Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Opriți distrugerea Oltchim și vânzarea sa în 9 bucăți. Salvați România producătoare

#50026 Opriți distrugerea Oltchim și vânzarea sa în 9 bucăți. Salvați România producătoare

2017-03-21 15:40

Opriți distrugerea Oltchim și vânzarea sa în 9 bucăți. Salvați România producătoare

Încă mai pâlpâie un brand din industria românească cu o istorie de peste 50 de ani. Este vorba de OLTCHIM.
Salvați România Productivă! Azi trece prin momente dificile și este aproape de un sfârșit fără cale de întoarcere. Atât pentru industria românească, pentru brandul românesc, cât și pentru miile de angajați direcți ai Oltchim și alte câteva mii de angajați indirecți pe industriile orizontale. Este important să faceți ceva acum, Guvernul României!
Acum doi ani o știre a zguduit lumea economică mondială: DieselGate Volkswagen. Asemănările sunt următoarele: statul român acționar majoritar la Oltchim, statul german acționar la Volkswagen. Statul român nu face nimic pentru a salva Oltchim aflat în dificultate, deși azi e pe profit operațional la o capacitate de producție activă de circa 30%. Statul german nici nu și-a pus problema să ezite să ajute sau să îl lase în dificultate. La noi, sursa datoriilor Oltchim este legiuitorul cu inconsistențele și modificările lui și ANAF-ul cu penalizările sale dezastruoase, iar glonțul fatal a fost dat prin închiderea Arpechim, fără ca statul român să ridice un deget.
Azi se pregătește vânzarea activelor esențiale ale Oltchim pe 9 bucări. Găsiți toate detaliile în planul de reorganizare făcut public de BVB în data de 9 martie 2017, la pagina 9, iar la sfârșitul lunii martie se prevede în acest plan primirea ofertelor: http://www.bvb.ro/infocont

 

 


Musafir

#50027 Daca va pasa ... opriți distrugerea Oltchim și vânzarea sa în 9 bucăți!

2017-03-21 15:44


Daca va pasa ... salvați România Productivă!
Opriți distrugerea Oltchim și vânzarea sa în 9 bucăți.

Autor: Andreea Paul, Econonist
Publicat: 13:17 / 21.03.2017

http://www.stiripesurse.ro/opri-i-distrugerea-oltchim-i-

Incă mai pâlpâie un brand din industria românească cu o istorie de peste 50 de ani. Este vorba de OLTCHIM.
Salvați România Productivă! Azi trece prin momente dificile și este aproape de un sfârșit fără cale de întoarcere. Atât pentru industria românească, pentru brandul românesc, cât și pentru miile de angajați direcți ai Oltchim și alte câteva mii de angajați indirecți pe industriile orizontale.

Este important să faceți ceva acum, Guvernul României!

Acum doi ani o știre a zguduit lumea economică mondială: DieselGate Volkswagen.
Asemănările sunt următoarele:
- statul român acționar majoritar la Oltchim,
- statul german acționar la Volkswagen.
Statul român nu face nimic pentru a salva Oltchim aflat în dificultate, deși azi e pe profit operațional la o capacitate de producție activă de circa 30%.
Statul german nici nu și-a pus problema să ezite să ajute sau să îl lase în dificultate.

La noi, sursa datoriilor Oltchim este legiuitorul cu inconsistențele și modificările lui și ANAF-ul cu penalizările sale dezastruoase, iar glonțul fatal a fost dat prin închiderea Arpechim, fără ca statul român să ridice un deget.

Azi se pregătește vânzarea activelor esențiale ale Oltchim pe 9 bucări.

Găsiți toate detaliile în planul de reorganizare făcut public de BVB în data de 9 martie 2017, la pagina 9, iar la sfârșitul lunii martie se prevede în acest plan primirea ofertelor: http://www.bvb.ro/infocont/infocont17/OLT_

 


Musafir

#50028 Re: Fostul prefect Dumitru Cornoiu vrea să ia cu japca şefia Colegiului Psihologilor Vâlcea

2017-03-21 16:49


Musafir

#50029 Dacă Oltchim e o companie strategică, de ce nu o cumpărăm noi, printr-o companie de stat?

2017-03-22 08:51

Virgil Popescu, deputat PNL:
Dacă Oltchim e o companie strategică, de ce nu o cumpărăm noi, printr-o companie de stat?
Soluția la problema producției e reîntregirea lanțurilor de producție
.

de Vladimir Ionescu| 21.3.2017
http://cursdeguvernare.ro/virgil-popescu-deputat-pnl-daca-oltchim

Virgil Popescu, vicepreședinte al Comisiei de Industrii și servicii din Camera Deputaților, este convins că una dintre soluțiile de redresare economică o reprezintă reîntregirea lanțurilor de fabricație. În plus, industriile cu valoare adăugată mare ar trebui să aibă acces prioritar la resurse.

Virgil Popescu a participat, marți, la conferința organizată de cursdeguvernare.ro, cu tema ”Falia dintre Economia românească și România productivă: Cum o acoperim!”, la sediul CCIR.

În cadrul intervenției sale, deputatul PNL a trecut în revistă câteva probleme ale economiei românești în ceea ce privește reprezentarea intereselor în plan extern. ”Rețeaua de reprezentanță externă are probleme de calitate, dar și de cantitate, nu sunt suficienți oameni.
Apoi, este o ruptură între nivelul central și cel local – sunt companii care nu știu de programele de susținere. În plus, pare că multe participări la expoziții internaționale sunt acțiuni turistice. De ce să plătim bilet de avion și nu facem standuri? Nu cred că trebuie firme intermediare care să cumpere bilete de avion și să închirieze spații în târguri. Trebuie să-i căutăm noi pe oameni, nu să îi lăsăm să orbecăie spre noi”
, afirmă Virgil Popescu.

Deputatul PNL a avansat și o soluție pentru salvarea Oltchim: ”De ce o firmă cu capital de stat nu cumpără? Dacă se decide că o bucată din Oltchim e strategică, de ce nu avem curaj să cumpărăm noi? Dacă nu găsim un privat, să cumpere o firmă de stat…”


Musafir

#50030 Ceea ce cumpăram de la Oltchim cumpărăm acum de 3 ori mai scump din Germania sau Ungaria!!!

2017-03-22 08:54

Mircea Turdean: Lanțurile de producție sunt rupte, ceea ce cumpăram de la Oltchim cumpărăm acum de 3 ori mai scump din Germania sau Ungaria.

de Vladimir Ionescu| 21.3.2017
http://cursdeguvernare.ro/mircea-turdean-lanturile-de-productie

Mircea Turdean, CEO Farmec SA, atrage atenția că în țară nu mai sunt disponibile materiile prime pe care industria de profil le utilizează. În consecință, ” noi sprijinim producția externă, nu pe cea autohtonă”– afirmă  șeful Farmecc SA.

Mircea Turdean a participat, marți, la conferința organizată de cursdeguvernare.ro, cu tema ”Falia dintre Economia românească și România productivă: Cum o acoperim!”, la sediul CCIR.

Directorul general al Farmec a făcut apel, paradoxal, nu pentru a fi ajutat, ci pentru ca statul, dacă nu să dezvolte, măcar să ajute să supraviețuiască ce-a mai rămas din industria chimică.

”Din 21 de combinate chimice, câte avea România, 15 s-au închis. Fără sprijin din partea statului nu au nicio șansă, pot dispărea și restul”, avertizează Mircea Turdean. Pentru Farmec, dar și pentru alți fabricanți de cosmetice, industria chimică autohtonă este importantă- materiile prime care s-ar fi putut procura din țară, sunt cumpărate azi din import.

Potrivit lui Mircea Turdean, 90% din materia primă pentru Farmec provine din import.

”Eu vreau să nu se întâmple cu Oltchim ce s-a întâmplat cu alții. Noi producem și produse de curățătorie, luam materiee primă de la Olchim. Azi nu mai putem, dar luăm din Germania, sau Ungaria, mai scump. Înainte de anii 90, statul avea intreprinderi strategice, azi nu avem așa ceva. Dacă cade Oltchim, o gămadă de afaceri vor avea probleme…. ” a declarat Mircea Turdean

Patronul Farmec: Ieri luam ieftin de la Oltchim, azi scump din Germania

#50031 Patronul Farmec: Ieri luam ieftin de la Oltchim, azi scump din Germania

2017-03-22 11:52

Patronul Farmec: Ieri luam ieftin de la Oltchim, azi scump din Germania

Lanțurile de producție sunt rupte, ceea ce cumpăram de la Oltchim cumpărăm acum de 3 ori mai scump din Germania sau Ungaria, se plânge Mircea Turdean, CEO Farmec și, totodată, unul dintre acționarii firmei.

Mircea Turdean, CEO Farmec SA, atrage atenția că în țară nu mai sunt disponibile materiile prime pe care industria de profil le utilizează. În consecință, ” noi sprijinim producția externă, nu pe cea autohtonă”– afirmă  șeful Farmec SA.

Mircea Turdean a participat, marți, la conferința organizată de cursdeguvernare.ro, cu tema ”Falia dintre Economia românească și România productivă: Cum o acoperim!”, la sediul CCIR.

Directorul general al Farmec a făcut apel, paradoxal, nu pentru a fi ajutat, ci pentru ca statul, dacă nu să dezvolte, măcar să ajute să supraviețuiască ce-a mai rămas din industria chimică.

”Din 21 de combinate chimice, câte avea România, 15 s-au închis. Fără sprijin din partea statului nu au nicio șansă, pot dispărea și restul”, avertizează Mircea Turdean. Pentru Farmec, dar și pentru alți fabricanți de cosmetice, industria chimică autohtonă este importantă- materiile prime care s-ar fi putut procura din țară, sunt cumpărate azi din import.

Potrivit lui Mircea Turdean, 90% din materia primă pentru Farmec provine din import.

”Eu vreau să nu se întâmple cu Oltchim ce s-a întâmplat cu alții. Noi producem și produse de curățătorie, luam materiee primă de la Olchim. Azi nu mai putem, dar luăm din Germania, sau Ungaria, mai scump. Înainte de anii 90, statul avea intreprinderi strategice, azi nu avem așa ceva. Dacă cade Oltchim, o gămadă de afaceri vor avea probleme…. ” a declarat Mircea Turdean.

Citește și Combinatul Oltchim, făcut bucăți și vândut

Schimbări la nivelul conducerilor unor prefecturi. Argeș şi Vâlcea

#50032 Schimbări la nivelul conducerilor unor prefecturi. Argeș şi Vâlcea

2017-03-22 14:26

Schimbări la nivelul conducerilor unor prefecturi

Executivul a adoptat în ședința de astăzi o serie de Hotărâri privind încetarea exercitării unor funcții publice de prefect sau subprefect, precum şi numiri, cu caracter temporar, în aceste funcții publice.

Astfel, au fost aprobate următoarele acte normative:

1.    HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Argeș de către Soare Cristian;

2.    HOTĂRÂRE privind aplicarea mobilității, pentru Renga Radu din funcția publică de prefect al județului Vâlcea în funcția publică de inspector guvernamental;

3.    HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Argeș de către  Dragnea Emilian;

4.    HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Argeș de către Dragnea Emilian;

5.    HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Vâlcea de către Marin Florian;

6.    HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Argeș de către Stoian Gabriel.

Combinatul Oltchim, vandut pe bucati. Investitorii nu sunt obligati sa preia salariatii

#50033 Combinatul Oltchim, vandut pe bucati. Investitorii nu sunt obligati sa preia salariatii

2017-03-22 15:12

Adunarea Creditorilor de la Oltchim SA a hotarat pe 6 martie 2017 modificarea planului de reorganizare a societatii. Modificarea se refera exclusiv la metoda de vanzare, urmand sa fie tranzactionate pachete de active functionale, se arata intr-un document transmis joi catre BVB.

De asemenea, nu va exista nicio obligatie de transfer a salariatilor Oltchim catre cumparatori. Datoriile societatii raman in sarcina acesteia. 

 

"Modificarea planului priveste exclusiv metoda de vanzare a Oltchim SA (toate celelalte prevederi ale planului ramanand in vigoare), in sensul in care se va face ofertarea si vanzarea activelor pe pachete de active functionale si nu prin metoda transferului activelor si activitatii actuale pe Oltchim SPV, intrucat metoda initial aprobata nu observa, in opinia Uniunii Europene, principiul discontinuitatii economice, fapt care atrage riscul recuperarii presupusului ajutor de stat de la cumparator", se precizeaza in document, conform HotNews.ro.

 

Decizia a fost luata in conditiile in care metoda initiala de privatizare ar putea fi considerata riscanta pentru investitori, existand riscul ca acestia sa se retraga. Riscul consta in faptul ca investitorii ar putea sa fie obligati sa plateasca eventuale prejudicii constatate in urma unei investigatii demarate de Comisia Europeana. "Procedura de vanzare inclusa in planul initial contine elemente compatibile cu existenta continuitatii economice, fapt care va determina extinderea recuperarii ajutorului de stat de la potentialii cumparatori", se arata in documentul mentionat. 

 

"In ipoteza sus-mentionata, este foarte probabil ca potentialii investitori sa se retraga (considerand tranzactia de achizite ca fiind mult prea riscanta), imprejurare care ar determina imposibilitatea implementarii planului de reorganizare aprobat, cu riscul evident al deschiderii procedurii falimentului impotriva Oltchim SA. Intr-un atare scenariu, toti creditorii societatii, prevazuti a fi platiti prin planul actual - votat si confirmat - se vor afla in situatia de a nu mai putea incasa nici macar sumele stabilite a le fi distribuite prin plan", se mai precizeaza in document.

 

 

*****************

 

 

In aprilie 2016, Comisia Europeana a deschis o investigatie aprofundata pentru a verifica daca anularea datoriilor de catre statul roman si continuarea aprovizionarii Oltchim de catre intreprinderi de stat, in pofida deteriorarii situatiei financiare a acesteia, au respectat normele UE privind ajutoarele de stat. Comisia va examina in special acumularea datoriilor fata de Autoritatea romana pentru Administrarea activelor Statului (AAAS), dar si anularile de datorii de catre AAAS si diferite intreprinderi de stat in cadrul planului de reorganizare a Oltchim elaborat de administratorul judiciar. 

 

De asemenea, va investiga sprijinul acordat Oltchim de doua societati de stat (CET Govora si Salrom) care, in ciuda deteriorarii situatiei financiare a Oltchim, au continuat sa aprovizioneze Oltchim cu energie electrica, abur si solutii saline.

 

In cazul in care Comisia va concluziona ca Oltchim a primit ajutoare de stat, aceasta va evalua daca ajutorul ar putea fi compatibil cu normele UE care autorizeaza anumite categorii de ajutoare. Deoarece Oltchim este o societate aflata in dificultate financiara, singura categorie de ajutoare permisa ar fi reprezentata de ajutoarele pentru salvare si restructurare

 

VEZI PLANUL DE REORGANIZARE

 

Combinatul Oltchim va fi vandut pe bucati, fara obligatia ca investitorii sa preia si salariatii

#50034 Combinatul Oltchim va fi vandut pe bucati, fara obligatia ca investitorii sa preia si salariatii

2017-03-22 15:20

Combinatul Oltchim va fi vandut pe bucati, fara obligatia ca investitorii sa preia si salariatii

Adunarea Creditorilor de la Oltchim SA a hotarat pe 6 martie 2017 modificarea planului de reorganizare a societatii. Modificarea se refera exclusiv la metoda de vanzare, urmand sa fie tranzactionate pachete de active functionale, se arata intr-un document transmis joi catre BVB. De asemenea, nu va exista nicio obligatie de transfer a salariatilor Oltchim catre cumparatori. Datoriile societatii raman in sarcina acesteia.

"Modificarea planului priveste exclusiv metoda de vanzare a Oltchim SA (toate celelalte prevederi ale planului ramanand in vigoare), in sensul in care se va face ofertarea si vanzarea activelor pe pachete de active functionale si nu prin metoda transferului activelor si activitatii actuale pe Oltchim SPV, intrucat metoda initial aprobata nu observa, in opinia Uniunii Europene, principiul discontinuitatii economice, fapt care atrage riscul recuperarii presupusului ajutor de stat de la cumparator", se precizeaza in document.

Decizia a fost luata in conditiile in care metoda initiala de privatizare ar putea fi considerata riscanta pentru investitori, existand riscul ca acestia sa se retraga. Riscul consta in faptul ca investitorii ar putea sa fie obligati sa plateasca eventuale prejudicii constatate in urma unei investigatii demarate de Comisia Europeana. "Procedura de vanzare inclusa in planul initial contine elemente compatibile cu existenta continuitatii economice, fapt care va determina extinderea recuperarii ajutorului de stat de la potentialii cumparatori", se arata in documentul mentionat.

"In ipoteza sus-mentionata, este foarte probabil ca potentialii investitori sa se retraga (considerand tranzactia de achizite ca fiind mult prea riscanta), imprejurare care ar determina imposibilitatea implementarii planului de reorganizare aprobat, cu riscul evident al deschiderii procedurii falimentului impotriva Oltchim SA. Intr-un atare scenariu, toti creditorii societatii, prevazuti a fi platiti prin planul actual- votat si confirmat- se vor afla in situatia de a nu mai putea incasa nici macar sumele stabilite a le fi distribuite prin plan", se mai precizeaza in document.

Reamintim ca in aprilie 2016, Comisia Europeana a deschis o investigatie aprofundata pentru a verifica daca anularea datoriilor de catre statul roman si continuarea aprovizionarii Oltchim de catre intreprinderi de stat, in pofida deteriorarii situatiei financiare a acesteia, au respectat normele UE privind ajutoarele de stat. Comisia va examina in special acumularea datoriilor fata de Autoritatea romana pentru Administrarea activelor Statului (AAAS), dar si anularile de datorii de catre AAAS si diferite intreprinderi de stat in cadrul planului de reorganizare a Oltchim elaborat de administratorul judiciar.

De asemenea, va investiga sprijinul acordat Oltchim de doua societati de stat (CET Govora si Salrom) care, in ciuda deteriorarii situatiei financiare a Oltchim, au continuat sa aprovizioneze Oltchim cu energie electrica, abur si solutii saline.

In cazul in care Comisia va concluziona ca Oltchim a primit ajutoare de stat, aceasta va evalua daca ajutorul ar putea fi compatibil cu normele UE care autorizeaza anumite categorii de ajutoare. Deoarece Oltchim este o societate aflata in dificultate financiara, singura categorie de ajutoare permisa ar fi reprezentata de ajutoarele pentru salvare si restructurare.

 Vezi aici si atasat documentul Oltchim


Musafir

#50035 Re: Combinatul Oltchim va fi vandut pe bucati, fara obligatia ca investitorii sa preia si salariatii

2017-03-22 18:38

GREVA FOAMEI la Uzinele Sodice Govora

#50036 GREVA FOAMEI la Uzinele Sodice Govora

2017-03-23 10:21

GREVA FOAMEI la Uzinele Sodice Govora

Câţiva angajaţi ai Uzinelor Sodice Govora (USG) – CIECH – au intrat în greva foamei în această dimineaţă de joi, 23 martie 2017. Ei s-au postat în faţa companiei controlată de grupul polonez Ciech Chemical Group, având asupra lor pancarte prin care anunţă intrarea în greva foamei. Printre cei care protestează se numără şi liderul sindicatului Sodistul din cadrul Uzinelor Sodice Govora (USG), Adrian Mugioiu.

Principala lor nemulţumire este aceea că în luna decembrie 2016 au cerut majorarea valorii tichetului de masa de la 9,50 lei la 15 lei, iar patronatul nu a raspuns nici pănă acum.


Musafir

#50037 OLTCHIM: Convocare AGA Anuala - 27/28.04.2017

2017-03-23 11:03

 

Data Publicare: 23.03.2017 9:39:24
Cod IRIS: 711DF 
Nr. inregistrare: 3215/23.03.2017


CONVOCATOR 
AL ADUNARII GENERALE ORDINARE A ACTIONARILOR OLTCHIM S.A. RM. VALCEA
 



Subscrisele, ROMINSOLV S.P.R.L., cu sediul in Bucuresti, Splaiul Unirii nr.223, etaj 3, sector 3, Numar de inscriere in Registrul Formelor de Organizare RFO 0122/2006, reprezentata prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea,

si BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Invingatorilor nr. 24, Cladirea Victory Business Center, Et. 3, Sector 3, Numar de inscriere in Registrul Formelor de Organizare RFO 0239/2006, reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan, 

avand calitatea de administrator judiciar al debitoarei Oltchim SA Rm. Valcea-societate in reorganizare judiciara, in judicial reorganisation, en redressement, cu sediul social in Rm. Valcea, str. Uzinei nr.1, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului  sub numarul J38/219/1991, cod unic de inregistrare RO1475261, conform Sentintei nr.617 din data de 30.01.2013 si Incheierii din 13.05.2013 pronuntate de Tribunalul Valcea, in dosarul 887/90/2013,In temeiul Legii nr. 85/2006 privind procedura insolventei, Legii nr.31/1990 privind societatile comerciale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, Legii 297/2004 privind piata de capital, cu modificarile si completarile ulterioare, Regulamentului CNVM nr.6/2009 privind exercitarea anumitor drepturi ale actionarilor in cadrul adunarilor generale ale societatilor comerciale, cu modificarile si completarile ulterioare si Actului Constitutiv reactualizat al societatii,      

CONVOACA Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor (“AGOA”) la sediul societatii, in data de 27.04.2017, ora 12:00, pentru toti actionarii inscrisi in Registrul actionarilor la sfarsitul zilei de 18.04.2017, considerata data de referinta. In cazul in care la data de 27.04.2017 nu se vor intruni conditiile de cvorum pentru ca AGOA” sa delibereze si sa voteze in mod valabil ordinea de zi, sedinta se va desfasura in data de 28.04.2017, ora 12:00 in acelasi loc,  cu aceeasi ordine de zi.

ORDINEA DE ZI  PENTRU “AGOA”  ESTE URMATOAREA: 

Aprobarea Raportului administratorului special al societatii pentru exercitiul financiar 2016, intocmit conform anexei nr. 32 a Regulamentului CNVM nr.1/2006 cu modificarile si completarile ulterioare. 

Aprobarea situatiilor financiare individuale ale Oltchim S.A. incheiate la 31 decembrie 2016, intocmite in conformitate cu Standardele Internationale de Raportare Financiara(IFRS), in baza Raportului administratorului special al societatii si a Raportului auditorului financiar, aferente anului 2016. Aprobarea situatiilor financiare consolidate ale Oltchim S.A. incheiate la 31 decembrie 2016, intocmite in conformitate cu IFRS, in baza Raportului administratorului special al societatii si a Raportului auditorului financiar, aferente anului 2016. Aprobarea repartizarii profitului societatii realizat in anul 2016 pentru acoperirea partiala a pierderilor contabile din anii anteriori. 

Aprobarea datei de 16 mai 2017, ca data de inregistrare, in conformitate cu art.238, alin.1 din Legea 297/2004 privind piata de capital si a datei de 15 mai 2017 caex date calculata in conformitate cu definitia data de prevederile art.2 lit. f din Regulamentul CNVM nr. 6/2009.  

 

http://www.bvb.ro/infocont/infocont17/OLT

 

 


Musafir

#50038 PENTRU CE BONUS DE APROAPE 100.000 EURO / CAP DIRECTOR OLTCHIM?

2017-03-23 12:53


EXCLUSIV. Managerii Oltchim ar putea împărți un bonus special de aproape jumătate de milion de euro după finalizarea privatizării.

Adi Mosoianu
scris astăzi, 13:00

Membrii echipei de management a combinatului chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea, aflat în insolvență și pe cale de a fi vândut pe bucăți, ar putea împărți, după eventuala finalizare cu succes a privatizării, un bonus total egal cu 2,9% din profitul operațional înregistrat de companie anul trecut, pentru întreaga lor activitate și pe fondul rezultatelor bune ale combinatului din ultima perioadă.

Inițiativa aparține consorțiului de administratori judiciari ai Oltchim, format din firmele BDO Business Restructuring și Rominsolv a avocatului Gheorghe Piperea. "Aspecte privind contribuția managementului Oltchim la plusul de valoare obținut în perioada de insolvență. Observând rezultatele obținute de societate în această perioadă, consorțiul de administratori judiciari a luat măsura bonusării financiare pentru întreaga activitate a membrilor echipei de management, un procent de 2,9% din indicatorul EBITDA (profit operațional, înainte de taxe, depreciere și amortizări – n.r.) raportat de societatea Oltchim SA la data de 31 decembrie 2016 urmând a fi plătit, nu mai târziu de luna încasării prețului vânzării Oltchim SA, din excedentul de numerar realizat exclusiv din activitatea operațională curentă a societății", se arată într-un document al consorțiului.  Potrivit sursei citate, regulamentul de acordare a bonusului și stabilirea aportului fiecărui membru al echipei de management vor fi negociate intern. Nu se precizează dacă procentul menționat din EBITDA reprezintă valoarea brută sau netă a bonusului.

În prezent, echipa de manageri a Oltchim este formată din administratorul special Bogdan Stănescu, Dănuț Avram (director general adjunct), Mihail Tălpășanu (șeful direcției Producție), Laurențiu-Spiru Ciobescu (directorul direcției Comerciale), Alin Smeu (șeful direcției Economice), Dana Munteanu (director de Resurse Umane) și Marius Părvu, șeful platformei petrochimice Bradu. Oltchim a obținut anul trecut din activitatea curentă un rezultat EBITDA pozitiv cifrat la 16,769 milioane euro, cu aproape 84% peste cel înregistrat în 2015. Astfel, dacă privatizarea se va finaliza cu bine, cei 7 manageri ai Oltchim ar putea primi împreună 2,9% din această sumă, respectiv un bonus total de peste 486.000 euro. În ipoteza împărțirii egale a acestuia și doar celor 7 manageri enumerați mai sus, asta ar însemna peste 69.000 de euro de persoană.  Adunarea creditorilor Oltchim a aprobat recent modificarea planului de reorganizare a companiei propusă de administratorii judiciari, în sensul privatizării pe bucăți a acesteia, respectiv al eliminării SPV-ului și vânzării directe a activelor, însă decizia nu a fost unanimă și chiar și o parte din creditorii care și-au dat acordul au făcut-o condiționat.  În planul de reorganizare modificat, aprobat de creditori pe 6 martie, administratorii judiciari BDO și Rominsolv susțin că, deși investigația Comisiei Europene cu privire la potențialul ajutor de stat acordat Oltchim, declanșată în aprilie anul trecut, ar mai putea dura încă 6-12 luni, au obținut totuși de la Bruxelles o scrisoare de confort privind modalitatea de vânzare avută în vedere, respectiv pe pachete de active, iar contractele cu cumpărătorii acestora vor fi încheiate "cu amendamentul că decizia Comisei va fi în sensul neextinderii eventualei obligații de recuperare a ajutorului de stat dacă se respectă principiul discontinuității economice în procesul de vânzare”.

În decembrie anul trecut, creditorii Oltchim au aprobat desemnarea firmei americane de avocatură White&Case pentru a reprezenta compania în cadrul investigației derulate de Comisia Europeană. Aceeași firmă reprezintă Gabriel Resources, acționarul majoritar al Roșia Montană Gold Corporation (RMGC), în litigiul cu statul român pe marginea proiectului minier aurifer blocat de la Roșia Montană de la Centrul Internațional de Reglementare a Disputelor privind Investițiile de pe lângă Banca Mondială (ICSID) de la Washington. Scrisoarea de confort a Comisiei Europene a fost emisă în ultima parte a lunii decembrie 2016 și a fost înregistrată la AAAS în februarie anul acesta. Pe lângă scrisoare, AAAS mai menționează ca argumente ale votului său decisiv în favoarea modificării planului de reorganizare o opinie formulată de Consiliul Concurenței, precum și un memorandum privind modificarea strategiei de reorganizare a Oltchim, aprobat de Guvern în ședința din 2 martie. Memorandumul nu apare pe lista actelor luate în discuție de Executiv în respectiva ședință.  În 2016, statul român a scos Oltchim la vânzare pe nouă pachete de active. Planul de reorganizare al Oltchim prevede vânzarea combinatului pentru cel puțin 307 milioane euro, acesta fiind prețul cumulat de pornire al licitației. Cel mai scump dintre pachetele de active scoase la vânzare este platforma petrochimică Bradu, cu un preț de pornire de 80 milioane euro, urmat de uzinele de propilen-oxid și polioli (59,4 milioane euro) și de "servicii site" (incinerare deșeuri, apă, mentenanță, capacități de stocare), cu preț de pornire de 52 milioane euro.

Până la termenul limită din 27 ianuarie, Oltchim a primit oferte neangajante din partea unor "operatori industriali" și a unor "investitori financiari", patru dintre ofertele primite acoperind pachetele operaționale, care includ activități de fabricare de produse chimice, în timp ce celelalte sunt doar pentru active, potrivit unui anunț al combinatului. În prezent, investitorii care au depus oferte se află în faza de due-dilligence (audit aprofundat) la Oltchim, urmând ca până în 24 martie să depună oferte definitive. Combinatul chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea a raportat pentru anul trecut un profit net de 11,37 milioane lei (2,5 milioaner euro), după pierderi de 48,46 milioane lei în 2015, în timp ce cifra de afaceri a crescut cu 1,7%, la 754,8 milioane lei, arată rezultatele financiare preliminare transmise Bursei de Valori București (BVB).Ultimul an în care Oltchim a înregistrat profit din activitatea curentă a fost 2006. Cifra de afaceri realizată de combinat în anul 2015 s-a ridicat la 742,3 milioane lei. În raport se menționează că rezultatele financiare aferente anului 2015 nu includ profitul brut scriptic în sumă de 2,378 miliarde lei, obținut din anularea datoriilor, ca urmare a implementării planului de reorganizare. ”Rezultatele economico – financiare din activitatea curentă preliminate de Oltchim SA pentru anul 2016 confirmă estimările făcute de societate la finele anului trecut privind înregistrarea de profit din activitatea curentă, față de anii anteriori când s-a înregistrat pierdere”, menționează raportul.

Rezultatele realizate anul trecut s-au datorat recâștigării unor piețe externe și creșterii cantităților vândute din toate categoriile de produse finite, precum și retehnologizărilor și reparațiilor capitale efectuate la principalele instalații tehnologice, susține compania. De asemenea, Oltchim și-a redus cheltuielile cu personalul după disponibilizarile din anul 2015. În plus, rezultatele s-au datorat și conjuncturii favorabile pe piața polioli – polieterilor în semestrul I 2016, respectiv scăderea prețului de achiziție al propilenei, influențat, la rândul său, de cotația internațională a petrolului. Prețurile de vânzare ale produselor finite au scăzut și ele, dar într-o proporție mai mică decât prețurile la materiile prime, menționează societatea. ”Cu toate că producția vândută a crescut semnificativ din punct de vedere cantitativ, cifra de afaceri obținuta în anul 2016, în valoare de 168 milioane euro, este aproximativ la același nivel cu cea din anul 2015, din cauza prețurilor de vânzare mai mici ale produselor finite, determinate de evoluția cotațiilor internationale”, se mai arată în raport. Societatea valorifică peste 73% din cifra de afaceri la export în celelalte state din UE. Oltchim a intrat în procedură de insolvență la 30 ianuarie 2013, iar consorțiul format din Rominsolv SPRL și BDO Busines Restructuring SPRL a fost numit administrator judiciar. Compania este controlată Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), fosta AVAS, aflată în coordonarea Ministerului Economiei, cu 54,8% din acțiuni.  

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/must-read/exclusiv-managerii-oltchim-

VIDEO EXCLUSIV Adrian Mugioiu vorbeşte despre condiţiile grele de muncă de la USG

#50039 VIDEO EXCLUSIV Adrian Mugioiu vorbeşte despre condiţiile grele de muncă de la USG

2017-03-23 16:46

VIDEO EXCLUSIV Adrian Mugioiu vorbeşte despre condiţiile grele de muncă de la USG

Am cerut trei scune şi nici pe acelea nu au vrut să ni le dea!

Adrian Mugioiu vorbeşte despre condiţiile tot mai grele de muncă din cadrul USG şi volumul de muncă ce a crescut cu 35%. Liderul Sindicatului „Sodistul” spune: „mi-e ruşine să mă uit în ochii lor, sunt plătit degeaba, n-am nici un fel de performanţă în ultimul timp. Nimic, nimic, nimic!

Dacă în comunicatul remis presei din partea CIECH Soda  România se arată că „s-a asigurat asistența medicală necesară protestului și, în același timp, va continua dialogul”, Adrian Mugioiu spune că „toate sunt doar minciuni, în condiţiile în care cei de la ISU ne-au adus un cort, nu i-au lăsat să-l monteze, mai bine au preferat să plătească amendă, în condiţiile în care am cerut şi noi trei scaune şi nici pe acelea nu au vrut să ni le dea, în condiţiile în care nimeni nu a venit să vorbească cu noi”.

Întrebat de un coleg cine este capul răutăţilor, liderul Sindicatului i-a spus acestuia că „dl. Urbanowski, bineînţeles şi toţi şefii români, dl. Roşoga. Toţi şefii de structuri organizatorice sunt cu el, punct şi atât. Ei ne-au subjugat în halul ăsta, dacă o spuneau de mult, o rezolvam să ştiţi”

Greva celor trei a ajuns în atenţia mass-media, iar când aceasta a sosit la faţa locului li s-a spus că este societate privată şi nu pot ajunge în faţa Pavilionului Central, unde se aflau greviştii, ne-a mai spus Adrian Mugioiu. „Firma de pază nu a lăsat presa să vină aici, DSP-ul, Ambulanţa…deşi conform legii, am făcut informările către Prefect şi către Direţia Sănătate Publică, că de azi ne aflăm în greva foamei în faţa Pavilionului Central. Tot conform legii, Ambulanţa are obligaţia să vină să ne monitorizeze din trei în trei ore. Toţi cei care suntem în greva foamei am fost găsiţi cu tensiuni mari, imense, dumnealui având 18 cu 11 acum. Eu am avut de dimineaţă 17 cu 11, iar colegul cu tratament a avut 17 cu 10. Statului Român nu-i pasă de cetăţenii lui, în mod normal eu sunt cetăţean şi contribuabil al statului ăsta şi era normal să mă întrebe cineva….domnule mai trăieşti, ai nevoie de ceva, ce te-a îndemnat să faci un astfel de protest extrem?…că-mi pun în pericol viaţa, despre asta este vorba aici. Dacă vă uitaţi de jur împrejurul societăţii sunt numai camere de luat vederi, acolo voi sta. Dl. Urbanowski este în Pavilion la o şedinţă cu liderii de linişte, ne-a salutat de dimineaţă să ne spună ca idee că …exact ce duscutăm în cadrul şedinţelor Paritale.

 

Întrebat dacă cuiva îi pasă de ei, Mugioiu a spus că ar trebui „în primul rând autorităţilor. Domnul Urbanowski e polonez, a venit să exploateze cum fac toate multinaţionalele, dar statul român, preşedintele Consiliului Judeţean, prefectul, noul prefect… când are în prima zi de mandat trei grevişti ai foamei…ori fi nemulţumiţi… totuşi….ce-or avea…ce vor… putea să ne întrebe, să vină să stea de vorbă cu noi…

Adrian Mugioiu susţine că până la ora la care i-am luat declaraţia (16.00) nimeni nu a venit să vorbească cu ei sau cu conducerea, nici prefectul, nici preşedintele CJ Vâlcea.

„Eu vă spun, ca să ştiţi, în urmă cu patru ani de zile când a venit dl. Urbanowski aveam în medie 31 de zile de concediu de odihnă, iar acum avem 25. Ca idee dacă aţi merge, dacă cineva din instituţiile statului abilitate ar avea curiozitatea să vadă condiţiile normale de muncă în cadrul societăţii noastre, iar la fel, poate ca mi-ar da dreptate. Avem condiţii de muncă foarte precare şi muncim foarte greu, în comparaţie cu condiţiile de muncă pe care le avem pe hârtiuţă. Dl. Urbanowski are o echipă de lideri de linişte care garantează lliniştea în detrimentul salariaţilor care muncesc din greu şi mulţi dintre ei sunt la limită.

Un echipaj de poliţie a fost solicitat de către conducerea USG, să protejeze greva spontană, dar aşteptau, în capătul străzii private, aprobare de la şefa  de obiectiv, Golgojan. Alături de acest echipaj se afla şi unul de jandarmi.

https://www.youtube.com/watch?v=zotgJTZupoI

Vom reveni cu noi detalii!

Bonus uriaș pentru șefii de la Oltchim dacă reușește privatizarea

#50040 Bonus uriaș pentru șefii de la Oltchim dacă reușește privatizarea

2017-03-23 19:53

Bonus uriaș pentru șefii de la Oltchim dacă reușește privatizarea 

Situație șocantă la Otchim: în timp ce angajații ar putea fi lăsați pe drumuri după finalizarea privatizării, nefiind acoperiți decât parțial de clauzele din contractele de vânzare, managerii combinatului ar putea împărți un bonus special de aproape jumătate de milion de euro. 

Situație șocantă la Otchim: în timp ce angajații ar putea fi lăsați pe drumuri după finalizarea privatizării, nefiind acoperiți decât parțial de clauzele din contractele de vânzare, managerii combinatului ar putea împărți un bonus special de aproape jumătate de milion de euro.

Membrii echipei de management a combinatului chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea, aflat în insolvență și pe cale de a fi vândut pe bucăți, ar putea împărți, după eventuala finalizare cu succes a privatizării, un bonus total egal cu 2,9% din profitul operațional înregistrat de companie anul trecut, pentru întreaga lor activitate și pe fondul rezultatelor bune ale combinatului din ultima perioadă.

Inițiativa aparține consorțiului de administratori judiciari ai Oltchim, format din firmele BDO Business Restructuring și Rominsolv a avocatului Gheorghe Piperea, informează profit.ro.

Un cumpărător al activelor Oltchim va putea prelua cel mult jumătate dintre angajaţii societăţii, iar pentru fiecare salariat care va fi preluat i se va calcula un bonus de 5.000 de euro, conform planului de reorganizare modificat al companiei, aprobat în şedinţa Adunării Creditorilor din 6 martie, transmis Bursei.

Documentul specifică faptul că nu există obligaţia preluării salariaţilor împreună cu activele. Reangajarea salariaţilor nu reprezintă o condiţionare a investitorilor în vederea cumpărării pachetelor de active, dar există probabilitatea ca unii dintre aceştia să dorească să preia salariaţi.

În 2016, statul român a scos Oltchim la vânzare pe nouă pachete de active. Planul de reorganizare al Oltchim prevede vânzarea combinatului pentru cel puțin 307 milioane euro, acesta fiind prețul cumulat de pornire al licitației.

- See more at: https://www.realitatea.net/bonus-uria-pentru-efii-de-la-oltchim

GREVA FOAMEI la Uzinele Sodice Govora

#50041 Re: GREVA FOAMEI la Uzinele Sodice Govora

2017-03-23 20:16

#50036: GREVA FOAMEI la Uzinele Sodice Govora - GREVA FOAMEI la Uzinele Sodice Govora 

 

ULTIMA ORĂ Greviștii de la USG lăsați în frig, fără pături, un ceai cald sau un cort

UPDATE! UNUL DINTRE CEI PATRU GREVIȘTI A AJUNS LA SPITALUL JUDEȚAN DE URGENȚE VÂLCEA. PERSONALUL DE PE AMBULANȚĂ A TRANSMIS O TENSIUNE ARTERIALĂ A PACIENTULUI CU VALORI DE 21,7 CU 13,7. 

Contactat telefonic pentru a afla care mai este situația lor, Adrian Mugioiu ne-a declarat:

“Deja suntem sechestraţi. Nu poate să vină nimeni să ne aducă şi nouă o pătură sau o sticlă de ceai, este blocat accesul. Ne-au încuiat Pavilionul, nu putem să băgăm şi noi un telefon la încărcat. Suntem vai de capul nostru. Nu i-au lăsat să ne aducă şi nouă cortul, să ne aducă şi nouă o pătură, suntem vai de fundul nostru. Dimineaţă să mă întrebaţi dacă mai suntem în viaţă. Acum suntem, doamnă şi vă mulţumesc din suflet pentru telefon”.

Managerii Oltchim ar putea împărți un bonus special de aproape jumătate de milion de euro după final

#50042 Managerii Oltchim ar putea împărți un bonus special de aproape jumătate de milion de euro după final

2017-03-24 09:38

Managerii Oltchim ar putea împărți un bonus special de aproape jumătate de milion de euro după finalizarea privatizării


Membrii echipei de management a combinatului chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea, aflat în insolvență și pe cale de a fi vândut pe bucăți, ar putea împărți, după eventuala finalizare cu succes a privatizării, un bonus total egal cu 2,9% din profitul operațional înregistrat de companie anul trecut, pentru întreaga lor activitate și pe fondul rezultatelor bune ale combinatului din ultima perioadă. Inițiativa aparține consorțiului de administratori judiciari ai Oltchim, format din firmele BDO Business Restructuring și Rominsolv a avocatului Gheorghe Piperea. "Aspecte privind contribuția managementului Oltchim la plusul de valoare obținut în perioada de insolvență. Observând rezultatele obținute de societate în această perioadă, consorțiul de administratori judiciari a luat măsura bonusării financiare pentru întreaga activitate a membrilor echipei de management, un procent de 2,9% din indicatorul EBITDA (profit operațional, înainte de taxe, depreciere și amortizări – n.r.) raportat de societatea Oltchim SA la data de 31 decembrie 2016 urmând a fi plătit, nu mai târziu de luna încasării prețului vânzării Oltchim SA, din excedentul de numerar realizat exclusiv din activitatea operațională curentă a societății", se arată într-un document al consorțiului.  Potrivit sursei citate, regulamentul de acordare a bonusului și stabilirea aportului fiecărui membru al echipei de management vor fi negociate intern. Nu se precizează dacă procentul menționat din EBITDA reprezintă valoarea brută sau netă a bonusului.  În prezent, echipa de manageri a Oltchim este formată din administratorul special Bogdan Stănescu, Dănuț Avram (director general adjunct), Mihail Tălpășanu (șeful direcției Producție), Laurențiu-Spiru Ciobescu (directorul direcției Comerciale), Alin Smeu (șeful direcției Economice), Dana Munteanu (director de Resurse Umane) și Marius Părvu, șeful platformei petrochimice Bradu. Oltchim a obținut anul trecut din activitatea curentă un rezultat EBITDA pozitiv cifrat la 16,769 milioane euro, cu aproape 84% peste cel înregistrat în 2015. Astfel, dacă privatizarea se va finaliza cu bine, cei 7 manageri ai Oltchim ar putea primi împreună 2,9% din această sumă, respectiv un bonus total de peste 486.000 euro. În ipoteza împărțirii egale a acestuia și doar celor 7 manageri enumerați mai sus, asta ar însemna peste 69.000 de euro de persoană.  Adunarea creditorilor Oltchim a aprobat recent modificarea planului de reorganizare a companiei propusă de administratorii judiciari, în sensul privatizării pe bucăți a acesteia, respectiv al eliminării SPV-ului și vânzării directe a activelor, însă decizia nu a fost unanimă și chiar și o parte din creditorii care și-au dat acordul au făcut-o condiționat.  În planul de reorganizare modificat, aprobat de creditori pe 6 martie, administratorii judiciari BDO și Rominsolv susțin că, deși investigația Comisiei Europene cu privire la potențialul ajutor de stat acordat Oltchim, declanșată în aprilie anul trecut, ar mai putea dura încă 6-12 luni, au obținut totuși de la Bruxelles o scrisoare de confort privind modalitatea de vânzare avută în vedere, respectiv pe pachete de active, iar contractele cu cumpărătorii acestora vor fi încheiate "cu amendamentul că decizia Comisei va fi în sensul neextinderii eventualei obligații de recuperare a ajutorului de stat dacă se respectă principiul discontinuității economice în procesul de vânzare”. În decembrie anul trecut, creditorii Oltchim au aprobat desemnarea firmei americane de avocatură White&Case pentru a reprezenta compania în cadrul investigației derulate de Comisia Europeană. Aceeași firmă reprezintă Gabriel Resources, acționarul majoritar al Roșia Montană Gold Corporation (RMGC), în litigiul cu statul român pe marginea proiectului minier aurifer blocat de la Roșia Montană de la Centrul Internațional de Reglementare a Disputelor privind Investițiile de pe lângă Banca Mondială (ICSID) de la Washington. Scrisoarea de confort a Comisiei Europene a fost emisă în ultima parte a lunii decembrie 2016 și a fost înregistrată la AAAS în februarie anul acesta. Pe lângă scrisoare, AAAS mai menționează ca argumente ale votului său decisiv în favoarea modificării planului de reorganizare o opinie formulată de Consiliul Concurenței, precum și un memorandum privind modificarea strategiei de reorganizare a Oltchim, aprobat de Guvern în ședința din 2 martie. Memorandumul nu apare pe lista actelor luate în discuție de Executiv în respectiva ședință.  În 2016, statul român a scos Oltchim la vânzare pe nouă pachete de active. Planul de reorganizare al Oltchim prevede vânzarea combinatului pentru cel puțin 307 milioane euro, acesta fiind prețul cumulat de pornire al licitației. Cel mai scump dintre pachetele de active scoase la vânzare este platforma petrochimică Bradu, cu un preț de pornire de 80 milioane euro, urmat de uzinele de propilen-oxid și polioli (59,4 milioane euro) și de "servicii site" (incinerare deșeuri, apă, mentenanță, capacități de stocare), cu preț de pornire de 52 milioane euro.  Până la termenul limită din 27 ianuarie, Oltchim a primit oferte neangajante din partea unor "operatori industriali" și a unor "investitori financiari", patru dintre ofertele primite acoperind pachetele operaționale, care includ activități de fabricare de produse chimice, în timp ce celelalte sunt doar pentru active, potrivit unui anunț al combinatului. În prezent, investitorii care au depus oferte se află în faza de due-dilligence (audit aprofundat) la Oltchim, urmând ca până în 24 martie să depună oferte definitive. Combinatul chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea a raportat pentru anul trecut un profit net de 11,37 milioane lei (2,5 milioaner euro), după pierderi de 48,46 milioane lei în 2015, în timp ce cifra de afaceri a crescut cu 1,7%, la 754,8 milioane lei, arată rezultatele financiare preliminare transmise Bursei de Valori București (BVB).Ultimul an în care Oltchim a înregistrat profit din activitatea curentă a fost 2006. Cifra de afaceri realizată de combinat în anul 2015 s-a ridicat la 742,3 milioane lei. În raport se menționează că rezultatele financiare aferente anului 2015 nu includ profitul brut scriptic în sumă de 2,378 miliarde lei, obținut din anularea datoriilor, ca urmare a implementării planului de reorganizare. ”Rezultatele economico – financiare din activitatea curentă preliminate de Oltchim SA pentru anul 2016 confirmă estimările făcute de societate la finele anului trecut privind înregistrarea de profit din activitatea curentă, față de anii anteriori când s-a înregistrat pierdere”, menționează raportul. Rezultatele realizate anul trecut s-au datorat recâștigării unor piețe externe și creșterii cantităților vândute din toate categoriile de produse finite, precum și retehnologizărilor și reparațiilor capitale efectuate la principalele instalații tehnologice, susține compania.De asemenea, Oltchim și-a redus cheltuielile cu personalul după disponibilizarile din anul 2015. În plus, rezultatele s-au datorat și conjuncturii favorabile pe piața polioli – polieterilor în semestrul I 2016, respectiv scăderea prețului de achiziție al propilenei, influențat, la rândul său, de cotația internațională a petrolului. Prețurile de vânzare ale produselor finite au scăzut și ele, dar într-o proporție mai mică decât prețurile la materiile prime, menționează societatea. ”Cu toate că producția vândută a crescut semnificativ din punct de vedere cantitativ, cifra de afaceri obținuta în anul 2016, în valoare de 168 milioane euro, este aproximativ la același nivel cu cea din anul 2015, din cauza prețurilor de vânzare mai mici ale produselor finite, determinate de evoluția cotațiilor internationale”, se mai arată în raport. Societatea valorifică peste 73% din cifra de afaceri la export în celelalte state din UE. Oltchim a intrat în procedură de insolvență la 30 ianuarie 2013, iar consorțiul format din Rominsolv SPRL și BDO Busines Restructuring SPRL a fost numit administrator judiciar. Compania este controlată Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), fosta AVAS, aflată în coordonarea Ministerului Economiei, cu 54,8% din acțiuni. 

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/

Andreea Paul prevesteşte moartea Oltchim

#50043 Andreea Paul prevesteşte moartea Oltchim

2017-03-24 09:41

 
 

 

BURSA 24.03.2017

 

 

 

*  "Sursa datoriilor Oltchim este reprezentată de legiuitorul cu inconsistenţele şi modificările lui, de fraudele din interiorul companiei şi de ANAF-ul cu penalizările sale dezastruoase", spune doamna Paul
 
       Combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea este aproape de un sfârşit fără cale de întoarcere, susţine Andreea Paul, fost deputat liberal, care consideră că statul ar trebui să intervină pentru salvarea acestuia.

     Doamna Paul ne-a declarat, ieri: "Încă mai pâlpâie un brand din industria românească, cu o istorie de peste 50 de ani. Este vorba de Oltchim. Azi, însă, trece prin momente dificile şi este aproape de un sfârşit fără cale de întoarcere atât pentru industria românească, pentru brandul românesc, cât şi pentru miile de angajaţi direcţi ai Oltchim, dar şi alte câteva mii de angajaţi indirecţi, pe orizontală. Este important să facem ceva cu toţii, acum!"

     Doamna Paul aminteşte că, în urmă cu doi ani, a apărut o ştire care a zguduit lumea economică mondială: Dieselgate Volkswagen. "Asemănările sunt următoarele: statul român - acţionar majoritar la Oltchim, statul german - acţionar la Volkswagen", ne-a spus Andreea Paul, subliniind: "Statul român nu face nimic pentru salvarea Oltchim, combinat aflat în dificultate. Statul german nici nu şi-a pus problema să ezite să ajute sau să lase Volkswagen în dificultate.

     La noi, sursa datoriilor Oltchim este reprezentată de legiuitorul cu inconsistenţele şi modificările lui, de fraudele din interiorul companiei şi de ANAF-ul cu penalizările sale dezastruoase. Glonţul fatal a fost dat prin închiderea Arpechim, fără ca statul român să ridice un deget".

     Fostul deputat PNL a atras atenţia că se pregăteşte vânzarea Oltchim pe nouă bucăţi. "Activele esenţiale ale Oltchim au fost împărţite în nouă şi vândute la bucată, detalii ce pot fi găsite în planul de reorganizare făcut public de BVB în data de 9 martie 2017", a precizat doamna Paul.

     Adunarea Creditorilor "Oltchim" a aprobat, pe 6 martie, modificarea planului de reorganizare a activităţii societăţii, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti, în condiţiile în care compania şi Ministerul Economiei au anunţat, încă din august 2016, vânzarea companiei pe bucăţi. "Oltchim" a intrat în insolvenţă în ianuarie 2013, după privatizarea eşuată cu Dan Diaconescu, din 2012.

     Statul, care deţine 54,8% din acţiunile companiei, a mai încercat privatizarea "Oltchim", dar fără succes. 
JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

#50044 Re: Managerii Oltchim ar putea împărți un bonus special de aproape jumătate de milion de euro după f

2017-03-24 09:44

#50042: Managerii Oltchim ar putea împărți un bonus special de aproape jumătate de milion de euro după final - Managerii Oltchim ar putea împărți un bonus special de aproape jumătate de milion de euro după final 

 OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI.

SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA, CONDUCEREA SI ADMINISTRATORII JUDICIARI SI TOTI ACIUTII  LOR, AFARA DIN OLTCHIM SI LUATILE BANIIIII....!!!!!!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM: 

Culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim: în timp ce muncitorii îşi primesc salariile mizerabile cu întârziere, armata de directori şi şefi nu are nici o remuşcare să-şi ridice salariile grase de circa 100 milioane lei vechi net/lună.

Nu am fi avut nimic împotriva ideii ca oamenii care aduc performanţă într-o companie să fie remuneraţi pe măsură, însă Oltchim se află într-o situaţie dramatică, este în insolvenţă din ianuarie 2013, are pierderi şi datorii uriaşe

şi funcţionează la mai puţin de 20% din capacitate.

Dăm câteva exemple care în 2013 au ridicat de la Oltchim în total venituri de aproape 1 miliard de lei vechi:

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,

etc.

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din

  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane

Pirvu Marius   Director Directia Petrochimica Bradu

oltchim.ro

impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA

SI TOTI MINISTRII ECONOMIEI SI FINANTELOR  SI ALTE MINISTERE DIALOG-SOCIAL...S.A.M.D, PANA AZI.SI CEILALTI BAGATORI DE SEAMA CARE AU MAI SEMNAT, FARA ACORDUL PARTILOR SI IN DEFAVOAREA ALTOR CREDITORI,

si toti care  contribuiti la DEMOLARE

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

 
JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

#50045 Re: Re: Managerii Oltchim ar putea împărți un bonus special de aproape jumătate de milion de euro du

2017-03-24 09:57

#50044: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? - Re: Managerii Oltchim ar putea împărți un bonus special de aproape jumătate de milion de euro după f 

 

DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SALARIILE:

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

 UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

http://i.imgur.com/i7Px4JY.jpg   SUV = PIPEREA CU ASOCIATII & CO

Onorariul administratorilor Oltchim: 50.000 de euro pe lună plus procent din ce recuperează

http://www.capital.ro/

Onorariul administratorilor Oltchim: 50.000 de euro pe lună plus procent din ce recuperează

VRETI SA STITI? NU MAI CAUTATI BANII!
AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA!

NOTA: Pretul unui autoturism BMW X6 se situeaza intre 70.000 si 127.000 de euro

DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


realitatea.net

50.000 de euro pe lună plus bonusuri şi comisioane - acesta este onorariul firmelor care se ocupă cu administrarea specială a Oltchim. Realitatea TV a intrat în posesia actului ce prevede onorariile pentru gestionarea insolvenţei. În perioada ianuarie-aprilie, sute de muncitori de la Oltchim au protestat pentru recuperarea restanţelor salariale.

În hârtia semnată de reprezentanţii consorţiului ce se ocupă de gestionarea procedurii de insolvenţă se menţionează: "Un onorariu fix de 50.000 de Euro pe lună, datorat începând cu data deschiderii procedurii şi până la finalizarea acesteia. Plata onorariului va fi efectuată începând cu luna septembrie 2013". Adică odată cu depunerea şi acceptarea planului de reorganizare şi restructurare.

Din actul obţinut de Realitatea TV reiese că administratorul judiciar poate obţine avantaje duble din modul în care au fost stabilite comisioanele: "Un onorariu procentual de 5%, aplicat sumelor distribuite creditorilor în situaţia confirmării unui plan de reorganizare, precum şi sumelor obţinute din valorificarea bunurilor debitoarei. Un onorariu procentual de 10%, aplicat sumelor obţinute din recuperări creanţe".

Acest lucru înseamnă că administratorul poate aplica un comision la recuperarea creanţelor şi apoi, încă unul, odată cu transferul sumelor către creditori.

Salariaţii de la Oltchim Râmnicu Vâlcea au cerut in timpul ultimelor proteste achitarea restanţelor salariale, dar şi elaborarea unei strategii de repunere în funcţiune a combinatului vâlcean la o capacitate de peste 65%.
Guvernul a aprobat, în 23 ianuarie 2013, Memorandumul cu privire la intrarea in insolventa a SC Oltchim SA. Administratorul judiciar provizoriu nominalizat pentru Oltchim este consorţiul format din Rominsolv SPRL si BDO Business Restructuring RPRL.
 
CAUTA BORFASII;ROIBU,POPESCUV. TALPASANU,ASTIA SUNT NEMERNICIIII

#50046 TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL,PNTCD,ETC,NISTE BORFASII

2017-03-24 11:01

#50045: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? - Re: Re: Managerii Oltchim ar putea împărți un bonus special de aproape jumătate de milion de euro du 

 SEFULEEEEEEEEEEE,NU MAI DA IN NEA IONEL VINCEA[SA TI ADUC AMINTE CA A PLATIT AMENDA PENAL PT.CA A BLOCAT INTRAREA IN OLTCHIM,2013 MARTIE?] CUM AM DAT EU IN NEA MIHAI DICULOIU,NU EI SUNT DE VINA,INTELEGI CE TI SPUNE FOTA?

GAOAZAAAAAAAAAAAAAA,MAI IGUS CU MUMETA?

#50047 Re: TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL,PNTCD,ETC,NISTE BORF

2017-03-24 11:07

#50046: CAUTA BORFASII;ROIBU,POPESCUV. TALPASANU,ASTIA SUNT NEMERNICIIII - TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL,PNTCD,ETC,NISTE BORFASII 

 SI POTI SA MAI CAUTI NISTE MIZERI CERNEVISTE,NISTE SOBOLANI JEGOSII SI TRADATORII CARE AU LUAT ZLOTIII,CERNEV,VOSGANIAN,ETC.

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

#50048 Re: TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL,PNTCD,ETC,NISTE BORF

2017-03-24 12:41

#50046: CAUTA BORFASII;ROIBU,POPESCUV. TALPASANU,ASTIA SUNT NEMERNICIIII - TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL,PNTCD,ETC,NISTE BORFASII  <= Si nu uita ca borfasul astepta tirurile de bani de la rusi... CEL MAI MARE IMPOSTOR SI SINDICALIST CORUPT MANJIT IONEL VANCEA!!!!! <= SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. ZLOTII BAAAA TOATE SINSICATELE SI  CONDUCERILE SINDICALE CORUPTE SI HOTIILE LOR!!!!!!!!!!

 IONEL VINCEA???? Nu a platit el nimic. Tot fraierii  care cortizau din bugetul SINDICAL achitati cu japca luati din fluturasul de salarii banii muncitorilor achita si acum toate hotiile borfasilor. Intreaba de MENTCHIM si aduti aminte de sotia ta si toate mizeriile pe care le-a facut acest  impus la sindicat si nevotat de nimeni, adus de politicieni la sindicat pe banii salariatilor cotizati, ca sa nu spun furati de acest lacatus analfabet.

 IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT SI OLTCHIM DEZMEMBRAT SITUATIE DE FALIMENT!!!!!!!!! HUUUUOOOO BAAAA JAFRA ANALFABETA  IONEL VINCEA,

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

ATI INTRAT IN JOCUL PARTIDELOR POLITICE. PERSU, CILEA, PREFECTII, CONDUCERE OLTCHIM, GUVERN, SINDICATE CU ALTE INTERESE SI ALTII... S.AM.D. SI-AU BATUT JOC DE TOTI SI PSD STIA CA VOI NU AVETI LIDERI DECAT SINDICATELE DIN OLTCHIM PE CCM LA NIVELUL COMBINATULUI CHIMIC. ATI FOST FOLOSITI PE POST DE CAMPANIE ELECTORALA SI SI-AU ATINS SCOPUL, OBSTRUCTIONAND JUSTITIA, PROCESUL INSOLVENTEI OLTCHIM  PRIN  TARAGANAREA EVENIMENTELOR SI LIPSA LOR DE INTERES SI ALTE FAPTE..... PRIN FURT, EI TOT CEEA CE AU DORIT AU REALIZAT.

 A FOST O COMPLICITATE SINDICATE  (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

TOATE STRUCTURILE SINDICALE DIZOLVATE SI REANFINTATE SAU INFINTATE SUB DIVERSE DENUMIRI. 

 PE BANII NOSTR AI SALARIATILOR  <= IONEL VINCEA CU DICULOIU INSTIGATORI SA ISI DEA FOC OAMENIIIIIIII!!!!!!!! HUUUUUUU!!!!!!!!!!! HUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!

 

PENTRU INTERESUL VOSTRU MESCHIN ATI VANDUT OLTCHIM  LA FIER VECHI SI INCA ESTE INCHIS, MUNCA SI VIITORUL NU VA INTERESEAZA SI SUNTETI FOLOSITI PE POST DE CERSETORI LA O FRIPTURA SI-UN PAHAR DE ALCOOL, INSTIGATI SA NE FACETI ZILE FRIPTE SI SA TRADATI TOT, RUSINE SA VA FIE IMPOSTORILOR, NUMAI GALAGIA ESTE DE VOI DAR IMPOTRIVA NOASTRA A CELOR NEVINOVATI, NU SI A SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN CARE NE UMILESC, NE FURA, NE JIGNESC, NE HAITUIESC, NE IMPING LA DEZASTRU, NE MINT........S.A.M.D., PENTRU COLEGII SI FAMIILELE LOR CARE I-ATI UMILIT SI DISTRUS, ATI CALCAT SI PE CADAVRE SI FAMILIILE LOR, TOT COLEGI CU NOI, LA PROPRIU, VETI PLATII TOTI. DUMNEZEU NU DOARME!!! NUMAI DUMNEZEU FACE DREPTATEA SI LEGEA PENTRU TOTI CARE VA COMPORTATI PE PLACUL ALTORA CA VOI, DAR CARE NE-AU FURAT VIITORUL SI BANII!!!

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

#50049 TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL,PNTCD,ETC,NISTE

2017-03-24 12:52

#50048: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? - Re: TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL,PNTCD,ETC,NISTE BORF  <= SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

"Să mute "chermeza" la Oltchim sau Arpechim "

 OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI.

SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA, CONDUCEREA SI ADMINISTRATORII JUDICIARI SI TOTI ACIUTII  LOR, AFARA DIN OLTCHIM SI LUATILE BANIIIII....!!!!!!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM

TOATE S-AU STAGNAT INCHIS DIN AUGUST 2012 SI S-A FURAT OLTCHIM SI ARPECHIM!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA

Societate in insolventa,
en procedure collective
SC OLTCHIM SA RM VALCEA

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

#50050 Re: Re: SARBATOARE LA OLTCHIM, DEPARTE DE OCHII PRESEI

2017-03-24 13:05

#48639: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: SARBATOARE LA OLTCHIM, DEPARTE DE OCHII PRESEI <= IONEL VINCEA CU DICULOIU INSTIGATORI SA ISI DEA FOC OAMENIIIIIIII!!!!!!!! HUUUUUUU!!!!!!!!!!! HUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!

 <= IONEL VINCEA CU DICULOIU INSTIGATORI SA ISI DEA FOC OAMENIIIIIIII!!!!!!!! HUUUUUUU!!!!!!!!!!! HUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!

Niciodata n-a reprezentat pe nimeni, un lacatus luat si pus sa instige si sa distruga, FALIMENT SCRIE PE IONEL VINCEA. Membru activ PSD si lingau smirghel cu limbuta la patronat, sta cu clanta deschisaa si face ness, bagaaaa limbuta la ness. Acest Ionel Vincea (LACATUS NEVOTAT DE NIMENI PE FUNCTIE SINDICALA, IMPUS DE HOTI ), este un escroc analfabet si lipsa creier, babuinul de servici pus de partidul politic PSD latrau de casa sau mut cand ar trebui sa spuna si sa apere interesele sindicale si ale angajatilor si instigator nemernic, lipitoare la cuurul politicienilor.

Asta "sindicat", care trimite omenii sa isi dea FOC,

APROPO, CE SPUN OAMENII ASTIA, MAI SINDICATELOR??? BELITI OCHII SI CASCATI URECHILE, DESCHIDETI GURA CA INTRA....

https://www.youtube.com/watch =>

Disponibilizatii Oltchimului ameninta cu greva foamei si borfasul asta analfabet  instiga oamenii si le fura banii, 

IONEL VANCEA SA ITI IEI NESS-UL SI BAGA LIMBUTA ADANC SI FREACA, FREACA..., BABUINULE LIPSA CREIER SUFOCAT DE PROSTIE..., SALTINBANCULE CIRCAR!!!!!!!!!

 

https://www.youtube.com/watch => URMARITI DE LA MIN 1,11 PANA 1,35

Noi tensiuni la Oltchim

NU MAI AU BANI IAR PUTORILE DIN SINDICATE II TRIMIT LA GREVA FOAMEI SI SPUN SA-SI DEA FOC...AUZI TU LA EI IONEL VINCEA CE INDRUMATI VOI, TU SI DICULOIU ( ati fost amandoi la sediul CARTEL-ALFA din oras) , BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..... AUTISTILOR.

INSTIGATI DE VOI MAAA DERBEDEILOR, PE NECAZUL LOR ATI DECIS VOI SA-I TRIMITETI SA FACA LUCRURI EXTREME SI SA-SI DEA FOC OAMENII, BAAAA SA VA IA PUSCARIILE DE NEMERNICI CE SUNTETI!!!!!!!!!!!

SINDICALISTILOR.

TOATE SINDICATELE LA LUPTA IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC.

VA RUGAM SA COMUNICATI SI IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC, POATE VA APRECIAZA...!!!!

Nr. unic (nr. format vechi) :2999/90/2013 = Nr. unic (nr. format vechi) :887/90/2013

SINDICATELE DACA DORESC SA LUPTE => SA LUPTE SINDICATELE SI TOATA CLASA POLITICA DIN CELE DOUA JUDETE VALCEA SI ARGES, AICI E DECIZIA SUPREMA IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC.

Cum disponibilizatii au reusit si au mutat dosarele si redeschis suspendarile, asa trebuia sa procedeze si sindicatul SLO si toate sindicatele. Lupta in justitie se duce cu dovezi, probe si rezolvarea cauzei, NU CU SPOIELI VERBALE PRIN PRESA SAU ASMUTITE IMPOTRIVA OAMENILOR....ETC., SI ALTE FAPTE NOTABILE...

PE ACEST PROCCES SINDICATELE TREBUIE SA DOVEDEASCA CA ELE EXISTA, NU IN PRESA, NU LA PREFECT, NU LA GUVERN, NU LA CONSILIUL JUDETEAN, NU IN ALTE LOCURI .... SAU PE LA TOTI AUTISTII, NUMAI IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC LA TRIBUNAL DOSAR OLTCHIM RAMNICU VALCEA.

Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

S-A SCURS SECUNDA SI TIMPUL. AI FOST MINTIT LA SECUNDA DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN.

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM. SINDICATELE AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / <spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE, INCLUS SI IONEL VINCEA CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

Societate in insolventa,
en procedure collective
SC OLTCHIM SA RM VALCEA