul la nici un pilon de pensie suplimentara si oricum cei mai multi dintre ei nu au un venit care sa le permita efectuarea de economii financiare , se aduce in discutie egalitatea femeilor cu barbatii dar nu si egalitatea BARBATILOR CU FEMEILE, CACI NICIODATA BARBATII NU VOR ADUCE,PE LUME COPII,nu-i vor alapta, nu-i vor ingriji, majoritatea femeilor nu-si pot permite o menajera, deci POLITICIENII SA COBOARE IN LUMEA REALA, SA RENUNTE LA INDEMNIZATIILOR DE PARLAMENTAR, SA REDUCA VALOAREA LOR, CACI ORICUM AU LA DISPOZITIE ABONAMENT TELEFONIC PLATIT DE CATRE CEI MULTI SI SARACI, MASINA SI SOFER PLATIT ASISDEREA DE CATRE CEI MULTI SI SARACI, SI TOATE CELELALTE BENEFICII CARE DERIVA DIN ASEMENEA FUNCTIE. SI SA PRIVEASCA LA PRETURILE CARE SUNT TOATE RAPORTATE LA EURO CITA VREME SALARIILE NOASTRE SUNT PLATITE IN AMARITII NOSTRI DE LEI, FARA PREA MARE VALOARE. CE PACAT CA DAU DOVADA DE MORALITATE NUMAI IN CAMPANIA CE TREBUIE SA LE ADUCA BUNASTAREA SI APOI SE IMBOLNAVESC DE AMNEZIE, SAU RIZINDU-NE IN FATA CU EXPRESIA CA ASTEA SUNT PROMISIUNI DE CAMPANIE. OARE ROMINISMUL A APUS, STIMATI SUSTINATORI AI ROMANILOR DE LA ANTENA 3, CINE NE MAI APARA INTERESELE, COPIII, VIETILE, IN ACESTE MOMENTE DE RASTRISTE SI JALE, CINE? SPER CA VETI CITI SI MESAJUL MEU, NU NUMAI SA CONTEZE LA O NUMARATOARE, CU MULTA CONSIDERATIE, LIZETA NEAGU.

Musafir

#23111

2014-01-18 08:25

lasane,lasane ,uritule ,

Musafir

#23112

2014-01-18 08:25

Ruusine "acestuia" care sfideaza impreuna cu analfabetele sale si neamul sau, un popor intreg!

Musafir

#23113

2014-01-18 08:25

Verificati daca Basescu are dubla cetatenie (romano-moldoveneasca), daca are proprietati in Republica Moldova si posibilitatea de a ocupa o functie de conducere in acest stat(R.Moldova).Asta avnad in vedere ultimul discurs si faptul ca la terminarea mandatului nu se va retrage pe o insula pustie (+grad de rudenie cu primarul Chisinaului).


Musafir

#23114

2014-01-18 08:25

Este de neconceput "badarania" in exprimare ,de 9 ani de zile a celui care este presedintele tarii !!

Musafir

#23115

2014-01-18 08:25

Paraciosul si plagaciosul trebuie sa plece;
Lichelele familiei Basescu

#23116 200.000 de euro bani de la Gazprom

2014-01-18 08:25

Ioana Basescu a primit de la Gazprom 200.000 de euro pentru un autograf!
Anonim

#23117

2014-01-18 08:25

Jos cu Basescu ! Impusca-te ! Sa scapam mai repede !

Musafir

#23118

2014-01-18 08:26

Sa plece pe vapor ........

Musafir

#23119

2014-01-18 08:26

Eu nu va inteleg, Credeti pa prin acesta petitie pe care si eu am semnat-o, ca sa dau o mana de ajutor totusi, se va rezolva ceva ? Chiar credeti ca-si va da demisia culcul de la ora 18:30 ? Am motive serioase sa ma indoiesc de acest lucru.
ANTIBAS

#23120 Re:

2014-01-18 08:26

#23078: -

ESTI UN BOU JEGOS, AICI NU ESTE  VORBA DE VOICULESCU SAU ALTII, AICI SE CERE DEMISIA LUI BASESCU, RETARDATULE!


Musafir

#23121

2014-01-18 08:26

MUIE ANTENA 3

Musafir

#23122

2014-01-18 08:26

suces in demersul dvs.!

Musafir

#23123

2014-01-18 08:26

HAI ROMINI CA SE POATE AVETI CURAJ

Musafir

#23124

2014-01-18 08:26

sa plece niam saturat nu lam votat nici o data e un om insemnat


Musafir

#23125

2014-01-18 08:26

MUIE ANTENA 3!