Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Re: Re: basist = prost
#21976: Ghita se tavaleste - si-noi muhahaha!
ghita, prin acest...mesaj al sau, ne arata de ce : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! :)))
basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam ! :)))
Re: DISPERAREA LA ISTERICI
Re: Re: DISPERAREA LA ISTERICI
#21980: - Re: DISPERAREA LA ISTERICIi basisti !
:)))
DOAMNE AJUTA SI BINECUVINTEAZA ROMANIA!
Pe banii mei?
Sper ca aceasta gluma sinistra sa se sfarseasca pana la noile alegeri prezidentiale, asa macar presedintele demis nu va beneficia de avantajele functiei ocupate abuziv. Inca mai sper.
Re: si-noi muhahaha!
Re:
Asta cu victimizarea este specialitatea lui Gadea cand pierde fani. Poate poate cerseste inca 10 semnaturi daca pretinde cat de amenintat este. Pana acum am auzit de vreo 5 ori cum se victimiza dar nu am auzit nimic de rezultatul cercetarilor si nu am vazut nici un faptas. Daca as lucra la politie chiar as cerceta acest plangeri sa vad daca nu cumva Gadea a nascocit amenintarile pentru a cersi atentie. Si daca se dovedeste ca a mintit politia cu declaratii false exista lege. Daca nu a mintit sa fie prins omul care ameninta. Probabil din forumul asta vreo 50 de oameni ar intra in aceeasi oala. Sau daca ameninti pe altcineva decat pe Gadhita nu se pune?
Re: Re: basist = prost
#21991: - Re: si-noi muhahaha!
ghita centreaza si tot el da cu capul, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! :)))
basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam ! :)))
Traian Hitlerescu Won Băserman un Furer de Dâmboviţa
"Să fie într-un ceas bun!" Un nazist de Dâmbovița nu este mai puțin inofensiv decât un Nazist de la Berlin! Un iubitor de Ion Antonescu este un risc prea mare pentru România de a readuce la Putere Mișcarea legionară într-o formă modernă precum Mișcarea populară. Pentru ca niciodată Holocaustul să nu se mai repete nimănui! era să uit
https://lh4.googleusercontent.com/-Ttbw9-onZBo/UnuIABrgZdI/AAAAAAAARRc/G6M4tJKqk...
Nana Curulea
Basescu la parnaie pentru hotiile lui
Revendicarile lui ginerica
ne meritam soarta...
| This discussion has been closed. |
si-noi muhahaha!
"FAC CEVA PE PETITIA VOASTRA!PUPINCURISTI JEGOSI!"
la care nebasistul convins raspunde:
"si noi"
Niahahahaha, imi doare burta de ras.