Respectă-mi dreptul la viață în trafic!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Respectă-mi dreptul la viață în trafic!

Musafir

2012-10-18 13:36

E o mare bataie de joc asta cu suspendarea permiselor daca ai depasit mai zic sa dea amenda da in functie de ce masina ai daca ai ferrari amenda cu galeata 5000 de euro daca ai dacie amenda de 10/50 de euro ... aaa si daca ai facut asta de 3 ori sa iti confiste masina pe o perioada de o luna ca sa vezi cum e sa nu ai masina . Asta cu permisu nu mi se pare o solutie ok .
Marius

#2 Re:

2012-10-22 12:24

#1: -

Nu consider ca "E o mare bataie de joc asta cu suspendarea permiselor" deoarece este o  masura etica si  foarte usor de pus in  practica care ar responsabiliza o mare parte din soferi, ceea ce ar duce la mai  putine victime pe soselele din Romania. Ideea ta cu amenda in functie de valoarea masinii nu este rea dar este foarte greu  de pus in  practica in  Romania. O lege care exista si nu se aplica usor este total inutila.

Musafir

#3 -

2012-10-22 15:38

Bafta!
Eu

2013-02-04 10:38

De ce nu se suspenda definitiv dreptul de a conduce pentru cei care ucid oameni nevinovati? Poate asa restul soferilor vor fi mai atenti. Cand conduci cu 220 km/h, limita fiind de 60 km/h si omori 3 oameni care sunt pe trotuar ce pedeapsa se poate da?
Marius

#5 Re:

2013-03-15 21:22

#4: Eu -

Mi se pare o  masura buna suspendarea definitiva in cazul in care se intampla asa ceva.  Ma bucur de sugestii  noi si o  sa pun si acest lucru  in petite. Problema cea mai mare e ca nu prea semneaza lumea.