Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#35951 Re: FOTA UN SUGATOR DE PULE,ATI ARAT EU PULE LUNI MAI GAOAZA RETERDARTA

2015-04-05 09:18

#35947: - FOTA UN SUGATOR DE PULE 

 O SA VIN LA AVRAM SA L INTREB CE PRESTEZI TU CU BIDIN ,TUGURIN,ETC,VOM MAI VORBI RAHATILOR,HAI PAAA,,,,


Musafir

#35952 Re: Re: FOTA UN SUGATOR DE PULE,ATI ARAT EU PULE LUNI MAI GAOAZA RETERDARTA

2015-04-05 09:23

#35951: - Re: FOTA UN SUGATOR DE PULE,ATI ARAT EU PULE LUNI MAI GAOAZA RETERDARTA 

 SI INCA CEVA ,LUMEA DEJA STIA ,CHIAR SI POLITIA[NEMERNICII] CE SE VA INTIMPLA CU MINE DE PASTE ANUL TRECUT,DIN SURSE SIGUREEEEEEEEEEEEE,MERGETI SI INTREBATI ORICE OM,VA GARANTEZ ADEVARUL,HAI PA TRADATORILOR DE OLTCHIM,PAAA

CRED CA NU ATI UITAT,MAI CAUTATI DOMNILOR ADEVARUL.

#35953 gaozaree,hrana la pestii,ati aduci aminte?

2015-04-05 09:30

#35950: PICASSO E PREA PUTERNIC MAI GAOZARILOR CRERNEVISTII SI M...UISTIIIII - bine ma nemernicilor cernevisti atit v a dus capul ala de retardati? 

 ATI ADUCI AMINTE CUM MA AMENINTAI ANUL TRECUT MA GAOAZA RETARDATA?/.....VOI FI HRANA LA PESTII?

STIE PREA MULTE FOTA MAI CERNEVE,MAI GAOAZA.

#35954 Re: Re: PENTRU TOTI CERNEVUISTII SI HANDELII OLTCHIMULUI

2015-04-05 09:35

#35946: - Re: PENTRU TOTI CERNEVUISTII SI HANDELII OLTCHIMULUI 

 AIA AU FOST BANII PT. DECEDATA DE PLESA MARINELA.,DE FAPT UN FEL DE ACOPERIRE CA NU MERITAU ACEI BANII.

AM EU GRIJA SI DE TIGANII,CIT DE CURIND,FOTA NU UITA.

#35955 Re: Re: Re: PENTRU TOTI CERNEVUISTII SI HANDELII OLTCHIMULUI

2015-04-05 09:40

#35954: STIE PREA MULTE FOTA MAI CERNEVE,MAI GAOAZA. - Re: Re: PENTRU TOTI CERNEVUISTII SI HANDELII OLTCHIMULUI 

 ACEI 60 DE MILIOANE ERAU DE FAPT PT. LINSAREA LUI FOTA  SA TACA ,HAI PAAAAAA/.


Musafir

#35956 ATENTIE DISPONIBILIZATI!

2015-04-05 09:41

#35930: - ATENTIE DISPONIBILIZATI! 

 

 ANUNT IMPORTANT PENTRU DISPONIBILIZATI!

 

Avand in vedere ca, incepand cu luna aprilie 2015, administratorii judiciari ai Oltchim au decis efectuarea platii salariilor compensatorii - catre disponibilizatii din iunie 2013 - trebuie sa prezentati la sediul Oltchim, daca sunteti interesati, orice modificare cu privire la contul bancar in care Oltchim facea plata salariilor inainte de disponibilizare. In caz contrar, Oltchim va vira banii in conturile avute de disponibilizati inainte de disponibilizare.

 

In lunile aprilie si mai 2015 se vor vira in cont cate 500 de lei fiecarui disponibilizat, urmand ca pana la sfarsitul anului 2015 sa se vireze intreaga suma restanta - conform declaratiei facute in instanta de judecata de catre av. Gheorghe Piperea – administrator judiciar la Oltchim (declaratie consemnata in HOTARAREA 210 / 2015 din 28 ianuarie 2015): "daca se va merge pe varianta unei reorganizari care sa nu duca la vanzarea SPV-ului, platile se vor face pana la sfarsiul anului 2015" (daca vreti sa cititi declaratia lui Piperea, click pe linkul de mai jos http://i.imgur.com/DfvKJAU.png?1  )


Musafir

#35957

2015-04-05 09:41

LA OLTCHIM S-AU FURAT SALARII SI MULTE ALTE FURTURI, CINEVA TREBUIE SA RASPUNDA SI SA FIE TRASI LA RASPUNDERE DE FURTURILE CREATE.


Musafir

#35958 Re: Re: Re: Re: PENTRU TOTI CERNEVUISTII SI HANDELII OLTCHIMULUI

2015-04-05 09:59

#35955: AM EU GRIJA SI DE TIGANII,CIT DE CURIND,FOTA NU UITA. - Re: Re: Re: PENTRU TOTI CERNEVUISTII SI HANDELII OLTCHIMULUI 

Daca stau sa ma gandesc bine ... nu este ceva care sa ne mire. Eu unul sunt indignat de-a dreptul. Si pe petitie si in presa au aparut informatii cu privire la manevrele de intimidare a oponentilor regimului "cernevist, coclist si spirulist" dar nu s-a spus nimic despre masurile luate impotriva "faptasilor".

Au fost numerease reclamatii, cu privire la aceste amenintari facute de unii dintre cei amenintati, la politie si procuratura impotriva acestor descreierati si in mod special impotriva fanfaronului de Lapusata care se recomanda Emil Ghioca si care s-a pozat cu brusturii pe cap (pentru ca in capul lui este haos, vid) si cu pistolul in mana (poza a aparut intr-un articol din Criterii).

 

Va redau mai jos un text care a aparut in data de 28 martie 2013 intr-un articol din Viata Valcii:

"Sindicatul Victoria ameninţă angajaţii !

Este practicată politica “pumnilor în gură” sub diverse ameninţări: desfacerea contractelor individuale de muncă, diminuarea salariilor, retrogradarea în funcţii etc. Salariaţii sunt în permanenţă monitorizaţi şi urmăriţi. secretul corespondenţei electronice este violat în mod barbar pentru a evita transmiterea nemulţumirilor salariaţilor în exteriorul combinatului. De ce se doreşte ascunderea realităţii şi a stării de fapt actuale???? Promotorii acestor acţiuni sunt: administratorii judiciari şi conducerea actuală de la Oltchim (familia Spiru, Tălpăşanu, Popescu, Pârvu). De ce se aplică aceste măsuri detaliem imediat: semnalăm că liderii “braţului armat” al conducerii Oltchim - aşa zisul Sindicat Victoria - au început să facă uz de ameninţarea opozanţilor stării actuale de nefuncţionare a combinatului şi de restanţe salariale de 3 luni, (acestia) fiind ameninţaţi chiar cu acţiuni asupra integrităţii corporale, situaţie care presupune nerespectarea dreptului la liber protest şi exprimare a opiniei publice colective legat de situaţia iminentă de faliment a combinatului Oltchim - situaţie generată de neaplicarea unui plan coerent de redresare în ultimele luni de zile. Suplimentar, noi salariaţii am constatat lipsa de dialog cu administratorii Oltchim în vederea transparenţei aplicării planului de salvare a combinatului. Constatăm şi semnalăm presei următoarele stări de fapt neacceptabile care ar trebui să fie cunoscute şi investigate şi de către instituţiile abilitate ale statului SRI, SIE, ANI, DNA pentru a stabili dacă neaplicarea unui plan real de salvare a combinatului este subiectul incompetenţei, neputinţei, a rea voinţei sau este un blat clar între administraţie şi acţionarul minoritar al Oltchim, firma PCC, care doreşte încă din toamna anului trecut preluarea combinatului pe o sumă derizorie. "


Musafir

#35959 Re: Re: Re: Re: Re: PENTRU TOTI CERNEVUISTII SI HANDELII OLTCHIMULUI

2015-04-05 10:04

#35958: - Re: Re: Re: Re: PENTRU TOTI CERNEVUISTII SI HANDELII OLTCHIMULUI 

http://www.viatavalcii.ro/

Sindicalişti anonimi reclamă dezintegrarea combinatului chimic

Joi, 28 Martie 2013

Stimaţi reprezentanţi ai presei,
Apelăm la dumneavoastră pentru a reflecta starea de fapt instaurată la Oltchim de circa o lună de zile, INTOLERABILĂ DE ALTFEL!!!! Pentru noi, angajaţii neplătiţi de trei luni de zile, situaţia devine dramatică, motiv pentru care am decis să apelăm la suportul dumneavoastră în a semnala abuzurile la care suntem supuşi şi la presiunile de a nu divulga realităţile. Din cauza neplăţii salariilor şi trăind sub spectrul şomajului iminent, ca urmare a neaplicării nici uneia dintre măsurile promise de circa 6 luni de zile de redresare a combinatului, am ajuns la prezenta stare de fapt intolerabilă. Cum vă spuneam la Oltchim s-a instaurat teroarea.

Sindicatul Victoria ameninţă angajaţii

Este practicată politica “pumnilor în gură” sub diverse ameninţări: desfacerea contractelor individuale de muncă, diminuarea salariilor, retrogradarea în funcţii etc. Salariaţii sunt în permanenţă monitorizaţi şi urmăriţi. secretul corespondenţei electronice este violat în mod barbar pentru a evita transmiterea nemulţumirilor salariaţilor în exteriorul combinatului. De ce se doreşte ascunderea realităţii şi a stării de fapt actuale???? Promotorii acestor acţiuni sunt: administratorii judiciari şi conducerea actuală de la Oltchim (familia Spiru, Tălpăşanu, Popescu, Pârvu). De ce se aplică aceste măsuri detaliem imediat: semnalăm că liderii “braţului armat” al conducerii Oltchim - aşa zisul Sindicat Victoria - au început să facă uz de ameninţarea opozanţilor stării actuale de nefuncţionare a combinatului şi de restanţe salariale de 3 luni, fiind ameninţaţi chiar cu acţiuni asupra integrităţii corporale, situaţie care presupune nerespectarea dreptului la liber protest şi exprimare a opiniei publice colective legat de situaţia iminentă de faliment a combinatului Oltchim - situaţie generată de neaplicarea unui plan coerent de redresare în ultimele luni de zile. Suplimentar, noi salariaţii am constatat lipsa de dialog cu administratorii Oltchim în vederea transparenţei aplicării planului de salvare a combinatului. Constatăm şi semnalăm presei următoarele stări de fapt neacceptabile care ar trebui să fie cunoscute şi investigate şi de către instituţiile abilitate ale statului SRI, SIE, ANI, DNA pentru a stabili dacă neaplicarea unui plan real de salvare a combinatului este subiectul incompetenţei, neputinţei, a rea voinţei sau este un blat clar între administraţie şi acţionarul minoritar al Oltchim, firma PCC, care doreşte încă din toamna anului trecut preluarea combinatului pe o sumă derizorie.

Se dau reţetele Oltchim către PCC

Astfel vă aducem la cunoştinţă o serie de acţiuni care par involuntare, însă în opinia noastră au vădit caracter complotist şi iresponsabil: n De curând, avem cunoştinţă că actuala administraţie a pus voluntar la dispoziţia firmei PCC reţetele de fabricaţie pentru o serie de produse ale Oltchim precum DICLORPROPAN şi POLIOLI (şi este vorba de trădare şi subminare a economiei naţionale); n s-au realizat angajări nejustificate în combinat, în situaţia în care activitatea de producţie este redusă la zero aproape, din lipsa resurselor pentru achiziţia de materie primă şi utilităţi (este vorba de zeci de noi salariaţi); n majorări de salarii nejustificate tot în condiţiile în care activitatea de producţie este redusă la zero; n înfiinţări de posturi noi, nejustificate; n bani acordaţi sub forme de prime de către MANAGEMENT şi susţinute aceste acţiuni de către Sindicatul Victoria (şi este vorba de banii daţi către aşa zişii grevişti ai foamei, de locuinţele date în căminele de nefamilişti ale OLTCHIM, de angajarea nejustificată a rudelor, de înfiinţarea unor posturi la cerere etc.); n punerea la dispoziţia PCC a reţetelor de fabricaţie pentru DICLORPROPAN şi POLIOLI (şi este vorba de trădare şi subminare a economiei naţionale) luând în considerare că PCC era producător concurent cu Oltchim pe piaţa Europeană şi pe pieţele emergente; n punerea la dispoziţia PCC a portofoliului de clienţi ai OLTCHIM pentru producţia de DICLORPROPAN şi POLIOLI (şi în acest caz este vorba de trădare şi subminare a economiei naţionale); n continuarea aşa zisei căpuşări a OLTCHIM folosind aceleaşi firme căpuşe (aceiaşi traderi criticaţi ca făcând parte din strategia managementului Roibu); n introducerea în lanţul furnizorilor şi cumpărătorilor OLTCHIM a unei noi căpuşe - firma PCC acţionar minoritar la Oltchim; n vânzarea produselor către PCC la preţuri cu mult scăzute - faţă de: costurile de producţie, preţurile pieţei şi cotaţiile ICIS; Pe 26 martie 2013 am reluat protestele, care vor continua şi în zilele următoare şi din următoarele motive: Am aşteptat din toamna anului trecut până în prezent punerea în aplicare a unui plan de salvare real pentru combinatul Oltchim constând în: n asigurarea unui capital de lucru de cca 45 milioane de EURO pentru funcţionarea Oltchim la 60% din capacitate; NU S-A REALIZAT NIMIC!!!!! n plata restanţelor salariale (lichidare lună decembrie 2012, avans lună ianuarie 2013); n tichetele de masă din luna ianuarie şi luna februarie 2013; n banii noştri opriţi pe statele de plată ca CAR şi garanţii materiale – bani furaţi/ deturnaţi de managementul actual care ne-au reţinut pe statele de plată aceste sume, însă nu le-au mai şi virat la CAR. n lichidarea lunii februarie 2013.

Apel la unitate şi solidaritate!

Lăsaţi clasa politică să lucreze pentru noi??? Oare lucrează în perspectivă sau retrospectivă??? Cu cât liniştea este mai profundă, cu atât rezultatele sunt mai “sigure”, această promisiune o avem din luna 09/2012 de când acest BRAV Guvern încearcă să ne ducă la fund şi să ne predea pe nimic la acţionarul minoritar PCC. Probabil că ne vom uni atunci când nu se va mai putea face nimic. După dezbinarea noastră prin înfiinţarea de noi sindicate - acţiune promovată cu suportul PCC - acţiune care, de altfel, a avut un singur rol, acela de dezinformare şi promisiuni precum că vom avea un loc de muncă sigur prin aderarea la acele noi sindicate noi, de fapt ne îndreptăm către dezastru. Mai bine rămânem uniţi şi luptăm pentru respectarea Contractului colectiv de muncă. Ce ne vor spune Cernev, Dumitru şi Diculoiu, liderii de sindicat şi managerii SPIRU, TĂLPĂŞANU, PÎRVU, POPESCU + ADMINISTRATORII când vom pleca acasă fără salarii plătite şi fără salarii compensatorii? Probabil vor da vina uni pe alţii pentru eşec sau vor arăta cu degetul la greaua moştenire sau cucuvelele din plopii fără soţ!!!!!! Colegii de la Arpechim, în data de 19.03.2013, au demonstrat solidaritate şi au venit la Vâlcea să demonstreze în proporţie de 90%, din păcate restul de colegi de la Oltchim Vâlcea încă aşteaptă minuni minunate să se întâmple. Dragi colegi, facem apel la unitate şi solidaritate, iar managementul să lase metodele staliniste de oprimare a transparenţei demersurilor noastre!
Salariaţii Oltchim, protestatari demni şi solidari cauzei de salvare a combinatului Oltchim


Musafir

#35960 PENTRU TOTI CERNEVUISTII SI HANDELII OLTCHIMULUI

2015-04-05 10:11

#35959: - PENTRU TOTI CERNEVUISTII SI HANDELII OLTCHIMULUI 

Uitati-va si voi fratilor  cat adevar in articolul publicat in data de 28 martie 2013:

"Ce ne vor spune Cernev, Dumitru şi Diculoiu, liderii de sindicat şi managerii SPIRU, TĂLPĂŞANU, PÎRVU, POPESCU + ADMINISTRATORII când vom pleca acasă fără salarii plătite şi fără salarii compensatorii? Probabil vor da vina uni pe alţii pentru eşec sau vor arăta cu degetul la greaua moştenire sau cucuvelele din plopii fără soţ!!!!!!"


Musafir

#35961 Clarificări privind CET Govora

2015-04-05 10:45

http://www.criterii.ro/index.php/en/national/12903

Cristian Buican: Clarificări privind CET Govora

Details Created on Sunday, 05 April 2015 13:09 Written by Criterii Category: National

1. Sâmbătă, 4 aprilie 2015, a avut loc o întâlnire informală între deputatul Cristian Buican şi directorul CET Govora Mihai Bălan. În urma acestei întruniri, domul Mihai Bălan a revenit asupra deciziei de a demisiona. Cu aceeaşi ocazie, cei doi au căzut de comun acord asupra faptului că profesionalismul şi performanţa economică sunt singurele principii pe baza cărora trebuie să fie condusă CET Govora, delimitându-se de insinuările grosolane ale celor care au ales să truncheze adevărul, inducând opinia publică pe o cale greşită.


Musafir

#35962 Re: Re: AI GRIJA CA DACA MA MAI AMENINTI,TI O TRAG URIT DE TOT,ZAU.

2015-04-05 11:43

#35942: - Re: AI GRIJA CA DACA MA MAI AMENINTI,TI O TRAG URIT DE TOT,ZAU. 

 Scurt / doi: Cerneve, Ghioca unde sunt banii nostrii? Unde-i miliardul de lei disparut din contul SVO? Nu v-au ajuns zlotii lui Zaremba si leii lui Coclet?

Baniii, scoteti banii lepadaturilor far' de simtire!


Musafir

#35963 Re: Re: Re: AI GRIJA CA DACA MA MAI AMENINTI,TI O TRAG URIT DE TOT,ZAU.

2015-04-05 13:15

#35962: - Re: Re: AI GRIJA CA DACA MA MAI AMENINTI,TI O TRAG URIT DE TOT,ZAU. 

 HOPA,IAUZI MAI GAOAZA MICA SI M...UISTA OTIRICA,UNDE S BANI?     ...CRED CA I AI DAT LA MARCELA PE SUB MASAORI LA BIDIN SAU TUGURIN,LASA CA I AI DAT LA BURDOAZA,STIU EU ,x men.


Musafir

#35964 PUTINTICA RABDARE MAI GAOAZA RETARDATA,TIC TAC.

2015-04-05 14:06

PE LA MATA PRIN GRADINA A RASARIT O MASLINA MAI GAOAZA RETARDATA,O MASLINA DE CAPRA.

 exista un d zeu mai gaozare,vei raspunde pt. toate faptele tale dar si ale lui cernev,capra bese iar oaia pate mai nemernicule si sugaciule de OLTCHIM,SA MI O SUGI CU AVRAM ACUM.


Musafir

#35965

2015-04-05 18:23

DACA NU VEI PLATI TU TOT CE FACI SA NU AMI MAI SPUI MIE BIDIN

 


Musafir

#35966 Re:

2015-04-05 19:07

#35965: -  

 Doi analfabeti: fota si bidin.

Doua scursuri umane.

Utilitati

#35967 nu va dam nimic

2015-04-05 19:33

Mai ala de la Utilitati care intrebi ce da Diculoiu de Paste de ce nu intrebati lideri pe Fumuru si pe Grigorie liderii lui Diculoiu din Utilitati?

UOSOR ,UOSOR,VORBA UNUI COLEG,OSOR O VETI FURA.

#35968 Re: TIC TAC,TIC TAC, GAOAZA RETARDATA NUMITA GHIOCA.

2015-04-06 05:25

#35965: -  

 SA FI ATENT RAHATULE PE UNDE VEI MERGE DE AZI  INAINTE,AI INTELES GHIOCA SAU BIDINE?...CORUPTILOR,LINGAILOR,PUPINCURISTILOR SI TRADATORILOR[ALUP IGUS GHIOCA ],O VETI FURA URIT CIT DE CURIND,HAI PAAAAA HANDELILOR DE OLTCHIM,SUGACILOR CERNEVISTII.

RESTANTE SALARIALE OLTCHIM NEACHITATE SI IMPOZITATE IUNIE 2013 INSOLVENTA DIN 30 IANUARIE 2013:

#35969 Actionarii Oltchim, convocati sa aprobe rezultatele financiare pe 2014 ale societatii

2015-04-06 06:46

Actionarii Oltchim, convocati sa aprobe rezultatele financiare pe 2014 ale societatii

Data publicarii: 05-04-15

Firmele Rominsolv SPRL şi BDO Business Restructuring SPRL, având calitatea de administratori judiciari ai societăţii Oltchim SA Râmnicu Vâlcea, au decis recent convocarea şedinţei ordinare a Adunării Generale a Acţionarilor pentru data de 29 aprilie 2015. Ordinea de zi cuprinde următoarele proiecte de hotărâri: aprobarea raportului administratorului special al societăţii pentru exerciţiul financiar 2014, întocmit conform anexei nr. 32 a Regulamentului CNVM nr. 1/2006, cu modificările şi completările ulterioare; aprobarea situaţiilor financiare individuale ale SC Oltchim SA, încheiate la 31 decembrie 2014, întocmite în conformitate cu standardele internaţionale de raportare financiară (IFRS), aşa cum este prevăzut în OMFP nr. 1286/2012, în baza raportului administratorului special al societăţii şi raportului auditorului financiar, aferente anului trecut; aprobarea situaţiilor financiare consolidate ale SC Oltchim SA
încheiate la 31 decembrie 2014, întocmite în conformitate cu IFRS, în baza raportului administratorului special al societăţii şi raportului auditorului financiar, aferente anului 2014; aprobarea datei de 19 mai 2015, ca dată de înregistrare, în conformitate cu Legea nr. 297/2004, privind piaţa de capital, şi a datei de 18 mai 2015, ca dată calculată în conformitate cu prevederile din regulamentul CNVM nr. 6/2009. Se va mai discuta, de asemenea, împuternicirea lui Victor Avram, director general adjunct al societăţii, pentru efectuarea tuturor formalităţilor necesare înregistrării hotărârilor AGA din data de 29 aprilie 2015 la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Vâlcea. La Adunarea Generală a Acţionarilor de la SC Oltchim SA sunt îndreptăţiţi să participe şi îşi pot exercita dreptul de vot numai acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor societăţii la data de referinţă (20 aprilie
2015) personal, prin reprezentanţii legali (în cazul persoanelor juridice), prin alţi reprezentanţi cărora li s-a acordat o împuternicire (procură) specială sau o împuternicire generală, în condiţiile din Legea nr. 297/2004, ori pot vota prin corespondenţă.

Oltchim a avut pierdere din activitatea curentă de 42,8 milioane de euro

Potrivit raportului administratorului special al SC Oltchim SA din anul 2014, gradul de utilizare a capacităţilor de producţie în anul trecut era de 24,26%, realizat prin funcţionarea următoarelor secţii: Electroliza cu membrană, utilizată la capacitatea maximă la care poate funcţiona în condiţiile tehnice actuale (82%); Propenoxid şi polioli-polieteri - funcţionează în interdependenţă tehnologică, utilizate la 70% din capacitate, limitate de cantitatea de clor produsă de Electroliza cu membrane şi de cantităţile care se pot aproviziona din alte surse, de asemenea, limitate; Oxo-alcooli, repornită în luna septembrie 2014 şi care în luna noiembrie a funcţionat la 58% din capacitatea de producţie, fiind limitată de starea tehnică a catalizatorilor utilizaţi în instalaţii (care urmează a fi înlocuiţi la prima revizie generală, care se va efectua după un an de funcţionare), precum şi de faptul că societatea a reintrat pe piaţa acestui produs după trei ani, iar vânzările sunt mai reduse la început (în data de 12 decembrie 2014 a fost oprită temporar funcţionarea acestei secţii, din cauza lipsei cererii de pe piaţa externă, la produsele oxo-alcooli). Sunt oprite următoarele linii de producţie: linia de producţie anhidridă ftalică - dioctilftalat din luna august 2012; instalaţia Electroliză cu mercur din luna mai 2012; secţia PVC din luna septembrie 2011; secţia Monomer din noiembrie 2008 şi Divizia Petrochimică Bradu din noiembrie 2008. Pierderea totală înregistrată de SC Oltchim SA în anul 2014, în sumă de 459,3 milioane de lei (103,3 milioane de euro), este formată din pierderea din activitatea curentă (42,8 milioane de euro) şi din pierderea din ajustări depreciere (60,5 milioane de euro). Comparativ cu anul 2013, pierderea totală s-a diminuat cu 601,4 milioane de lei (134 milioane de euro). În anul 2014, SC Oltchim SA a crescut gradul mediu de utilizare a capacităţilor de producţie de la 20,69% până la 24,26%, ceea ce a condus la creşterea cifrei de afaceri cu 129,6 milioane de lei, respectiv cu 26%, de la 497,9 milioane de lei în anul 2013, la 627,5 milioane de lei (141,2 milioane de euro) în anul 2014; reducerea pierderii totale din activitatea curentă cu 52%, de la 407,2 milioane de lei în anul 2013 la 190,3 milioane de lei în anul 2014 (reducere cu 216,9 milioane de lei, respectiv 48,4 milioane de euro); îmbunătăţirea indicatorului EBITDA (rezultat înainte de dobânzi, taxe, amortizare) strict din activitatea de producţie, de la minus 895,9 milioane de lei în anul 2013, la minus 40,6 milioane de lei (9,1 milioane de euro) în anul 2014. Valoarea exportului realizat de societate în anul 2014 este de 100 de milioane de euro, respectiv 71% din cifra de afaceri, şi este în creştere cu 31 de milioane de euro, faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior.

Rezultatele financiare s-au obţinut din surse proprii, fără credite

Faptul că societatea a reuşit atingerea unui punct de echilibru reiese şi din prezentarea în sinteză a rezultatelor înregistrate în luna noiembrie 2014 (luna decembrie nu este reprezentativă pentru activitatea SC Oltchim SA, datorită perioadei de vacanţă de pe piaţa externă, unde valorifică peste 70% din producţie), comparativ cu luna februarie 2013, prima lună după intrarea în procedura insolvenţei. Din datele prezentate de conducerea SC Oltchim SA se constată: triplarea cifrei de afaceri lunară, de la 5,4 milioane de euro în februarie 2013 la 16,1 milioane de euro, în luna noiembrie 2014, respectiv o creştere cu 10,7 milioane de euro. De asemenea, valoarea lunară a livrărilor la export a crescut cu 8,2 milioane de euro, respectiv de 4,8 ori în luna noiembrie 2014, comparativ cu luna februarie 2013; dar şi înregistrarea unui punct de echilibru, în care veniturile lunare din exploatare sunt mai mari decât cheltuielile de exploatare, mai puţin amortizarea lunară, respectiv înregistrează EBITDA pozitiv de 383.000 de euro, o îmbunătăţire cu 4,5 milioane de euro, comparativ cu cel înregistrat în prima lună de după intrarea în insolvenţă, de minus 41 de milioane de euro. Aceste rezultate s-au obţinut, în principal, din surse proprii, fără a contracta credite pentru a-şi finanţa capitalul de lucru. Stocurile de produse finite au prezentat valori scăzute, cuprinse între 1,4 milioane de euro şi 2,9 milioane de euro, iar viteza de rotaţie a scăzut la 7 zile, societatea reuşind astfel să valorifice foarte repede producţia realizată şi, implicit, autofinanţarea. Singura finanţare obţinută după intrarea în insolvenţă a fost de 1,5 milioane de euro, în urma încheierii unui contract de asociere în participaţiune cu RCS&RDS, firmă cu capital integral privat, prin care a fost finanţată revizia generală şi repornirea instalaţiei de  oxo-alcooli, în luna septembrie 2014. Astfel, s-a reuşit atingerea, în cursul lunii noiembrie 2014, a unui grad de utilizare a capacităţii de producţie, în medie, de 27% care, coroborat cu conjunctura favorabilă de pe piaţa externă la polioli-polieteri, a permis SC Oltchim SA să înregistreze, începând cu luna octombrie 2014, rezultate pozitive din activitatea operaţională. Rezultatele obţinute ulterior intrării în insolvenţă au condus şi la o stabilitate în relaţia cu salariaţii. Astfel, în ultimul an, SC Oltchim SA a achitat lunar contravaloarea drepturilor salariale aferente unei luni (avans, lichidare, tichete de masă). În aceste condiţii, societatea este la zi cu acordarea tichetelor de masă, dar înregistrează în continuare restanţe salariale pentru 2,5 luni, întârziere care provine de dinainte de intrarea societăţii în insolvenţă.   În anul 2014, producţia a crescut faţă de anul 2013, dar compania a  continuat să nu funcţioneze la capacitate maximă din lipsa capitalului de lucru, o parte din instalaţii fiind în continuare oprite, iar unele chiar trecute în conservare. Vânzările SC Oltchim SA au crescut cu 30 de milioane de euro, de la 111 milioane de euro în 2013, la 141 de milioane de euro, în 2014. După intrarea în insolvenţă a societăţii, vânzările au înregistrat creşteri lunare, dar, cu toate acestea, cotele de piaţă deţinute de produsele fabricate pe principalele pieţe de desfacere au fost nesemnificative.

continuare...

RESTANTE SALARIALE OLTCHIM NEACHITATE SI IMPOZITATE IUNIE 2013 INSOLVENTA DIN 30 IANUARIE 2013:

#35970 Re: Actionarii Oltchim, convocati sa aprobe rezultatele financiare pe 2014 ale societatii

2015-04-06 06:48

#35969: NEWS OLTCHIM: - Actionarii Oltchim, convocati sa aprobe rezultatele financiare pe 2014 ale societatii  

 Cantitatea de propilenă aprovizionată a crescut la 57.316 tone în 2014

Din punctul de vedere al activităţii de aprovizionare, anul 2014 s-a dovedit pentru SC Oltchim SA a fi unul mai bun, în raport cu 2013. Societatea are în prezent peste 150 de furnizori, majoritatea cu capital privat. Procedural, activitatea de achiziţie a materiilor prime a cunoscut o îmbunătăţire în 2014, faţă de anul precedent, ca urmare a aprobării de către Ministerul Economiei, în februarie 2014, a ultimelor norme procedurale interne privind atribuirea contractelor de achiziţie, cu prevederi mai flexibile şi adaptate condiţiilor de piaţă concurenţială, în raport cu condiţiile restrictive impuse, în anul 2013, prin OUG nr. 34/2006. Incertitudinea furnizorilor de materii prime, legată de posibilitatea SC Oltchim SA de a rămâne pe piaţă, s-a diminuat pe parcursul anului 2014. Referitor la modalităţile de plată, aceştia au continuat să fie reticenţi şi au menţinut solicitarea de plată în avans, iar, treptat,
unii dintre furnizori au acceptat plata la termen, garantată cu bilet la ordin. În cursul anului 2014, comparativ cu 2013, din ce în ce mai multe firme şi-au manifestat interesul de a colabora sau de a relua colaborarea cu SC Oltchim SA. Pe fondul creşterii producţiei de polioli şi al repornirii instalaţiei Oxo-alcooli în septembrie 2014, cantităţile de materii prime achiziţionate au crescut, unele dintre ele considerabil, faţă de anul anterior. Astfel, cantitatea de propilenă aprovizionată a crescut de la 34.734 de tone în 2013 la 57.316 tone în 2014, o creştere accentuată înregistrând din luna septembrie 2014. Creşterea a avut loc şi pe fondul unei situaţii favorabile de piaţă, care a constat în scăderea preţului petrolului în noiembrie 2014 şi, în consecinţă, a preţurilor tuturor produselor petrochimice, precum şi ca urmare a repornirii instalaţiei Oxo-alcooli. Sursele de aprovizionare s-au diversificat substanţial, fiind atât din ţară, cât şi din afara ţării. În ceea ce priveşte etilenoxidul (materie primă în fabricarea poliolilor), cantitatea achiziţionată în 2014 a crescut cu 60% faţă de 2013, respectiv de la 2.564 de tone la 4.114 tone. Acest produs este o materie primă cu caracter de raritate, iar sursele de aprovizionare au rămas în mare parte aceleaşi (integral din afara României), atât din Uniunea Europeană, cât şi din ţări terţe din afara UE. Cantităţile de materii prime achiziţionate pentru secţia Electroliză (sodă calcinată, acid sulfuric, sare soluţie) au crescut uşor, sursele rămânând aceleaşi, respectiv surse din ţară (pentru soda calcinată şi sare soluţie) şi surse din UE (pentru acidul sulfuric). Furnizorul de energie electrică şi abur industrial al SC Oltchim SA este CET Govora, cei doi parteneri aflându-se într-o relaţie de interdependenţă tehnologică, în sensul că aburul industrial produs de furnizor nu poate fi livrat către alte entităţi. SC Oltchim este unic producător în România de polioli-polieteri, oxo-alcooli, anhidridă ftalică, dioctilftalat. Societatea produce o gamă variată de polioli-polieteri dezvoltaţi în propriul Centru de cercetare, cu calitate la nivelul marilor producători. Pe piaţa europeană, cererea pentru tipurile de polioli-polieteri produse în cadrul SC Oltchim SA înregistrează o creştere tot mai mare. În următorii ani se estimează creşteri anuale medii ale cererii de 2,5% în ţările Uniunii Europene şi de 5% pentru restul ţărilor din Europa. Pentru Orientul Mijlociu şi Africa se estimează o creştere medie anuală a cererii de peste 6%.


Activitatea, concentrată pe sectoarele polioli şi sodă caustică

În cursul anului trecut, SC Oltchim SA a produs şi a livrat trei categorii de produse: polioli-polieteri, cu o pondere de 70% în cifra de afaceri; produse clorosodice, cu o pondere de 20% în cifra de afaceri; produse oxo-alcooli, cu o pondere de numai 3,5% în cifra de afaceri (instalaţia de oxo-alcooli a fost repornită în luna septembrie 2014). Produsele cu cea mai mare pondere în cifra de afaceri au fost poliolii. Societatea intenţionează să-şi concentreze activitatea pe sectoarele polioli şi sodă caustică, dar a repornit în 2014 şi instalaţia de oxo-alcooli şi vizează şi repornirea instalaţiei de plastifianţi. Acidul clorhidric şi hipocloritul de sodiu sunt produse secundare, obţinute în procesul de electroliză, şi sunt valorificate preponderent pe piaţa internă, acestea necesitând condiţii speciale de depozitare şi transport. Oprirea activităţii instalaţiei de piroliză (2008) din cadrul Arpechim a afectat negativ activitatea de producţie PVC, etilena reprezentând principala materie primă pentru obţinerea acestui produs. Situaţia a culminat în anul 2012 cu oprirea totală a instalaţiei de producţie a PVC. Din lipsa capitalului de lucru, începând cu luna august 2012, instalaţiile de producţie au fost oprite, situaţie care a continuat timp de câteva luni, producţia fiind reluată treptat, începând cu luna decembrie, dar la o rată de operare redusă. Principalele pieţe de desfacere în 2014 au fost: Uniunea Europeană (46%), România (29%), Orientul Mijlociu (12%) şi restul Europei (10%). În anul 2014, comparativ cu 2013, livrările de produse au crescut cu 38%, datorită măsurilor de reorganizare şi optimizare a activităţii, adoptate ulterior deschiderii procedurii insolvenţei şi care au condus la recâştigarea încrederii partenerilor externi. SC Oltchim SA are o gamă largă de produse de calitate şi cu domenii multiple de utilizare, cu mare căutare atât pe piaţa internă, cât şi pe cea externă. Pentru unele produse din profilul de fabricaţie, SC Oltchim SA este furnizor principal sau chiar unic pe plan intern, fiind compania care susţine cu materii prime o serie de sectoare de activitate din ţară, şi anume: industria aluminiului, fabricarea fibrelor artificiale şi celulozice, industria energetică, industria farmaceutică şi alimentară, industria de prelucrare a maselor plastice, industria construcţiilor. Aceste industrii au fost puternic afectate în perioada 2010 - 2014 de reducerea drastică a activităţii SC Oltchim SA. La soda caustică, la nivel mondial, cei mai mari producători şi, deci, concurenţi sunt: Dow Chemical, Ineos Chior, Solvay SA, Akzo Nobel, Bayer AG, Arkema, SolVin, Vinnolit, Ercros, BASF, PCC Rokita. În Europa Centrală şi de Est, SC Oltchim SA este cel mai mare producător de sodă caustică, după care urmează, în
ordinea capacităţilor de producţie, Borsodchem, Anwil SA şi Spolana. La nivel mondial, cei mai mari producători la polieteri- polioli sunt: Dow, Lanxess, Repsol, Shell, BASF, iar în Europa Centrală şi de Est - PCC Rokita. Principalul competitor al SC Oltchim SA pe piaţa poliuretanilor din Europa este PCC Rokita, companie deţinută de acţionarul SC Oltchim SA - PCC SE, care este în aceeaşi poziţie de producător exclusiv de polioli-polieteri, spre deosebire de marii producători (Dow, Bayer, BASF), care oferă şi produsul de reacţie în fabricarea poliuretanilor, adică izocianaţii şi deţin şi case de sisteme care le permit integrarea în aval a producţiei.

 continuare...

RESTANTE SALARIALE OLTCHIM NEACHITATE SI IMPOZITATE IUNIE 2013 INSOLVENTA DIN 30 IANUARIE 2013:

#35971 Re: Re: Actionarii Oltchim, convocati sa aprobe rezultatele financiare pe 2014 ale societatii

2015-04-06 06:49

#35970: NEWS OLTCHIM: - Re: Actionarii Oltchim, convocati sa aprobe rezultatele financiare pe 2014 ale societatii  

 S-a depus documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei integrate de mediu

La data de 31 decembrie 2014, numărul angajaţilor SC Oltchim SA a fost de 2.239, mai mic cu 78 decât la sfârşitul anului precedent. Gradul de sindicalizare al forţei de muncă este de 82,3%. Structura pe vârstă, la 31 decembrie 2014, arată că majoritară (60,6%) este categoria cuprinsă între 41 şi 50 de ani. Din punct de vedere al vechimii în muncă, ponderea cea mai mare o deţine personalul cu peste 20 de ani vechime (71,2%). Ponderea de 74,3% a personalului cu studii medii (liceu, şcoala profesională) este în concordanţă cu profilul de activitate a companiei - unitate productivă industrială, în care numărul personalului direct productiv (muncitori) este preponderent. La sfârşitul anului trecut a fost negociat şi înregistrat la ITM Vâlcea contractul colectiv de muncă, având aplicabilitate până în data de 31 decembrie 2016. Având în vedere că SC Oltchim SA îşi desfăşoară activitatea în două amplasamente diferite, respectiv Platforma Chimică Râmnicu Vâlcea şi Direcţia Petrochimică Bradu (punct de lucru), autorităţile competente de mediu au emis documente evidenţiind obligaţiile de mediu care îi revin fiecărui amplasament: autorizaţii integrate de mediu, autorizaţii privind emisiile de gaze cu efect de seră, acorduri şi avize de mediu, autorizaţii de gospodărire ape, autorizaţia pentru transportul pe conducte a etilenei şi propilenei, etc. În anul 2014 a avut loc auditul de certificare a sistemului integrat calitate-mediu, pentru conformarea cu cerinţele standardelor ISO 9001/2000 şi ISO 14.001/2004, pentru care societatea deţine certificatul valabil până la data de 9 septembrie 2017. Întrucât pe amplasamentul Direcţiei Petrochimice Bradu nu s-a desfăşurat activitate în anul 2014, nu există influenţă asupra factorilor de mediu. Activitatea pe amplasamentul de la Râmnicu Vâlcea a fost reglementată, din punct de vedere
al mediului, prin Autorizaţia Integrată de Mediu nr. 14/25 august 2006, revizuită în data de 18 iunie 2012, emisă de Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Craiova, cu termen de valabilitate până la 31 decembrie 2014. Pe parcursul anului 2014 s-au depus documentaţiile necesare obţinerii unei noi autorizaţii integrate de mediu şi a autorizaţiei de gospodărire a apelor. SC Oltchim SA a actualizat următoarele documentaţii: planul de măsuri pentru monitorizarea şi raportarea emisiilor de gaze cu efect de seră pentru anul 2015; raportul de îmbunătăţire privind metodologia de monitorizarea a emisiilor de gaze cu efect de seră; raportarea în Sistemul Integrat de Mediu pentru inventarul emisiilor, monitorizarea solului şi subsolului, statistică deşeuri şi uleiuri, ambalaje, emisii industriale; statistica privind cheltuielile de protecţia mediului; planul de prevenire şi combatere a poluării accidentale a apei; notificarea
activităţii la SC Oltchim SA, conform HG nr. 804/2007; informarea publică privind substanţele periculoase existente pe amplasament. Societatea are în funcţiune un sistem de monitorizare a tuturor factorilor de mediu (apă, aer, sol, deşeuri) prin laboratoarele proprii, cât şi de către institute şi firme de specialitate. SC Oltchim SA a încheiat cu Administraţia Bazinală de Apă Olt contractul abonament de utilizare sau exploatare a resurselor de apă sau a potenţialului hidroenergetic, cu valabilitate în 2014. SC Oltchim SA monitorizează debitele prelevate şi evacuate în regim continuu, precum şi indicatorii la evacuare pe probe momentane şi medii zilnice. Monitorizarea calităţii apelor subterane se face printr-o reţea de foraje de observaţie. Calitatea apelor râului Olt, în aval de platforma chimică, este influenţată de calitatea efluenţilor reziduali deversaţi de pe platforma chimică (camera de amestec, staţia de
epurare biologică şi limpede batal al SC Uzinele Sodice Govora - Ciech Chemical Group SA), de regimul de uzinare al hidrocentralelor, dar şi cantitatea de precipitaţii căzută.

Cheltuieli de 1,1 milioane de lei, efectuate de Centrul de cercetate al Oltchim

În anul financiar 2014, SC Oltchim SA nu a încheiat noi contracte de cercetare şi dezvoltare tehnologică cu institute de cercetare şi proiectare de profil şi nici nu sunt încheiate contracte de cercetare şi dezvoltare tehnologică pentru anul acesta. Cheltuielile efectuate în anul 2014 de Centrul de cercetare al SC Oltchim SA au fost în cuantum de 1,1 milioane de lei, faţă de o valoare estimată de 1,6 milioane de lei, din care cheltuieli cu personalul de 896.000 de lei, consultanţa tehnică şi economică de 46.200 de lei şi cheltuieli materiale de 58.900 de lei. În anul 2014, cheltuielile pentru implementarea regulamentului UE nr. 1907/2006 Reach, privind substanţele chimice periculoase, au fost de 105.800 de euro, iar pentru anul 2015 se estimează un volum al cheltuielilor de 183.200 de euro. Rezultatele înregistrate de societate, în principal, începând cu luna octombrie 2014, demonstrează faptul că SC Oltchim SA a recâştigat
piaţa externă la principalul produs fabricat, polioli-polieteri. Astfel, a devenit furnizor constant de produse clorosodice şi polieteri, în principal, pentru pieţele de proximitate (Turcia, Bulgaria, Serbia, Ucraina şi Ungaria). Ameninţările principale sunt reprezentate, pe de o parte, de companiile producătoare din zonă (Borsodchem, Chimcomplex, PCC Rokita) care, prin preţurile agresive practicate, creează o presiune semnificativă pe profitabilitatea companiei şi, pe de altă parte, de nivelul scăzut al pieţei FOB pentru produsele clorosodice, care, în anul 2014, a făcut ca vânzarea celui de-al doilea produs ca importanţă, respectiv soda caustică lichidă şi solidă, să se facă mai dificil, pe această piaţă. Capitalizarea companiei poate permite atingerea unor niveluri de preţ competitive prin creşterea capacităţilor de producţie şi, implicit, beneficii oferite de economia de scală. Posibilităţile de dezvoltare
cuprind, în principal, creşterea producţiei pentru secţia polioli-polieteri, eficientizarea şi scăderea costului de producţie pentru secţia clorosodice şi realocarea unei părţi din costurile actuale fixe, prin repornirea liniei de fabricaţie Oxo-anhidridă ftalică-dioctilftalat. Datorită poziţionării geografice, în centrul pieţei cu cea mai mare creştere de consum din Europa, SC Oltchim SA are piaţa de desfacere asigurată pentru toate produsele sale care se fabrică în prezent: avantaj proximitate surse de materii prime (sare, calcar) şi utilităţi (abur); avantaj vânzări pe pieţe vecine în creştere; avantaj acces transport feroviar, rutier şi maritim. Un alt avantaj îl reprezintă faptul că nu există o dependenţă semnificativă a SC Oltchim SA faţă de un singur client sau un grup de clienţi, a cărui pierdere ar avea un impact negativ asupra veniturilor societăţii. Riscul de creditare reprezintă riscul ca una dintre părţile participante la un instrument financiar nu îşi va îndeplini o obligaţie, fapt care va determina ca partea cealaltă să înregistreze o pierdere financiară. Activele financiare care supun SC Oltchim SA la concentrări potenţiale de riscuri de creditare cuprind, în principal, creanţele din activitatea de bază. Acestea sunt prezentate la valoarea netă, de provizionul pentru creanţe incerte. Riscul de credit aferent creanţelor este limitat, ca urmare a numărului mare de clienţi din portofoliul de clienţi al SC Oltchim SA, a instrumentelor financiare utilizate şi a încheierii poliţei de asigurare a creditelor comerciale interne şi de export. Politica SC Oltchim SA referitoare la lichidităţi este de a păstra suficiente active, astfel încât să îşi poată achita obligaţiile la datele scadente. Activele şi datoriile sunt analizate în funcţie de perioada rămasă până la scadenţele contractuale.

http://www.impactreal.ro/

CONVOCATOR SEDIUL SOCIETATII OLTCHIM 29.04.2015 ORA 12.00

#35972 CONVOCATOR SEDIUL SOCIETATII OLTCHIM 29.04.2015 ORA 12.00

2015-04-06 07:12

Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor din data de 29/30.04.2015

CONVOCATOR SEDIUL SOCIETATII OLTCHIM 29.04.2015 ORA 12.00

Notice for Ordinary General Meeting of Shareholders on April 29(30), 2015 Reference date: April 20, 2015

3/26/2015 8:29:00 AM

http://www.bvb.ro/infocont/infocont15/OLT260315_ro.pdf

http://www.bvb.ro/

CONVOCATOR SEDIUL SOCIETATII OLTCHIM 29.04.2015 ORA 12.OO

 

 
 
Descriere Documente
Convocatorul Adunarii Generale  
  Convocator.pdf
  Convening notice.pdf
Formular de Procura speciala Formular procura speciala.doc
  Form for special proxy.doc
Formular de vot prin corespondenta Formular vot prin corespondenta.doc
  Form for voting by correspondence.doc
Situatia actiunilor si drepturilor de vot Situatia actiunilor si a drepturilor de vot.pdf
  Status of shares and voting rights.pdf
Documente si materiale informative AGOA Materiale pentru pct.1 si 2:
- Raport Activitate - Neconsolidat - 2014.pdf
- Situatii financiare neconsolidate 2014.pdf
- Raport Audit - Situatii financiare neconsolidate 2014.pdf

Materiale pentru pct.3:
- Raport Activitate - Consolidat - 2014.pdf
- Situatii financiare consolidate 2014.pdf
- Raport Audit - Situatii financiare consolidate 2014.pdf
Proiect de Hotarare Proiect de hotarare AGOA.pdf
  OGMS draft decision.pdf

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

SC OLTCHIM SA 22.04.2015 Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM

#35973 SC OLTCHIM SA 22.04.2015 Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM

2015-04-06 07:14

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata  ABROGATA

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 26.03.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 Părţi

NumeCalitate parte
SC OLTCHIM SA RM VALCEA Debitor
CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006 Lichidator
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006 Lichidator
JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA Reprezentant legal
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA Reprezentant legal
D.G.F.P VÂLCEA Reprezentant legal
COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE Reprezentant legal

 si TOTI CREDITORII CU CREANTE....

 

Şedinţe

22.04.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:    


Musafir

#35974 Diculoiu actionar si administrator

2015-04-06 07:14

Sindcom Impex, firma care are magazinul acum inchis, are 3 actionari:

Sindicatul Liber Oltchim - 60%

Diculoiu Mihai - 22%

Marcu Sorin - 18%

Adica in loc sa imparta profiturile cu sindicatul, nu s-a abtinut si a bagat si la el in buzunar !

MIZERIEEE !!! HUOOO !!!

De ce nu spui oamenilor asta ?

Plan de reorganizare pentru Oltchim 22.04.2014

#35975 Plan de reorganizare pentru Oltchim 22.04.2014

2015-04-06 07:15

BREAKING NEWS ALERT OLTCHIM: PLANUL DE REORGANIZARE 2015 APROBAT DE CREDITORII OLTCHIM,URMEAZA JUDECATORUL-SINDIC 25 martie 2015. AMANARE DECIZIE 22.04.2014

OLTCHIM ARE PLAN DE REORGANIZARE 2015:

https://www.youtube.com/ Publicat pe 5 feb. 2015

BREAKING NEWS:Plan de Reorganizare S.C. OLTCHIM

CREANTELE OLTCHIM. 

ESTE PUBLIC SI PE SITE-UL BDO DIN LINK-UL PUBLICAT

"1. Creditorii garantaţi primesc între 68-75% din valoarea creanţelor acestora (...).

2. Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora.

3.Creditorii bugetari primesc între 16-18% din valoarea creanţelor acestora (…).

4.Creanţele chirografare, conform art. 96 din Legea 85/2006, primesc 30%.

5.Celelalte creanţe chirografare primesc 0%”,

se arată în planul Rominsolv – BDO.: Plan_Reorganizare_Oltchim

 Bursa de Valori Bucuresti, in data de 20 ianuarie:

Current report - reorganization plan

3/10/2015 4:00:00 PM

5 februarie 2015 - propunerea planului de reorganizare si depunerea acestuia; => depus

9 februarie 2015 - publicarea in Buletinul Procedurilor de Insolventa a anuntului referitor la planul de reorganizare; = > depus

2 - 10 martie 2015 - votarea planului in cadrul adunarii creditorilor; => APROBAT 9 martie 2015

Planul de reorganizare a Oltchim a fost aprobat de:

 TOTI CREDITORII CU CREANTE

1.  86% din creditorii garantaţi, APROBAT

2.  100% din creditorii esenţiali (furnizori de utilităţi), APROBAT

3.  99% din creditorii bugetari, APROBAT

4.  75,5% din creditorii salariaţi, APROBAT

5.  67% din creditorii chirografari. APROBAT

In termen de 15 zile anul 2015 de la depunerea la tribunal a procesului-verbal al adunarii creditorilor, prin care planul a fost aprobat, judecatorul sindic trebuie sa se pronunte asupra confirmarii acestuia.  = >

JUDECATORUL SINDIC 25 martie 2015. AMANARE DECIZIE 22.04.2014

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA