Abuzurile din Romania trec oceanul
...binevenită și la obiect această petiție! Felicitări și mulțumiri inițiatorilor, pe care-i apreciez în mod deosebit și le doresc "s-o țină tot așa", crezând că doar forța civismului și a presei ar putea determina adevaărata schimbare a sistemului din interior, precum și a percepției, evident tendențioasă, din afară. Înțeleg că politica este și o artă a compromisului, dar cu cine trebuie, așa că, coabitare între idei, nu cu cei care au făcut și fac, în continuare, atâta rău.
sa ne gandim la referendum
DE ACORD cu..
unui IMPOSTOR. Ce ai la dosar de te-ai asociat cu un mare ZERO?
Practic exista in continuare exploatatrea omului de catre om, dar sub o forma noua. Acest nou sclavgism sa fie oare capitalismul pentru care s-au jertfit atatia oameni tineri in 1989?
Nu stiu de ce nu avem forta si puterea sa iesim toti in strada in acelasi timp!? Sa-i scoatem pe alesii nostri din palatele si vilele-n care traiesc in huzur. Ei au uitat la o zi dupa alegeri de ce i-am ales. Nu mai avem nevoie de astfel de oameni. Daca am putea da timpul inapoi multi am dori sa ne intorcem in "Epoca de aur".
Salut si propunerea de aseara a domnului Bogdan Chiriac, acceea ca ziaristii care nu au fost acceptati la conferinta de presa de la ambasada SUA(ce tupeu!!!) sa se deplaseze la Washington pentru a-si adresa intrebarile doamnei Victoria Nuland. Printre altele, sa o intrebe daca acolo se stie ca Train Basescu influenteaza si manipuleaza pe fata, la televizor, justitia...daca acolo se stie ca afirmatia conform careia au fost 2 milioane de voturi fraudate la referendum s- a dovedit un fals grosolan...daca acolo se stie ca dupa referendum romanii au fost vanati si arestati pentru ca au fost la vot...dar se stie...
| This discussion has been closed. |
Sper ca aceasta sa-si atinga obiectivul si apreciez demersul in sine.
Eu ,nefiind o persoana publica sau de interes, prefer anonimatul la fel ca in zilele revolutiei din ´89 ca si restului de timp pana acum.
Sunt constient de limitele mele financiare, de influenta ,intelectuale si de aceea imi accept conditia cu demnitate.