Abuzurile din Romania trec oceanul

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Abuzurile din Romania trec oceanul

basitii sunt prosti, dar pe ei ai mira lucrul asta !

#27787 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-05-03 14:20

basitii sunt prosti, dar pe ei ai mira lucrul asta !

#27788 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-05-03 14:21

cristoiu

#27789

2014-05-03 15:10

s-o futem toți pe udrea în gurița aia spurcată de băsistă.
boc

#27790

2014-05-04 14:11

în 25 mai băse cu gașca lui de căcați o să-și sugă pulele.

Musafir

#27791 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-05-05 07:54

#27787: basitii sunt prosti, dar pe ei ai mira lucrul asta ! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

http://i.imgur.com/pGBn0FH.jpg...

http://i.imgur.com/F6h0eYf.jpg...

IO M-IS DACIANA LU SARBU, SUNT MAI TARE CA UDREA, I'OTE CE GURITA FORMATA AM !

Daciana Sârbu s-a facut de ras, aseara, la concertul sustinut de starul brazilian Michel Telo in Mamaia. Sotia primului ministru Victor Ponta, a mers la spectacol cu calcaiele murdare si crapate, semn ca nu a mai trecut de ceva timp pe la baie.

Imbracata in alb din cap pana in picioare, Daciana Sârbu si-a accesorizat la tinuta o pereche de sandale argintii, cu platforma inalta, si un plic de aceeasi culoare. La prima impresie, euro-parlamentara parea aranjata, insa, cand am aruncat o privire la picioarele ei, am observat ca are calcaiele crapate si jegoase, asa ca o sfatuim sa mearga la dus mai des.

http://i.imgur.com/mATmRh0.jpg...

:)

http://i.imgur.com/pYZKKGc.jpg...

Peste cinci mii de oameni, din toata tara, dar si din strainatate au fost prezenti la concertul verii de pe litoral. Printre ei s-a aflat si primarul Constantei, Radu Mazare, secretarul de stat in Ministerul Turismului, Cristian Barhalescu, si alte

http://i.imgur.com/eVP3W7N.jpg...

http://i.imgur.com/B9bFCLH.jpg...

vedete.

http://i.imgur.com/PdgsskG.jpg...


Musafir

#27792

2014-05-05 08:12

http://i.imgur.com/dHyyiZG.jpg...

Nu trece o săptămână fără ca Ponta să nu marcheze vreo gogomănie. La ultima şi-a luat-o sigur de la Daciana, cel puţin, după ce a veştejit-o pe o fătucă pentru că a apărut într-o revistă pentru onanişti - revistă în care îşi arătase zgăibăracele şi actuala nevastă europerlamentară. Un pictorial al unei tinere social-democrate din Timiş, apărut la sfårşitul săptămånii în „Playboy“, a stårnit, recent, reacţia pudibondă a lui Ponta, care nu a găsit altceva mai inteligent de zis despre domnişoară decåt că aceasta ar avea un viitor politic în PDL, lăsånd să se înţeleagă că lui personal îi pute la astfel de gagici. Asta tocmai în contextul în care Bănicioiu şi Negoiţă sunt subiect de dosar penal pentru trafic de minore şi cånd însuşi numele lui Ponta este pomenit public în acelaşi context, al participării la activităţi futuristice de evaluare politică a unor tinere demoazele, eventual prostituate, posibil viitoare pesediste, de către chiar cel care a determinat deschiderea dosarului respectiv, Florin Ghiulbenghian.
La începutul acestui an, o dansatoare micro-pesedistă din Timiş a apărut în „Playboy“, a relatat „Gândul“. „Dincolo de pozele nud, pentru că este balerină, pictorialul - care a apărut la sfârşitul acestei săptămâni - o înfăţişează dansând îmbrăcată, pe alocuri, în costum de scenă. Colegii de la organizaţia locală sunt entuziasmaţi, apariţia fetei în revistă fiind, pentru mulţi dintre ei, un motiv de mândrie. Elanul lor a fost însă curmat brusc de conducerea centrală a partidului“, se arăta în articol. Ulterior apariţiei în presă a duduiţei socialiste, Victor Ponta a declarat că „nu citesc «Playboy» şi habar nu am cine este Roxana Golban. Mă gândesc să o trimitem la PDL, că ăia chiar o să o promoveze. Noi suntem mai socialişti, aşa, şi nu apreciem frumosul cum o fac cei de la PDL. În PSD nu are viitor această Roxana Golban, dar o trimitem bucuroşi la PDL, unde cu siguranţă va fi mult mai apreciată“.
Nu este greu de imaginat ce reacţie o fi avut Daciana, fată de popă, la apariţia replicii lui Ponta la adresa colegei sale de revistă. Cert este că, smotocit bine şi autocaraterizåndu-se drept „fraier“, Victor Ponta a precizat ieri, într-o conferinţă de presă, că se declară învins de tânăra social-democrată care a pozat în „Playboy“, el apreciind că fiecare poate să facă ce vrea atât timp cât respectă legile şi subliniind că nu este vreun apostol al noii moralităţi. „Fiecare poate să pozeze unde vrea, poate să fie în ce partid vrea. Mă declar învins“, a spus Ponta. Este evident că propoziţia citată face parte dintr-un discurs mai larg al nevesti-sii, iar faptul că Ponta se declară un fraier învins arată că e pe calea cea bună, se apropie de maturizarea mult aşteptată de Seniliescu, cel care l-a definit, atåt de plastic - „cårlan fără minte“, adică un fel de månz imberb care mai trebuie să o sugă.

Ponta, ejectat din Parchet încă din 2002

Pånă termină de supt, Ponta devine însă o caricatură vivantă, afectat din ce în ce mai mult de un fel de sindrom al închipuirii, cea mai nouă marotă a sa fiind să se creadă procuror. La diferite emisiuni pe teme de corupţie se pretinde a fi procuror, deşi conform Decretului nr. 806 din 14/10/2002 pentru eliberarea şi numirea unor judecători şi procurori, publicat în Monitorul Oficial, partea I nr. 796 din 01/11/2002, chiar Ion Iliescu l-a eliberat din funcţie pe Victor-Viorel Ponta, Pigmalyon-ul micului Titulescovici.
De la eliberarea din procuratură, fostul asistent al lui Năstase la catedra de Drept Internaţional Public a devenit „asistentul“ lui Ovidiu Tender - respectiv apărătorul acestuia în 2006 în dosarul în care fostul sponsor al PSD era acuzat pentru mai multe infracţiuni economice. Tribunalul Bucureşti i-a interzis însă lui Ponta să îl reprezinte pe Tender, pe motiv că legea interzice ca parlamentarii să acorde asistenţă în cazurile de spălare de bani şi corupţie. De la spălatul spălătorilor de bani, Ponta a trecut la spălatul morţilor devenind un încasator al unor bănuţi de buzunar de la Administraţia Cimitirelor şi Crematoriilor Umane, care i-a distribuit nişte mărunţiş de vreo cinci miliarde de lei - suma unui contract încheiat (nr. 13.347 încheiat pe 18 decembrie 2008), evident prin negociere directă, nici vorbă de organizarea vreunei licitaţii cånd e vorba de cabinetul de avocatură „Şova şi asociaţii“.
Multe alte trebuşoare a mai executat Ponta, de cånd a ieşit din råndul procurorilor, devenind acum primul comic vestit al PSD-ului, astfel că la fel de bine Ponta s-ar putea recomanda public în fel şi chip, însă a te pretinde om al legii, procuror, este ceva mai mult decåt o impostură. Este chiar puţin cam ilegal. Måine, poimåine se poate da chiar comisar, ori agentu’ 007, poate începe chiar să legitimeze oamenii pe stradă întrebåndu-i dacă au apărut în „Playboy“ alături de nevastă-sa. După părerea mea, în afară de faptul evident că Ponta suferă de un complex definibil psihiatric, specific celor care se cred altceva decåt sunt de fapt, acesta încearcă să strecoare în imaginea publică un profil despre sine de om al legii şi deoarece chiar are o problemă în perspectivă, dosarul de care am pomenit iniţial, dosarul curvelor pentru partid, prostituate cărora li s-a promis adeziunea la partid în schimbul favorurilor pe care pesediştii de frunte se pare că nu le pot obţine la casele lor.

Pseudo-procurorul în atenţia procurorilor adevăraţi

Norul de praf pe care îl tot produce Ponta în jurul său are mai degrabă de-a face nu cu politica, ci cu marele scandal sexual care a lovit mediul politicienilor după ce declaraţiile a peste 80 de tinere forţate să se prostitueze, date în faţa ofiţerilor de la Crimă Organizată, au scos la iveală amănunte hidoase. Scandalul l-a avut la origine pe Florin Ghiulbenghian, un cunoscut insider al masoneriei, care a descoperit din întåmplare, la Viena, o filieră de prostituţie care ducea direct la aripa perversă a PSD, Bănicioiu, Negoiţă şi Victor Ponta.
Ghiulbenghian povesteşte cum a debutat scandalul, în urma informaţiilor obţinute la faţa locului, într-un bordel de lux unde fetele pesediste ajunseseră la produs. „În urma discuţiilor cu unele dintre fetele cărora am reuşit să le cåştigăm încrederea, inclusiv prin invitarea lor în excursii în străinătate, au mai fost confirmaţi ca şi clienţi Ionuţ Negoiţă (fratele lui Robert), Nicolaie Bănicioiu şi, surpriză, Victor Ponta. De altfel, aştept cu mare interes apariţia în ziarele din zilele următoare a extraselor din declaraţiile fetelor ce confirmă acest lucru, indicånd data şi locul (cu aproximaţie, este adevărat, dar care sunt coroborate cu rezultatele înregistrărilor telefonice) unde au avut întålnirile amoroase cu Victor Ponta. Nu ar fi un fapt atåt de grav pentru Victor Ponta (este totuşi un bărbat tånăr, drăguţ şi o persoană publică destul de cunoscută) dacă, la data întreţinerii actelor sexuale cu respectivele domnişoare, două dintre ele nu ar fi fost minore.
În urma verificării şi a altor informaţii din ultimii ani, s-a descoperit că şeful SRI Gorj semnalase conducerii centrale cu ceva timp în urmă faptul că Victor Ponta întreţinea relaţii sexuale cu o minoră din Tårgu Jiu, iar părinţii acesteia au încercat să îşi salveze fata şi îl reclamaseră pe Victor Ponta. În urma unor intervenţii «de sus», dosarul ar fi fost închis şi Victor şi-a continuat fără probleme cariera politică. Aceste informaţii nu făceau decåt să confirme afirmaţiile fetelor, dar şi ale lui Tamarjan Ion privind preferinţele sexuale ale lui Victor Ponta pentru fete minore“.
Din motive interesante, ancheta pånă acum nu s-a proptit încă în cocoşelul infatuat şi fără substanţă, cum îi zicea lui Victoraş Ion Iliescu, bine informat ca întotdeauna. Vom vedea cåt contează pentru adevăraţii procurori agitaţia publică a închipuitului procuror Victor Ponta.George Roncea


Musafir

#27793

2014-05-05 08:53

http://i.imgur.com/lARDKh5.png...


INS: 724.000 de şomeri înregistraţi în martie

Rata şomajului înregistrată în luna martie, de 7,2 la sută, a fost la acelaşi nivel atât cu cea din luna februarie, cât şi cu cea din aceeaşi perioadă a anului trecut, fiind înregistraţi 724.000 de şomeri, informează, luni, Institutul Naţional de Statistică, potrivit Mediafax.

Numărul şomerilor în vârstă de 15-74 de ani a fost în martie de 724.000, în creştere atât faţă de luna februarie (721.000 de persoane), cât şi faţă de aceeaşi lună din anul precedent (718.000 de persoane).

"În luna martie 2014, rata şomajului în formă ajustată sezonier a fost estimată la 7,2%, aflându-se la egalitate atât faţă de cea înregistrată în luna anterioară, cât şi faţă de nivelul înregistrat în luna martie 2013", se arată într-un comunicat de presă al Institutului Naţional de Statistică.

Rata şomajului pentru bărbaţi a fost de 7,8%, cu 1,4 puncte procentuale mai mare decât cea înregistrată în rândul femeilor.

"Pentru persoanele adulte (25-74 ani), rata şomajului a fost estimată la 5,7% pentru luna martie 2014 (6,3% în cazul bărbaţilor şi 4,9% în cel al femeilor)", a precizat INS.

Numărul şomerilor în vârstă de 25-74 ani reprezintă 73,2% din numărul total al şomerilor estimat pentru luna martie 2014.

Datele se referă la şomajul definit de Biroul Internaţional al Muncii (BIM). Potrivit acestuia, şomerii sunt persoanele în vârstă de 15-74 ani care îndeplinesc simultan trei condiţii: nu au un loc de muncă, sunt disponibile să înceapă lucrul în următoarele două săptămâni, respectiv au căutat activ un loc de muncă în decursul ultimelor patru săptămâni.

Date oficiale INS: Nivelul de trai al românilor a scăzut



Românii trăiesc din ce în ce mai rău. Deşi salariile şi pensiile au crescut în ultimii şase ani, nu ne permitem să cumpărăm mai multe lucruri decât în perioada de criză economică.

11 0 0 0 15

http://www.b365.ro/media/image/201405/w620/saracie_faliment_59752900_77356100_75...

Date oficiale INS: Nivelul de trai al românilor a scăzut

Pe hârtie stăm bine. În 2008, salariul mediu net era 1.282 de lei. La sfârşitul anului trecut, a ajuns la 1.650 lei. Pensia medie a crescut şi ea de la 682 de lei, cât era acum şase ani la 811 lei în 2013

Şi veniturile unei gospodării sunt mai mari cu peste 300 de lei. Doar pe hârtie, însă. În realitate, dacă ţinem cont de rata inflaţiei pe ultimii cinci ani, s-a înregistrat o scădere cu 230 de lei. Cum au simţit asta românii? În primul rând, să ne uităm la mâncare. În 2013, o familie îşi permitea să cumpere din veniturile lunare, 415 kilograme de carne de porc. Cu 52 de kilograme mai puţin decât în 2008. Sau, 176 de kg de telemea de vacă, cu 40 mai puţin decât în 2008, scrie realitatea.net.

Veştile proaste nu se opresc aici.  Dacă în 2008, o familie putea să cumpere 785 de litri de benzină, anul trecut îşi permitea doar 460 de litri. Cantitatea a scăzut însă în ultima lună, de când a fost introdusă taxa de 7 eurocenţi pe carburanţi.

2008 vs 2013

Salariul mediu 1.282 de lei a crescut la 1.650 de lei

Pensia medie 682 de lei a crescut la 811 lei

2008 vs 2013

Veniturile unei gospodării 2.318 lei au crescut la 2.624 de lei

CE PUTEM CUMPĂRA DIN VENITURILE LUNARE

2008 vs 2013

Carne de porc 467 kg vs 415 kg

Telemea de vacă 216 kg vs 176 kg

2008 vs 2014

Litri de benzină 785 vs 460

Sursa: INS

- See more at: http://www.b365.ro/date-oficiale-ins-nivelul-de-trai-al-romanilor-a-scazut_207255.html#sthash.lNX57SBU.dpuf
basitii sunt prosti, dar pe ei ai mira lucrul asta !

#27794 Re: basist = prost

2014-05-05 10:25

basitii sunt prosti, dar pe ei ai mira lucrul asta !

#27799 Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-05-05 10:33

#27798: basitii sunt prosti, dar pe ei ai mira lucrul asta ! - Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

Avand in vedere ca a fost un basist facut KO pe baza de argumente si cu legea la vedere, lege pe care basistul o invoca dar care n-a citit-o, n-are habar de ea, am sa reiau ptr. a mai produce "victime" care o sa intre-n coma :

1. :

"hahahahahahahahahahaha, auzi la el " si daca e vinovat de ceva o sa raspunda dupa terminarea mandatului, nu cand vrei tu, CAND NU MAI ARE IMUNITATE, CA ASA E LEGEA" !!!

IA SA VEDEM, BASIST PROST, CE SPUNE LEGEA :

IA UITE BASIST PROST CE SPUNE PARCHETUL GENERAL AL basaului :

"S-a apreciat că în conformitate cu dispoziţiile art. 84 alin. 2 raportat la art. 96 alin. 1 din Constituţie, Preşedintele României se bucură de imunitate”

SI UITE, BASIST PROST, CE SPUNE SI CONSTITUTIA LA ARTICOLELE INVOCATE DE PARCHETUL GENERAL :

ARTICOLUL 84 alin. 2 din Constitutie :

(2) Preşedintele României se bucură de imunitate. Prevederile articolului 72 alineatul (1) se aplică în mod corespunzător.

Acum sa vedem ce spune art. 72 alineatul 1 la care face referire articolul 84 alin. 2 :

ARTICOLUL 72
(1) Deputaţii şi senatorii nu pot fi traşi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului.

UNDE, SCLAV BASIST, SPUNE IN ARTICOLELE ASTEA DIN CONSTITUTIE CA SEFUL TAU IUBIT ARE IMUNITATE, ALTA DECAT CEA LA OPINII POLITICE ???

ART. 96 alin. 1 n-are treaba cu "imunitatea", ci cu inalta tradare (poti sa-l citesti si tu in cazul in care stii sa citesti, dar la cat est de prost, ma indoiesc)

M A A A A A R S,   J A V R A   B A S I S T A  !!!

Auzi la el, si-a dat demisia ca sa fie din nou deputat dupa care Minstru al Transportului si astfel sa beneficieze de "imunitatea" care-i place asa de mult !!!

basaul a intrat in functia de presedinte al Romaniei cu dosarul "flota" pe rol, era inca acuzat de delapidare etc, de ce nu s-a autosuspendat ca sa fie cercetat si judecat in dosarul asta, daca tot o arde "corect", dar nu-i asa basist prost, la asa ceva nu poti sa raspunzi, n-ai cum !

hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha !!!

Despre cum a facut cursurile gratuit in Norvegia unde prezenta era obligatorie, el fiind deputat in Parlamentul Romaniei de unde-si ridica diurna si era trecut ca fiind prezent, nici o vorba basist jegos, nu-i asa ???

M A A A A A R S,  J A V R A   B A S I S T A  !!!


basitii sunt prosti, dar pe ei ai mira lucrul asta !

#27800 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-05-05 10:36

#27799: basitii sunt prosti, dar pe ei ai mira lucrul asta ! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2. :

In cazul dosarul "casa din Mihaileanu", basau', conform legii 112 pe care tu ca un prost ce esti o citezi, NU AVEA DREPTUL DE A CUMPARA CASA !!!


"Problema este că Băsescu nu avea dreptul să beneficieze de o repartiție de la stat, în condițiile în care mai primise o casă în Constanța, iar în momentul în care i s-a dat vila din Mihăileanu, actualul președinte  era chiriaș într-o casă administrată de RAAPPS, locuind alături de Nicolae Văcăroiu și Adrian Năstase."

"O altă neregulă a fost comisă în februarie 2003, când Traian Băsescu a cumpărat casa din Mihăileanu, în baza Legii 112. Ori actul normativ interzice cât se poate de clar cumpărarea unei locuințe de către un chiriaș care are sau a avut și a înstrăinat o altă locuință. Iar exact într-o asemenea situație se afla Traian Băsescu. În octombrie 2002, acesta devenise proprietarul unei vile din Otopeni, pe care i-a donat-o fiicei sale, Ioana, o lună mai târziu."

DE UNDE O FI AVUT basau' 280 000 DE DOLARI (cu banii jos) CA SA CUMPERE IN 2002 VILA PE CARE I-O DONEAZA LUI FIICA-SA, EL FIIND BUGETAR CU UN SALARIU IN JUR DE 1500 EURO PE LUNA, AI BASIST PROST, DE UNDE ???

SA VEDEM CE ZICE LEGEA AIA, BASIST PROST, PE CARE SI TU O INVOCI CA UN TANTALAU CE ESTI (legea 112/1995):

"ART. 9
(1)Chiriasii titulari de contract ai apartamentelor ce nu se restituie in natura fostilor proprietari sau mostenitorilor acestora pot opta, dupa expirarea termenului prevazut la art. 14, pentru cumpararea acestor apartamente cu plata integrala sau in rate a pretului.
(2)De prevederile alineatului precedent beneficiaza si chiriasii care ocupa spatii locative realizate prin extinderea spatiului initial construit.
(3)In cazul vinzarii apartamentelor cu plata in rate, la incheierea contractului se va achita un avans de minimum 30% din pretul apartamentului.
(4)Ratele lunare pentru achitarea contravalorii apartamentului se vor esalona pe o perioada de maximum 15 ani, cu o
dobinda reprezentind jumatate din dobinda de referinta stabilita anual de Banca Nationala a Romaniei.

(5)Tinerii casatoriti, in virsta de pina la 30 de ani, precum si persoanele trecute de 60 de ani vor plati un avans de 10%, iar plata in rate lunare se esaloneaza pe o perioada de maximum 20 de ani. Comisionul cuvenit unitatilor specializate care evalueaza si vind apartamente este de 1% din valoarea acestora.

(6)Fac exceptie de la prevederile alin. 1 chiriasii titulari sau membrii familiei lor - sot, sotie, copii minori - care au dobindit sau au instrainat o locuinta proprietate personala dupa 1 ianuarie 1990, in localitatea de domiciliu .
(7)Chiriasii care nu dispun de posibilitati materiale pentru a cumpara apartamenul in care locuiesc pot sa ramina in continuare in spatiul locativ respectiv, platind chiria stabilita prin lege.
Apartamentele dobindite in conditiile alin. 1 nu pot fi instrainate 10 ani de la data cumpararii."

Iti extrag din articolul asta 9, pasajul ca sa intelegi si tu (desi e greu, tu fiind basist si implicit prost) de ce basaul n-avea voie, prin lege, sa-si cumpere casa:

"FAC EXCEPTIE DE LA PREVEDERILE ALIN.1 CHIRIASII TITULARI SAU MEMBRII FAMILIEI LOR-SOT, SOTIE, COPII MINORI-CARE AU DOBANDIT SAU AU INSTRAINAT O LOCUINTA PERSONALA DUPA 1 IANUARIE 1990, IN LOCALITATEA DE DOMICILIU."

Ai inteles acum, basist prost, de ce nu avea puscariabilul voie sa-si dea singur casa, el fiind primarul care a semnat, ca sa nu mai zic si de conflictele de interese...

Ia uite ce frumos e si articolul 10, alta demonstratie de ilegalitate facute de proprietarul puscariabil pe care-l pupi tu in bas :

ART. 10
Sint exceptate de la vinzare apartamentele care, la data intrarii in vigoare a legii, beneficiaza de dotari speciale, cum sint: piscina, sauna, sera, crama , bar, vinoteca sau camera frigorifica.
Sint, de asemenea, exceptate de la vinzare locuintele care au avut destinatia de case de oaspeti, de protocol, cele declarate monumente istorice si din patrimoniul national, precum si cele folosite ca resedinte pentru fostii si actualii demnitari.

SI IA UITE CE TREBUIE SA SE-NTAMPLE CU CASA PUSCARIABILULUI :

ART. 11
Actele juridice de instrainare incheiate cu incalcarea prevederilor art. 9 alin. 6 si ale art. 10 sint lovite de nulitate absoluta.

Nasol, nu-i asa basist prost ???

hahahahahahahahahahhahhaha !!!

M A A A A A R S,   J A V R A   B A S I S T A   !!!


Acum despre "dosarul Nana" : basaul a recunoscut la Moise Guran, la tvr1, ca terenul este al lui, in acte fiind trecuta fiica-sa ptr. ca el nu putea sa ia creditul de la CEC din cauza varstei si al venitului, CEC ce, oricum, nu avea si nu are in politica sa acordarea unor credtie ca asta de mare, asta fiind si singurul credit acordat de CEC ptr. o suma asa de mare:

http://www.romaniatv.net/basescu-a-scapat-pasarica-presedintele-a-recunoscut-ca-si-a-cumparat-terenul-de-la-nana_127991.html

DE CAND, BASIST PROST, DA CREDIT CEC-ul PTR. O SUMA ASA DE MARE, INDIFERENT CA ESTE GARANTAT CU "ACEL CEVA" CUMPARAT, IA UITE BASIST PROST CARE ESTE SUMA MAXIMA PE CARE TI-O DA CEC-ul PTR. CUMPARAREA UNUI TEREN :

https://www.cec.ro/home/persoane-fizice/credite/credite-pentru-investitii-imobiliare/credite-ipotecare/credite-in-lei/cumpararea-de-terenuri.aspx

Nasol basistule, nu-i asa, deja nu ies cei peste 1 000 000 de euro(4 600 000 lei), ceea ce oricum nu putea sa i se acorde, atat basau' cat si fiica-sa neavand suficente venituri !!!

De unde ar fi avut fiica-sa bani sa achite creditul daca veniturile ei din notariat sunt mici, lucru verificabil, dar na, cum sa stii tu unde poti verifica cat castiga un notar ???

DE UNDE A AVUT, BASIST PROST, SEFUL TAU DE-L PUPI IN BAS TOT TIMPUL, BANI (CEI APROAPE 300 000 DE EURO) SA ACHITE AVANSUL PTR. TEREN EL FIIND BUGETAR ??? ( a recunoscut ca terenul este al lui, am aratatat mai sus, basist jegos)

DE UNDE ARE, BASIST PROST, SEFUL TAU DE-L PUPI IN BAS TOT TIMPUL, BANI SA PLATEASCA RATELE(CEI APROAPE 7000 DE EURO), EL FIIND BUGETAR SI NICI RECOLTA N-A VANDUT-O PTR. CA NU S-A FACUT ???

DE UNDE ARE, BASIST PROST, SEFUL TAU DE-L PUPI IN BAS TOT TIMPUL, BANI SA PLATEASCA INSAMANTAREA, ASTA COSTANDU-L APROXIMATIV 100 000 DE EURO, EL FIIND BUGETAR ???

DE UNDE A AVUT BANI SA PLATEASCA IMPOZITUL PE PAMANTUL CUMPARAT, IN JUR DE 2500 DE EURO, SEFUL TAU PE CARE-L PUPI TOT TIMPUL IN BAS, BASIST PROST ???

NIMIC DESPRE ASTEA, NU-I ASA PUPINCURIST BASIST CE ESTI ?!!

M A A A A A R S,   J A V R A   B A S I S T A   !!!

DACA-N 10 ANI DE PRESEDNTIE BASISTA NU AI DEVENIT ANTIBASIST, ATUNCI ESTI BASIST SI, DECI, PROST !!!."

http://jurnalul.ro/pictures/2012/12/04/18436794.jpg...