Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
despre IP
Re: jigodiile lui voiculescu au prostit 100 de mii de retardati
#22974: - jigodiile lui voiculescu au prostit 100 de mii de retardati
jigodie basista, mars in cocina!
SCRIE LA STATISTICI!!! :)))))))))))))
Am semnat aceasta petitie deoarece ocupantul formal al postului de la Cotroceni(guvernatorul Basescu)a flegmat si a mictionat pe votul meu din 29.07.2012 si ma simt insultat, batjocorit,ignorat,dispretuit si discriminat de catre cel mentionat mai sus.
Antena 3 va multumesc ca existati si nu va lasati deloc,indiferent ce s-ar intampla ! Tineti-o tot asa !
Cu mult drag si sinceritate,
Botescu Adrian,Craiova.
Basescu Hotu
Ti-ai cladit averea pe lacrimile copiilor nostri si pe suferinta acestui popor obitit si calcat in picioare de tine si ai tai. A sosit clipa cand trebuie sa platesti cu sangele tau si al copiilor tai abuzurile si hotiile pe care le-ai facut in cei 10 ani de mandat. Nu mai ai scapare, tine minte asta !
Re: Re:
TERMINA CU MANIPULAREA, TERMINATI ODATA! POVESTEA CU SEMNEAZA TOTI MEMBRI FAMILIEI E O MANIPULARE DE 2 LEI. mars!
asa cum vorbesc eu la Brusel.
Ponta si Antonescu este doi prosti care nici nu stie sa vorbește ca tata si Ponta si Antonescu moare de invidie si de oftica pentru succesurile familiei Basescu.. Ponta si Antonescu este doi sarantoci pe langa tata al meu care este si dejtept si inteligent si Presedinte si este multi-multi-multi-milionar in valuta cu euroi si dollars.
Re:
Si usl a facut la fel ,prin faptul ca le am acordat increderea noastra iar ei dorm in continuare
| This discussion has been closed. |