Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Iesim in strada
Gadea Vs. Ghita Ciobanul...petitie
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
SI NOI NU PUTEM CREDE CATI IDIOTI SUNTETI AICI PRIVITORI LA ANTENE + CA MAI PUNETI SI BOTU LA DEZBINATORII ASTIA DE TARA!
Re: Re: basist = prost
#22061: - Re: Gadea Vs. Ghita Ciobanul...petitie
basistii n-au fost in stare in toate petitiile lor de pana acum sa adune...10.000 de semnaturi, si asta-i un motiv ptr. care : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! :)))
basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam ! :)))
Jos mafia BASISTA,DOAMNE'AJUTA!!!!!!!!
Coruptia a atins un nivel nemaintilnit dupa 90. Tara e blocata economic si scindata , niciodata nu am fost mai aproape de un razboi civil. A demonstrat ca el nu a fost niciodata presedintele tarii ci omul impus de Bruxelles.
raspunsul lui Obaba la petitie :
“Dragi useliști independeți, în America e foarte frig, nici nu mai pot veni la serviciu în maiou, ca jurnalistul meu preferat. Am primit petiția voastră, dar cu întârziere, nu mai sunt la curent cu evoluțiile din țară: ați eliberat justiția, ați dat jos DNA-ul? Nici nu știu cum să vă ajut… Thinking, thinking… A, da, v-aș putea trimite niște procurori de la noi, dar mi-e că ăștia sunt și mai demenți decâi ai voștri și vă bagă toată țara la pușărie în două-trei zile. Vă bagă pe toți la Jilava, și e păcat de țara aia minunată, care nu ar mai fi atât de frumoasă dacă nu ar fi locuită.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: Re: basist = prost
#22068: - Re: Re: Re: basist = prost
basistii n-au fost in stare in toate petitiile lor de pana acum sa adune...10.000 de semnaturi, si asta-i un motiv ptr. care : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! :)))
peste 21 000 comentarii
Re:
CUM COMPARI TU PE BASESCU CU NASTASE MA , CA PE NASTASE NUMAI DUPĂ MOACA ITI DAI SEAMA DE PARSIVITATEA DIN EL, DIN PRIVIREA LUI ITI DAI SEAMA DIN PRIMA ZI CAND IL VEZI CE OM HAIN E!
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost
#22049: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost