Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Propaganda lui Basescu in delir
basist = prost
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ghita Ciobanul Vs. Gadea si Antena 3
#21408: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ghita Ciobanul Vs. Gadea si Antena 3
Mda, și? Alte talente mai aveți? ceva idei în capul ăla photoshopat? Creierașul ăla cât nuca, pe care vă bizuiți, încercând (!?!) să ... ce? Vai de voi! E doar un exercițiu de autosatisfacere similar cu cel pe care-l faceți singuri în baie, mângâindu-vă capul. Mergeți la școală, măi băieți! Completați-vă studiile sau, poate, terminați-vă școala. Nu de alta, dar n-ar trebui să confirmați vorbele Băsescului: „școala românească produce tâmpiți”.
Re:
#21438: mircea badea chiar el -
din pacate nu ai pe cine sa sesizezi. ce crezi de ce aici au pus petitia si nu pe pagina internationala de petitii care e securizata pana in dinti? fiindca pagina asta cu petitii este al unei "ONG" al lui Voiculescu.
Re: incredibil
Re: M-am ratacit printre Prosti
#21289: Sugetipulaluibasescu - M-am ratacit printre Prosti
Alegerea nikname-ului tau arata cam cat de spalat pe creier esti. Asta ar fi prima constatare. A doua constatare...vine sa o anuleze pe prima ! Care creier ?! Cei 2 neuroni care te ajuta doar sa-ti mentii echilibrul pe cele 2 picioare de biped neanderthalian, nu sunt suficienti pentru a forma un creier in adevaratul sens al cuvantului. Doar ceva, asa...ca un sambure de pruna (uscata si aia..). Dumnezeule mare, cati idioti, dar si ticalosi, are tara asta...
Toti romanii trebuie sa fie liberi in gandire, in simtire, in vorbire!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ghita Ciobanul Vs. Gadea si Antena 3
#21456: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ghita Ciobanul Vs. Gadea si Antena 3
te uiti in oglinda cand spui/scrii cretinismele astea ?!? Cat de trepanati puteti fi toti astia de-l adulati pe basescu...!!?
Pupa!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ghita Ciobanul Vs. Gadea si Antena 3
UNDE S-A MAI VAZUT IN EUROPA SI INCA IN UNIUNEA EUROPEANA..SA NE INFLUENTEZE CINEVA UNDE SA NE UITAM,LA CE POST DE TELVIZIUNE,SAU SA NU NE UITAM?
LIBERTATEA..asta este..vreau sa spun POT S-O FAC.
ASA SIMT CA ESTE BINE,ACOLO MI SE SPUNE ADEVARUL- LA_ ANTENA 3,ACOLO MA UIT!CU CE DREPT IMI INTERZICE CINEVA..MIE,CETATEAN AL UNEI TARI LIBERE
DEMOCRATE,MEMBRA A UNIUNII EUROPENE?
DE CE?
Re:
daca tu asa crezi ..., e grav. sper sa nu fi tinar si sanatos
| This discussion has been closed. |