Pedeapsa Cu Inchisoare Si Amenda Pentru Cei Care Chinuie Animale!


Musafir

#1

2013-10-03 19:08

Trebuie o Politie a Animalelor cu statut juridic ....nu un ONG

Musafir

#2 Re:

2013-10-03 19:50


Musafir

#3

2013-10-03 20:08

Trebuie neaparat acesta pedeapsa. Numai asa criminalii astia se vor invata minte!Astia nu sunt oameni! Daca nu-ti place un animal, il ignori! De ce trebuie sa-l chinui? Sunt niste sadici, niste dereglati mintali care SE BUCURA atunci cand chinuie un animal,un pericol pentru noi toti! Cine omoara un animal fara nici un motiv, omoara si un om!


Musafir

#4

2013-10-03 20:16

M-am săturat să vad cîini torturati si chilăriti fără motiv , doar ptr că sînt neajutorati si trăim într-o țară de rahat în care politici si mass media fac campanie pentr omorîtea acesto biete suflete nevinovate ... Sterilizati cătelele si în 10 ani nu mai avem cîini pe stadă , cei care vor rămîne în 2 ani vor deveni la fel de mulți ca si acuma nu eutanasierea e soluția !!!

Musafir

#5

2013-10-03 20:19

Toti criminali ce fac asa ceva cu animalele trebuie sa plateasca .cum trebuie toti ciini sa plateasca pentru ce nu au facut.k nu pot vorbi .Asa ceva sa fie tolerat si sa se dea o lege de un presedinte de stat .rusine .rusine sinteti in EU.Adevarul va iesi la suprafata .totul este o minciuna.important este in Rominia.manelisti .nunta lui bianca slavu .lumea mondenä si violatori criminali si hoti pedofili asa este tara cea buna.sa va fie rusine bunul Dumnezeu sint convinsa va avea grija sa aiba toti ce isi bat joc si chinuie animalele sa le dea la acesti criminali cea ce merita chinuri groasnice .si la aia care a u dat legea.si permit asa ceva.
Elena Ciobanu
Autorul acestei petitii

#6 Re:

2013-10-03 21:01

#1: -

Corect! Trebuie! Problema este, va fi de acord guvernul sa plateasca?

In America exista www.ASPCA.org dar traiesc din donatii!!!

In Canada exista www.ontariospca.ca


Musafir

#7

2013-10-03 21:26

DanyDanielle

#8 Inca o data ne-am dat arama pe fata !!

2013-10-04 09:05

Mai avem puterea in fata lumii sa mai sustinem ca suntem un popor civilizat? De unde atata dusmanie si ura in fata acestor biete animalute? Nici macar nu s-a dovedit realitatea in ceea ce priveste moartea copilului si multi au si trecut la atac precum hienele.Chiar si-asa nu toti cateii sunt raspunzatori asa cum la fel si oamenii .Padure fara uscaturi nu exista.Oare v-ati gandit ca ati putea fii in pielea unui animal si ce suferinte ati traii? Credeti ca este normal ca o viata care nu ati adus-o pe pamant sa-i scurtati zilele si mai ales intr-un mod asa de odios?Cum reusiti sa puneti capul pe perna fara sa aveti remuscari?Fara sa vedeti aceste animale chinuite? Doamne ai mila si adu-i cu picioarele pe pamant pe acesti criminali