Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia


Musafir

#13626

2014-01-17 12:35

Dragilor de la ANTENA 3 nu incetati. Noi suntem cu voi. Numai noi. GUVERNUL si mai ales PARLAMENTUL- aceasta adunatura - s-au folosit de voturile noastre ca sa-si vada acum numai de interesele lor . Ii doare-n cur de noi . R U S I N E.

Musafir

#13627

2014-01-17 12:35

afara javra ordinara

Musafir

#13628

2014-01-17 12:35

M-am saturat de ipocrizie...vreau sa muncesc in liniste.

Musafir

#13629

2014-01-17 12:35

Dat find destinul implacabil al lui Basina de a sfarsi in puscare, caci asa ia fost harazit, oare madam "succesuri" si madam "notarie pe bani grei" se vor delecta cu ciorba cu de toate din penitenciarul de femei ?
Doru

#13630 Re: Re: mars afara, javra ordinara!

2014-01-17 12:35

#13601: - Re: mars afara, javra ordinara!

NISTE BANDITI,ca ţăranii muncesc pământul cu greu!


Musafir

#13631

2014-01-17 12:35

Daca domnul ziarist minte sa isi dea demisia, dar Basescu a mintit cand a spus ca salariile si pensiile vor fi taiate 6 luni si nu a patit nimic. El e mincinosul,el trebuie judecat ca el e presedinte nu un ziarist care chiar daca minte e ziarist nu e presedinte. Basescu nu e un om obisnuit asta nu intelege el cu gandirea lui limitata, e presedintele unei tari si cuvantul lui in fata poporului are valoare Zero.

Musafir

#13632

2014-01-17 12:35

Basescu a fost presedintele meu in primul mandat,cand l-am si votat,dar intrucat pe parcursul acestui mandat si-a creat "pozitie discriminatorie"
fata de propriul popor,avand pargiile justitiei prin care se apara prin razbunare fata de toti cei care ii creeaza o pozitie prin radarea unor adevaruri .
Heil Hitler

#13633 basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator

2014-01-17 12:35

Domnule Basescu,

Incep prin a spune ca nu mi-as fi dorit sa am un Presedinte sfant, perfect. Nu cred ca e si posibil. Si nici scopul meu nu este sa va judec moralmente. Vreau doar sa va spun de ce nu ati reusit sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, de ce nu se intrevad macar niste muguri pt un viitor mai bun.

Fiindca poate fiindca nu esti inteligent, fiindca poate nu ai viziune, sau mai rau, poate ca nu ai vrut.

Nu ai reusit sa pui acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, sau macar sa ii dai o speranta, sa se vada ca ai "dat o sapa la temelie", cum s-ar zice. Fiindca ai crezut ca daca ,"chipurile" ,la varful Justitiei o sa fie independenta o sa scapi tara de hoti, pentru ca poate daca o sa dati nu stiu ce Lege a educatiei, o sa avem si educatie buna in scoli, copii educati si destepti, ca poate doar dand o lege buna a pensiilor, o sa avem si pensii mai mari, ca poate daca dand o lege buna pentru sanatate, o sa fim si mai sanatosi. etc....

ERONAT

PROBLEMELE MARI ALE ACESTEI SOCIETATI TIN DE MENTALITATE, MORALITATE.

Aici trebuia actionat. Si cum trebuia sa faceti asta?
In primul rand incepand cu educatia copiilor, de la gradinita, scoala, facultate. Aici in primul rand trebuiau canalizate toate fortele, toate actiunile posibile, de ce trebuie explicat copiilor ca nu e bine sa furi, sa le explici ca daca azi furi (prin evaziune, prin escrocherii, prin gainarii), maine (in afara ca o sa ai insomnii ca risti sa fii prins si pedepsit), nu o sa ai strazi, canalizare, pensie, ca de ce nu e bine sa dai spaga , ca daca azi dai spaga unui doctor sa te faca bine, acel doctor asa se va invata si maine te va face bine pe tine, pe parintii tai, pe bunicii tai doar daca ii dai spaga. Ca daca dai spaga unei invatatoare azi sa te invete, ea asa se va invata si o sa te invete pe tine, pe copii tai doar daca ii vei da spaga, Trebuia explicat copiilor ca daca el si colegul lui cand vor fi mari, in putere, vor fi puturosi si nu vor munci, nu vor avea strazi, canalizare, apa, bunicii lor pensii....etc.
In al doilea rand trebuia sa incurajati societatea civila, sa fie unita, puternica, organizata sub forma unei miscari civice, care sa propuna solutii pentru problemele societatii, dar care si sa sanctioneze in orice moment la nedreptatile facute de politicienii care ii conduc.
Astea sunt doar cateva idei pe care ar fi trebuit sa le faceti sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, prosperitate si dreptate.

De aceea consider ca nu sunteti un conducator bun. Ati avut la dispozitie 10 ani. Imi pare rau.



P.S. Tot mi s-a atras atentia. A nu se intelege ca ati fi singurul conducator care nu a fost bun. Ma tem ca nici unul nu a realizat nimic intr-adevar bun pentru acest popor. Probabil de aceea suntem si unde suntem.
Totodata sa nu se inteleaga ca sunt de partea antenei3 (propagandisti manipulatori),voiculescu, ponta, crin sau cine mai vreti ...toti fiind "o apa si un pamant", plini de interese personale.
Nickul meu "Heil Hitler"este doar o ironie, menita doar a starni interesul, curiozitatea si a putea fi identificat in discutii.
Nu sunt eu un sfant. Nu doresc sa devin persoana publica, vreo functie sau vreun alt folos. Doresc doar ca acest mesaj sa "trezeasca" clasa politica si cat mai multi oameni;'[
ROMICA

#13634 .PUŞCĂRIA

2014-01-17 12:36

PENTRU O DREAPTĂ JUDECATĂ...
1.PUŞCĂRIA
2.CONFISCAREA AVERII LUI ŞI LA FETELE LUI
3.CONFISCAREA AVERII DE LA TOATE NEAMURILE LUI (frate, sora, fete, cumnati, etc)
4.PUŞCĂRIA
5.PUŞCĂRIA
6.PUŞCĂRIA
7.PUŞCĂRIA
8.PUŞCĂRIA
9.PUŞCĂRIA
10.PUŞCĂRIA

Musafir

#13635

2014-01-17 12:36

Nu se mai poate cu acest presedinte grobian, mincinos, duplicitar şi inconsecvent.
cheliostross

#13636 invadator

2014-01-17 12:36

mereu imi atrag zambete largi smenurile astea...seamana a intrebare cu un raspuns usor predictibil=))...cand eu ziceam inainte cu 2 zile de a iesi astia la declaratii cu...vai saraca tarisoara a noastra voi...va bateati cu basescu =))..numai ca...basescu ..ne-basescu...se afla la pupitrul prezidential...acolo nu in intrebi be basescu intaiul piratel al tarii ceva...ci intrebi ceva pe ...Presedintele ROMANIEI..despre...POLITICA EXTERNA A ROMANIEI..SI DESPRE CE INTRA IN ATRIBUTIILE PRESEDINTELUI ACESTUI STAT...sa fim seriosi...marii gazetari ai patriei=))...ASA TOATE TUNURILE PE ASTA DOAR DOAR AVEM AUDIENTA MAXIMA !!...MERGE DOAR LA PROSTI INCULTI NECITITI SI MUCOSI.....BA DA CE TE FACI CAND VEZI MILIOANE DE OAMENI VAI DE CAPU LOR...SI CATEVA ZECI DE MII DE SMECHERI..CARE SUNT PE POST DE DUMNEZEI PE PAMANT...PRIN TARA ASTA=))...CA DACA MA UITAM ASA LOONG...PE UNU PESEDIST SI EL MARE GROF PRINTR-UN JUDET..CAND II PREZENTAU GAGICILE DE LA DENEA ALUIA CITATIA LA MARELE GROF=))...DEH ..HAUTORITATILI STATULUI CARE TE BAT CARE TE SALTA CA PE UN AMIMAL DE PE SOSEA..PE TINE UN CETATEAN CINSTIT SI ONEST" CA DOAR AI BULETIN DE ONESTI CE DREAQ"....DA TOT VOI...ASTIA GADEA URSU BADEA...CARE DE ALTFEL SUNTETI SIMPATICI "VOI CU BANCIU ALA DE LA BHE UNU IMI FACETI MEREU SEARA PLINA ...MA UIT LA VOI EXACT CA LA UN TEATRU IEFTIN"...NU AM AUZIT BRE JURNALISTILOR ...CA V-ATI DUS LA PESEDISTU ALA AGRESIONAT DE BESTIILE DE "MILITIEINI"GAGICILE ALEA DE LA DENEAU"...SA ZICETI ASA DIRECT...AUZI BA NENE ...DA DE UNDE MAMA DREAQ DETII TU PE PERSOANA FIZICA BANI DE BILETE DE AVION PENTRU...SUA...daramite pentru operatii prin state?=))..tu un vai de tine ..un bugetar amarat?=))...nunu...ca deh ...facem televiziune suntem deontologi....intrebarea corecta...de catre ziaristu antena 3 catre presedintele tarii...era...tovarase presedinte ce "contracte ati reusit sa strangeti pentru companiile romanesti la nivel european...si ce noi piete de desfacere se incep a se dezvolta pe planeta asta pentru "firmele si companiile romanesti"...nu de alta dar pana una alta ...daca ma gandesc eu bine....gaozarii astia din ziua de azi...care au cerut a fi "angajati" de catre cetatenii romani in functii publice..parca ziceau ca sunt hiper mega meseriasi ...si ca daca poporul roman ii baga pe ei pe functii ei vor face si vor drege...asa ca lasati galgara ..ca daca mai ma uit asa cu voturile astea...90% de aici din petitie sunt fraudate=))..adica intra cate unu cu 1000 de conturi de faceboock si voteaza ca belferu=))...si aici vad ca mintiti =)) apropo io nu sunt basist ..nu ma intereseaza ...nu il cunosc personal...precum nu va cunosc personal nici pe voi...dar...nu umblati ca geniile cu "ocaua mica"..ca este posibil sa citeasca tampeniile astea si unu ca mine=))...am zis!!
Basistu' de serviciu, in mintile aburite ale unora

#13637 Au mai ramas putini naivi manipulabili

2014-01-17 12:36

In doar 19 luni de zile nr celor care ar vota impotriva lui Basescu a scazut de la 7,4 milioane la nici 63.000 ? Misto guvernare, nasoala coliva...

Musafir

#13638 Pentru Ionuț Cristache

2014-01-17 12:36

Dragul meu, întrucât poporul român nu obișnuiește aruncarea pantofului în capul “interlocutorului” obraznic, te sfătuiesc să ai la tine “bombițe” formate din dopuri de whisky și chiștoace împuțite. Lia Crăciun, Lugoj

Musafir

#13639

2014-01-17 12:36

Am semnat pentru demisie. Rusine sa va fie, domnule Basescu! Famile de hoti.


Musafir

#13640

2014-01-17 12:36

haha basescule 63000 de mii de uameni te vreau demis...... iesi afara javra ordinara

Musafir

#13641

2014-01-17 12:36

jos cu hotul,la puscarie cu el...!

Musafir

#13642

2014-01-17 12:37

Deoarece in aceasta tara nu mai exista justitie dreapta si nu mai avem voie sa spunem nimic, consider ca este ff corecta demisia cui influenteaza justitia, dar raman cu dezamagirea ca acest lucru nu se v-a intampla deoarece nu are nici onoare sa demisioneze.

Musafir

#13643

2014-01-17 12:37

toate publice trebie sa ruspunda calm cu argumente la intrebarile presei fara a aduce acuzatiireprezentantilor acesteia

Musafir

#13644

2014-01-17 12:37

Basescu la brutarie pe viata (puscarie)

Musafir

#13645

2014-01-17 12:37

traiane du te unde adus mutu iapa si surdu roata

Musafir

#13646

2014-01-17 12:37

Acest individ trebuie dat jos neapărat din funcţie, deoarece a dovedit că este duşmanul ROMÂNIEI şi al românilor şi până să-şi încheie mandatul va distruge ţara.Mi-e teamă şi presimt că ROMÂNIA aşa cum este ea azi, nu va apuca centenarul MARII UNIRI.Descreieratul o va rupe în bucăţi.(nu este o teorie conspirativă)Să dea D-zeu să nu se întâmple.
un paria

#13647

2014-01-17 12:37

Nu stiu de ce noua guvernare i-a dat voie sa foloseasca titlul de "presedinte" cand sigur stie si el ca nu mai reprezinta majoritatea cetatenilor din Romania ! Stie ca,inca de cand Boc a fost prim ministru si a calcat marele mase in picioare cu abuzuri contra propriului popor, nu mai poate scoate capul in lume dar insista doar, doar, il mai asculta cineva ! POPORUL nu te mai vrea domnule Basescu, caci s-a vazut unde-ti este interesul : PROPRIA FAMILIE,propriile viscere, domnule ! Lasa conducerea statului ca suntem satui de cat si cum ai condus cu "patriotism si corectitudine" si nu mai arunca in altii cu noroi ! Vezi parul din ochiul tau si apoi paiul din ochii altora ! A.... ca este o mana de ajunsi de care esti organic legat si ii ai la mana si se tem de cele 4 picioare de fotolii de sub cur si te sustin, asta-i alt'ceva. Coboara de pe soclu de unde ti-ai ridicat si statuie in slujba poporului si vezi realitatea crunta, cum a ajuns majoritatea poporului - nu de rangul 2 - ci la o saracie lucie ! Chiar doresti sa ne vinzi cu totul ? NU ! Romania nu e mosia ta ci a ....urmasilor dar nu ai tai ci a urmasilor romanilor ! Deschide ochii - daca nu poti pe amandoi macar unul -vezi unde ai adus tara si lasa locul liber !

Musafir

#13648

2014-01-17 12:37

Penali varanieni - Acest vot este o minciuna sfruntata. Din analiza stilistica a comentariilor, este clar ca doar o mana de oameni muncesc la vot si la comentarii. Antena 3 nu este capabila de altceva decat de minciuna si manipulare. Sper sa fiti trasi la raspundere.

Musafir

#13649

2014-01-17 12:38

ne-am saturat de hotiile, minciunile si insultele la adresa romanilor care nu sunt de acord cu recomandarile si ideile lui politice. Nu stie altceva decat sa parasca la Consiliul Europei , sa acuze pe premier, presed. senat ,sau sa se lege de Voiculesc.

Musafir

#13650

2014-01-17 12:38

Sa se insiste cu petitia pana demisul va parasi postul pe care-l uzurpeaza cu toate ca mai mult de 7 milioane de romani nu-l vor .E demis de mult si trebuie sa plece .Populatia cu drept de vot nu este de 15 milioane ci mai putin deci este demis cu majoritatea pentru ca numai cei mai mari de 18 ani au drept de vot deci...ce liste, ce motiv il mai tine acolo de ne face zile negre si el se imbogateste in fiecare zi cu toti membrii familiei .Sa plece ,nu este crestineste sa-l linsam.