Introducerea casutei "MA ABTIN" pe buletinele de vot

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Introducerea casutei "MA ABTIN" pe buletinele de vot

dfggr

2012-12-03 18:15

Nu am cu cine vota
Nu ma abtin de la vot
catalina

2012-12-04 22:22

corect e sa existe si posibilitatea de abtinere de la vot si sa fie anuntat si numarul celor ce s-au abtinut de la vot.

Musafir

2012-12-09 09:06

Şi eu voi vota petiţia pt ca să existe şi "abţinere" la vot. Oricum eu nu dau 2 bani pe politică. Vreau un motiv pt care să dau aceşti 2 bani. Că ştim că orice aţi vota dragi concetăţeni, tot se fac măgării şi la nivel înalt. Corect? Corect.
Din alt punct de vedere este că politica poate să îngroape economia ţării; şi a şi făcut-o. Dar niciodată politica nu o mai poate salva.
Eu mă voi duce la vot numai dacă un politician mi-a oferit de muncă mai înainte, şi nu pe baza promisiunilor. Pt că oricât de bună ar fi intenţia(promisiunea) lui, el poate fi împiedicat de alţii în planurile lui.
Reţineţi totodată că acela care va câştiga alegerile înseamnă un câştig financiar mai mare pt el. Şi cei mai mulţi asta doresc. Corect? Desigur că am dreptate... Că eu întotdeauna am dreptate...

Musafir

#4 Re:

2012-12-14 11:19

#3: -

un politician nu poate sa-ti ofere de munca asa cum nici propria mama nu poate .... exceptie facand situatia cand are propria firma si vrea sa-si angajeze fiul :)  ..... locurile de munca se castiga dovedind ca ai capacitatea de a ocupa pozitia respectiva

NU mai sperati si cereti ajutoare sociale, bani, cadouri, pozitii etc. cand nu faceti nimic pt ele  ..... problemele isi au sursa de la gradinita si de la cei 7 ani de acasa cand esti invatat sa iti prostesti colegul de banca daca poti obtine un beneficiu, sa iti bati joc de profesori pt ca poti si nu dai 2 bani pe carte pt ca asa e cool

probabil ca prezenta unei astfel de "casute" va aduce cheltuieli din bani publici si mai mari + procentul obtinut nu va fi luat in considerare, fiind ignorat.

Musafir

2013-12-18 10:49

sper sa se rezolve ceva..:)