Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR
eu nu inteleg ce vina au avut cainii aceia din gospodariile oamenilor din jud Timis care au fost otraviti, sau pisicile? Cum poti fi cu atata sange rece? Nici macar nu erau maidanezi saracii..Si le-au ingropat trupurile bietilor morti in chinuri. Otrava intra in pamant in circuit natural, il vor spala apele, ca nu se descompune, este chimical..Vor creste plante otravite..
semnatari sa adopte un patruped...
Re:
Subiect
Re #1490
Nu avem de ce sa fim vegetarieni. Cainii sunt animale de companie, nu destinate consumului. Tu îți mananci prietenii? Esti canibal sau chinez?
Re: Subiect
#1532: Alege numele de user - Subiect
aici de fapt se demonstreaza ca familia manipuleaza copilul. Urat, groaznic, celalat copil a si fugit de la fata locului; de fapt nici nu se stie inca adevarul adevarat. Se vad imagini de pe camerele video ale parcului. si minciunile babei, ca a mers in parc la ora 11..cand de fapt copiii sunt vazuti nesupravgheati pe inregistrarile video de la ora 9:20. Daca ea nu le are pe toate la "etajele superioare" nu este greu sa ii spui celuilalt copil amarat ce sa faca sau ce sa deseneze...
Chiar si daca politicienii nu iubesc animalele, ar trebui sa se gandeasca la felul cum Romania este privita de catre alte tari. Am semnat multe petitii pentru organizatii din alte tari. Unul din lucrurile care m-au deranjat tare a fost faptul ca ei au spus ca o sa refuze sa puna piciorul pe taram Romanesc, fie ca turisti fie ca alti asociati de afaceri sau politicieni. Acest lucru este de regretat pentru ca Romania este o tara atat de frumoasa si cu cultura si traditii bogate. Dar noi avem din ce in ce mai multi turisti tot datorita politicienilor care decid sa puna banii guvernului in buzunar. Macar pentru atat lucru Guvernul Roman ar trebui sa construiasca depozite pentru caini. Ma indoiesc ca fonduri nu o sa se gaseasca daca vor sa faca acest lucru.
Catre Guvernul Roman: Ar fi cazul sa ascultati ce oamenii din popor vor. Si asta este sa salveze cainii maidanezi.
Re:
Bai, da' va ascultam de peste 20 de ani! Si unde ne-a adus chestia asta? Ne mananca cainii, la propriu! Gata! De-acum ne ascultati voi pe noi! Fara caini pe strazi! Adoptati sau eutanasiati! Voi decideti!
Auzi la ea: "Guvernul Roman ar trebui sa construiasca depozite pentru caini." Sa faci tu depozite de caini pe banii tai! Statul roman nu creste caini din banii nostri! Clar?
CÂINE ÎMPUŞCAT ÎN PLINĂ STRADĂ, după ce a muşcat o fetiţă
Re#1533
Re #1539
Re1540
Re #1539
Re: Re #1539
repet si eu : aceasta petitie se adreseaza cainilor comunitari. eu nu sunt cel/cea cu care ai vb pana acum, despre ideea vegetarianismului. eu sunt persoana care a sustinut de prima data ca ei nu sunt salbatici. Asa cum ti am explicat si atunci. Cainii din Romania asa cum ti s a spus in ultimul post de catre respectivul/ respectiva sunt Canis familiaris..indiferent ca traiesc pe strazi aruncati de unii sau stau cu ei in casa asa cum stau cu mine.
Si in afara de cainii Dingo din Australia mai exista si Dhole (caine salbatic asiatic)
Lycaon pictus (caine salbatic african).
Re #1539
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re1540
Convingerile sunt inamicii adevărului, mai periculoase decât minciunile.
- Thomas Mann
deci nu avem ce face cu domnul/doamna
Re#1539
Cainii fara stapan n-au avut vreodata stapan (ca sa vezi!), n-au fost NICIODATA caini de companie, prin urmare sunt salbatici!
Re#1549
| This discussion has been closed. |
Ah, n-ai cu cine, niste romani...
Auzi la ei "Si ei au dreptul la viata.NU eutanasierii!!!!!" Miau...
Le pui poze cu copii nenorociti pe viata, altii morti si ei nu vad, n-aud, ii dau inainte cu cainii.