S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-01 18:07



Musafir

#1827 UNICEF: Începând de la 10 ani, copiii au dreptul la servicii sexuale confidențiale

2013-09-01 18:10

UNICEF (Fondul Națiunilor Unite pentru Educația Copiilor) afirmă că națiunile sunt obligate de legislația internațională să asigure drepturile copiilor la informații și servicii referitoare la sexualitate, fără știrea părinților.

Ultimul raport anual interpretează două tratate ONU de drepturile omului – privind dizabilitățile și privind drepturile copiilor – astfel încât să includă dreptul copilului „la informații și servicii confidențiale despre sănătatea reproductivă și sexuală în timpul adolescenței”.

Adolescența este definită de UNICEF ca vârsta cuprinsă între 10 și 19 ani.

De fapt, niciunul dintre documentele precizate nu menționează explicit un astfel de drept, însă din 2009 comitetul care monitorizează aplicarea tratatelor privind drepturile copilului a început să le interpreteze în așa fel încât copiii să poată primi astfel de servicii și informații, fără consimțământul sau știrea părinților.

În ultimii ani, grupările de lobby pro-avort și pro-homosexualitate încearcă, de asemenea fără bază juridică, să includă în această expresie, „sănătate reproductivă și sexuală”, în mod tacit, și un așa-zis „drept la avort”, care de asemenea nu este recunoscut internațional.

Ocolirea părinților în problemele de sexualitate este în contrast cu restul raportului, care subliniază rolul familiei în protecția și educarea copilului. Mai multe informații aici.

Drepturile sexuale și reproductive sunt incluse în categoria generică „drepturi de a patra generație” (despre primele 3 puteți afla aici).

De asemenea, aceste interpretări sunt în conflict cu Constituția României, care prevede la art. 29 (6) dreptul părinților de a-și educa copiii conform propriului set de valori.

Sursa: Cultura Vieții

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-01 18:11


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-01 18:14


Administrator

#1830 comentariile sunt moderate

2013-09-01 18:18

“Spatiul rezervat comentariilor nu este destinat disputelor intre cititori si nici promovarii agendelor contrare scopului declarat. Toate comentariile sunt moderate, iar initiatorul petitiei acordă prioritate interventiilor respectuoase, echilibrate, cu continut relevant si la subiect. Mai ales, nu injurati si nu amenintati. Lucrurile acestea, oricum, nu ne impresioneaza. NU va obositi sa comentati daca nu va puteti incadra in aceste norme. In caz contrar, comentariul va fi sters.”
Subiectele care pot fi abordate se gasesc la "anunturi"


Musafir

#1831

2013-09-01 18:18

Normal ca stergi, asta incerci sa faci, sa stergi prezentul si sa intorci lumea in trecut, ei afla ca nu iti va merge. Du-te la manastire, esti o rusine pentru societatea moderna, o divortata care are tupeul sa ridice glasul, o IPOCRITA SI JUMATATE. Tu si "musafirul" care tot da paste la aceleasi articole, ar trebui sa va luati de mana si sa va duceti in cea mai indepartata pestera de unde sa nu mai iesiti vreodata!

Musafir

#1832 Activisti LGBT care au promovat, justificat sau practicat pedofilia

2013-09-01 18:20

Am facut o lista, incompleta fireste, care demonstreaza o legatura stransa intre lobby-ul LGBT si cel al pedofililor. Ea include activisti, scriitori, organizatii si publicatii din multe tari, dovedind ca fenomenul nu este izolat sau limitat la cateva grupuri.

1. Michel Foucault, activist LGBT francez - el insusi homosexual, a sustinut pedofilia, semnand o petitie pentru modificarea legii care impune o varsta minima pentru a avea relatii sexuale; a scris destul pe tema asta.

2. Jacques Derrida, activist LGBT, semnatar al aceleiasi petitii.

3. Roland Barthes, scriitor homosexual, semnatar al aceleiasi petitii.

4. Guy Hocquenghem, activist LGBT, semnatar al aceleiasi petitii.

5. Jean Danet, activist LGBT, semnatar al aceleiasi petitii.

6. James Rennie, fost coordonator al grupului LGBT Youth Scotland si fost profesor, a fost condamnat pentru abuzarea sexuala a mai multor copii, detinere si distributie de pornografie infantila.

7. Neil Strachan, fostul secretar al unui club sportiv pentru baieti si activist homosexual, a fost condamnat in acelasi caz.

8. David Thorstad, fostul presedinte al New York's Gay Activists Alliance, e fondatorul NAMBLA, organizatie americana ce promoveaza relatiile pederaste si pedofile intre barbati si baieti, toti membrii declarandu-se homosexuali.

9. Allen Ginsberg, poet homosexual, colaboreaza cu NAMBLA.

10. John de Cecco, activist gay renumit si psiholog care lucreaza la San Francisco University, scrie pentru o revista olandeza pro-pedofilie.

12. Jacob Breslow, activist gay laudat de multi, a participat la conferinta pentru legalizarea pedofiliei organizata de grupul B4U Act (17 august 2011), declarand ca ''nu ai nevoie de permisiunea unui copil pentru a face sex cu el asa cum nu ai nevoie de permisiunea unui pantof pentru a-l purta''.

13. Teresa De Crescenzo, care a condus GLASS, justifica molestarea minorilor ca un proces benefic prin care adultii ii ajuta sa isi afirme homosexualitatea.

14. Mai multi membri GLASS (Gay and Lesbian Adolescent Social Services) au fost arestati pentru ca au abuzat minorii de care se ocupau.

15. Larry Kramer, fondatorul grupului gay ACT-UP , sustine ca atunci cand copiii fac sex cu profesori sau alti adulti, ei doresc asta si uneori solicita (sa ne gandim la cazuri de gen Jimmy Savile, Jerry Sandusky etc).

16. Andy Humm, unul dintre conducatorii grupului gay de amploare Advocates for Youth, sustine ca nicio orientare sexuala nu are trebui considerata gresita, inclusiv pedofilia.

17. Proprietarul unei librarii pentru homosexuali din Philadelphia, Giovanni's Room, a fost fortat prin proteste sa retraga ''literatura'' adresata pedofililor de pe rafturi dar a comentat ca e ciudat sa nu poata vinde asa ceva ''doar pentru ca ideea e incomoda'', si ca daca ar elimina tot ce tine de relatia barbat-baiat, n-ar mai ramane cu prea multe carti.

18. Conferinta din 2001 a National Gay Lesbian Task Force (organizata annual) a inclus un workshop intitulat ''Ochii tai spun da, dar legea spune nu'', unde un activist sado-maso a tinut un discurs despre legea referitoare la legile care trateaza sexul cu minori. Pe langa asta a inclus un workshop intitulat ''Cum sa transformam copii machiati in regi si regine''.

19. In 1972, the National Coalition of Gay Organizations a adoptat un manifesto care includea eliminarea varstei minime a consimtamantului pt relatii sexuale. Grpuri gay din cadrul Natiunilor Unite fac in continuare lobby pentru ''drepturi sexuale ale copilului''.

20. In Anglia, doua organizatii gay, Outrage si Stonewall, duc aceeasi campanie pentru eliminarea varstei minime.

21. Aceeasi campanie e dusa in Olanda de Association for the Integration of Homosexuality (COC), un grup gay care pana in prezent a reusit reducerea treptata a acestei varste pana la 12 ani (numai pentru relatiile intre minori, in rest varsta minima fiind de 16 ani). Grupul sustine ca ''libertatea pedofililor'' trebuie vazuta ca facand parte din miscarea gay.

22. Gerald Hannon, activist homosexual din Canada, sustine NAMBLA.

23. Andrew Sullivan, un jurnalist gay de renume, sustine ideea ca sexul intre adulti si copii nu e daunator.

24. Jonathan Rauch, alt jurnalist gay american, sustine public ca molestarea copiilor ar trebui numita ''sex intre adulti si copii'', adica alt tip firesc de relatii sexuale.

25. Activistul gay Helmut Graupner a scris un articol pro-pedofilie in The Journal of Homosexuality in 1999.

26. Gert Hekma, activist gay de renume, sustine pedofilia.

27. In Anglia, National Council for Civil Liberties (NCCL) , care militeaza pentru ''drepturile homosexualilor'', a declarat nu odata ca in unele cazuri relatiile sexuale intre adulti si copii nu sunt neaparat daunatoare.

28. Asociatia ILGA si-a pierdut statutul de colaborator al ONU pentru ca a refuzat sa intrerupa colaborarea cu grupuri pedofile ca NAMBLA sau Martijn.

29. Alfred Kinsey, homosexual si eroul culturii gay, a promovat toate manifestarile sexuale ca fiind perfect normale, inclusiv pedofilia si zoofilia.

Musafir

#1833 scriitor homosexual american Kevin Sessums: "Lucifer m-a adus"

2013-09-01 19:08

Vedem cum sunt per_secutaţi fraţii noştri creştini din ţările musulmane, însă noi, cei care ne bucurăm azi de libertate şi ne putem manifesta credinţa fără oprelişti, preţuim oare acest dar al libertăţii, aşa cum s-ar cuveni? În timp ce pe alte meleaguri curge sângele martirilor creştini care nu pregetă să-L mărturisească pe Hristos, chiar cu preţul vieţii, noi, românii majoritar ortodocşi, suntem la un pas de legalizarea căsătoriilor între homosexuali şi închidem ochii şi urechile atunci când Biserica noastră este atacată din toate direcţiile.

Iată, spre exemplu, declaraţiile foarte mediatizate ale scriitorului homosexual american Kevin Sessums, prezent în România în perioada 3 – 8 iunie (2013), în cadrul „Săptămânii diversităţii: “Eu cred că totul se leagă într-un fel, nu există coincidenţe. Ca scriitor, sunt convins că totul înseamnă ceva. I-am vorbit prietenului meu Hugh Chapman despre asta şi el mi-a zis: ‘să ştii că de fapt vrei să faci sex cu un înger’. Şi de fapt despre asta e a doua mea carte: cum să combini partea sfântă a îngerului cu dorinţa carnală. În carte înţeleg că, de fapt, singura mea şansă de a mă vindeca de dependenţa de droguri este să nu fac sex cu îngerul, ci să-l iubesc pe Lucifer. Că Lucifer nu e o entitate rea, că trebuie să îmbrăţişez întunecimea pentru a deveni o persoană întreagă, şi nu să o resping. Şi mă gândeam la Lucifer în faţa Ateneului Român, unde e o statuie a lui Eminescu, şi mă întrebam dacă e o femeie sau un bărbat, că arată foarte bine, şi în timp ce mă gândeam la asta am observat că e Eminescu, poetul vostru naţional. Şi capodopera lui îl include pe Lucifer. Şi m-am gândit că m-a adus Dumnezeu în România, dar de fapt Lucifer m-a adus.”
“Credeţi în Dumnezeu?
Cred în mai mulţi Dumnezei. Mă rog în fiecare noapte la Dumnezeu, apoi mă rog la Ganesha, Pravati, la Krishna şi Vishnu, mă rog la toate entităţile pentru că eu cred că toţi sunt parte a lui Dumnezeu. Şi cred, de asemenea, că am fost creat după imaginea Lui Dumnezeu şi dacă am fost creat după imaginea Lui înseamnă că există o parte a Domnului care este gay. Asta cred.”

Pe tăcerea noastră se clădeşte însă un viitor sumbru, pentru noi şi pentru copiii noştri.
Iar pedeapsa pe care Domnul a dat-o celor două cetăţi desfrânate, Sodoma şi Gomora, o ştim cu toţii. Căci Dumnezeu nu le-a mai suportat şi cu foc le-a nimicit!

„Dumnezeu va îngădui această urgie dacă noi nu ne vom pocăi, dacă nu ne vom îndrepta copiii spre Biserică. Înainte, când mergea mama cu fiii ei într-un oraş căuta mai întâi biserica, să intre, să se închine, acum caută mai întâi cinematograful, nu mai au nevoie de biserică. Această vie, numită România, pe care Dumnezeu ne-a dat-o din moşi strămoşi spre a o curăţa de uscăturile patimilor şi a o înălţa spre înviere, poate să ne-o ia şi să o dea altor lucrători, dacă noi ne vom lenevi şi nu vom dovedi că putem fi lucrătorii cei buni care să aducă roada cea bună. Istoria ne-o construim cu mâinile noastre. Avem conducători la cârma ţării după cum ne sunt şi sufletele noastre…” (Părintele Iustin Pârvu)
sursa: Doxologia


Musafir

#1834 “Perveresiunile si debutul bolilor psihice:"

2013-09-01 19:21

"Problemele emotionale produse de actele sexuale anormale sunt de asteptat atata timp cat, psihosomatic , acestea creeaza un stres foarte mare si il inchid pe individ in orizontul egoist al propriei pofte. Din pacate, oamenii care pornesc pe acest drum ajung mai devreme sau mai tarziu sa se trezeasca ca au suferinte psihice, fara sa inteleaga insa care este cauza.”

fragment din cartea “Pornografia – maladia secolului XXI” scrisa de Virgiliu Gheorghe – doctor in bioetica si biofizician, cu o prefata de Prof. Dr. Restian Adrian, membru titular al Academiei de Stiinte Medicale

Musafir

#1835

2013-09-01 19:49

hidos de-a dreptul...
dar sunt bine se stiu toate listele acestea sinistre

cat pot fi de haiosi la replicile pe care le dau
poate ar trebui lasate raspunsurile, inclusiv cele cu injurii, poze ridicole
ca oricum se fac singuri de ras

asteptam cu totii reactia la noile informatii aparute
legate de relatia CLARA intre homosexualitate si pedofilie


Musafir

#1836 Homosexualii si obsesia sexuala

2013-09-01 20:48

Virgiliu Gheorghe, biofizician si doctor in bioetica, explica efectul perversiunilor sexuale asupra celor afectati: spre deosebire de contactele normale, acestea nu produc o cantitate suficienta de prolactina, hormon strans legat de satisfactia sexuala, prin urmare practicantii nu ating cu adevarat acea satisfactie, ramanand intr-o stare (mai mult sau mai putin constientizata) de excitatie sexuala.

Intalnim foarte des in retorica persoanelor homosexuale o vulgaritate deloc necesara, referiri foarte dese la gonade, injuraturi pline de conotatii sexuale etc. De asemenea, unii manifesta o iritabilitate caracteristica persoanelor cu dezechilibre hormonale, manifestandu-se zgomotos, agresiv, nu rareori isteric. Multi dintre ei pur si simplu nu pot iesi din sfera sexualitatii, emitand ipoteza (axioma pentru ei) ca oricine le dezaproba comportamentul este ori un homosexual latent, ori foarte frustrat (aici poate lucreaza proiectia psihologica) din cauza propriilor insatisfactii fizice.

Un exemplu al obsesiei este sexualizarea acestei statui, pe un site care publica foarte des articole pro-homosexualitate, in general scrise de homosexuali. Cand ai ajuns sa studiezi prohabul unei statui, e destul de clar ca incepi sa ai o problema.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-01 22:14


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-01 22:15


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-01 22:16


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-01 22:17


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-01 22:19



Musafir

#1842

2013-09-01 22:20

dna. Captilin
mai lasati-le cate o poza, in masura in care nu acopera discutiile si cometariile
pe care se vede ca nu le prea digera

de fapt cred ca si asta este scopul pozelor, sa puna in umbra comentariile

asa aratra cat sunt de lipsiti de argumente!

It is not a matter of time.
It is a matter of IQ and common sense.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-01 22:20


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-01 22:21



Musafir

#1845

2013-09-01 22:22

frumoasa mamica si copilul din penultima poza ;)
sunt curioasa ce este in inima voastra cand vedeti o mama si un copil

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-01 22:22


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-01 22:23


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-01 22:24


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-01 22:25


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-01 22:26





Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...