Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-11 13:48



Musafir

#25002

2014-08-11 13:50

CET-ul lumineaza si in insolventa.


Musafir

#25003 Re:

2014-08-11 13:55


Musafir

#25004 Re: Re: UN MAGAR ,UN BANDIT ORDINAR PRIETEN CU CERNEV SI TALPASANU

2014-08-11 14:21

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-11 14:42



Musafir

#25006 Administratorii judiciari, acuzati de devalizarea Oltchim.

2014-08-11 18:08

#24993: - JUSTITIA TREBUIE SA-SI FACA DATORIA, JOS LABELE DE PE OLTCHIM SI ARPECHIM!!! 

 Administratorii judiciari, acuzati de devalizarea Oltchim
Data publicarii: 10-08-14

• Mai mulţi angajaţi ai combinatului sunt nemulţumiţi de activitatea conducerii societăţii
• Piperea dă vina pe apropiaţii lui Cernev

Zilele trecute, un grup de angajaţi ai SC Oltchim SA a acuzat conducerea şi administratorii combinatului chimic vâlcean de fapte grave, în perioada de insolvenţă derulată din 24 ianuarie 2013 şi până în prezent. Potrivit unui document oficial, angajaţii susţin că, în intervalul menţionat, au fost comise o serie de acte de ilegale, respectiv subminarea economiei societăţii şi, implicit, a economiei naţionale, de către conducerea SC Oltchim SA, cu ştiinţa administratorilor judiciari Gheorghe Piperea (Rominsolv SPRL) şi Niculae Bălan (BDO Business Restructuring SPRL) şi cu aprobarea administratorului special Bogdan Stănescu. Administratorul judiciar Gheorghe Piperea a declarat că, dacă grupul de angajaţi este cel din jurul lui Corneliu Cernev (liderul Sindicatului Victoria din SC Oltchim SA), acuzaţia nu este doar falsă, artificială şi neconformă realităţii, dar şi necredibilă. Piperea a precizat: „Corneliu Cernev se răzbună pe toată lumea acum, pentru că a fost demis disciplinar, şi nu de mine, ci de o comisie din fabrică. Până acum, însă, domnul în cauză declara peste tot că este în relaţii amicale cu conducerea. Când o fi spus adevărul, când o fi fost ipocrit? Eu, cel puţin, sunt ultimul care le-ar refuza dreptul la informare salariaţilor, iar informaţiile publice pot fi comentate de toţi, inclusiv de angajaţi. În legătură cu acuzaţia de corupţie, în primul rând, este o glumă proastă, mai ales când acuzaţia îmi este adusă mie. În al doilea rând, oricine poate acuza pe cine vrea, dar mai trebuie şi probe. În al treilea rând, întrucât nimeni nu m-a acuzat niciodată de vreo ilegalitate, cel care o va face abuziv şi calomnios va plăti daune morale.”. Grupul de angajaţi din SC Oltchim SA susţine că, de la începutul intrării în insolvenţă a combinatului chimic vâlcean, au fost şi sunt promovate acţiuni ilegale de dezafectare a instalaţiilor şi activelor, fără aprobarea creditorilor şi a judecătorului sindic, societatea aflându-se sub incidenţa Legii nr. 85/2006, a insolvenţei. Potrivit salariaţilor, deşeurile de inox rezultate prin dezafectarea ilegală a instalaţiilor şi echipamentelor funcţionale ale SC Oltchim SA sunt vândute sub cotaţia de piaţă a inoxului, în beneficiul unor apropiaţi ai administratorilor sau managerilor combinatului chimic vâlcean şi generează pierderi imense pentru SC Oltchim SA.

Pierderile Oltchim s-au dublat, ca urmare a practicilor de devalizare

Semnatarii sesizării au mai precizat: „Am atras atenţia managementului şi administratorilor SC Oltchim SA asupra acestor acţiuni ilegale, dar am fost trataţi cu dispreţ şi nici la acest moment nu s-au luat măsuri de către organele în drept. Mai mult, am fost şi suntem în continuare ameninţaţi de conducerea actuală a SC Oltchim SA şi de administratorul Gheorghe Piperea că, dacă vom devoala presei ilegalităţile în curs, vom fi disponibilizaţi. În fapt, din combinat dispar utilaje, ba chiar secţii întregi, iar totul se face cu girul managerilor şi administratorilor care s-au perindat pe la conducerea societăţii după intrarea în insolvenţă a acesteia, imediat ce fostul manager, Constantin Roibu, a fost înlăturat, fiind acuzat că ar fi generat insolvenţa combinatului chimic vâlcean”. Angajaţii afirmă că administratorul judiciar Gheorghe Piperea emite puncte de vedere nesustenabile legat de eficienţa administrării în insolvenţă a SC Oltchim SA sub conducerea lui, pentru a induce în eroare opinia publică în ceea ce priveşte actele de corupţie care se produc de fapt. „Cu toate că Gheorghe Piperea se victimizează în presă, indicând că sindicatele şi angajaţii îi vor capul nejustificat şi lansează mesaje liniştitoare către presă şi opinia publică, dezinformând inclusiv Ministerul Economiei faţă de situaţia economică reală în care a fost adus SC Oltchim SA, devalizarea şi înfundarea în datorii a combinatului continuă”, potrivit documentului citat. Cifra de afaceri a SC Oltchim SA a scăzut vertiginos anul trecut, iar pierderile s-au dublat ca urmare a practicilor de devalizare a combinatului chimic vâlcean prin sistem suveică, au mai spus angajaţii SC Oltchim SA, care susţin că instalaţiile tehnologice funcţionale ale combinatului chimic vâlcean au fost dezmembrate şi vândute pe bucăţi, la fier vechi. Potrivit sursei citate, ingineriile financiare privind reevaluarea activelor societăţii, în sensul scăderii valorii contabile a acestora, sub administratorul Gheorghe Piperea, aduc un prejudiciu semnificativ economiei societăţii, în folosul personal al membrilor conducerii şi administratorilor.
 

http://www.impactreal.ro/2014081017369/Administratorii-judiciari-acuzati-de-devalizarea-Oltchim.html


Musafir

#25007 Șantajistul este printre noi!

2014-08-11 18:15

Șantajistul este printre noi!
Aug 10, 2014 Scris de  Romeo POPESCU

Nu cu mult timp în urmă, un ziar electronic regional, care prezintă informaţii şi despre judeţul nostru, a informat opinia publică vâlceană despre faptul că un ziarist local (patron al unui periodic print) l-a supus şantajului pe unul dintre primarii din judeţ, urmărind să obțină de la acesta avantaje materiale. Necomunicând cine este primarul şi şantajistul, dar şi obiectul şantajului, s-au creat suspiciuni şi s-a lăsat loc de interpretări. Evident, nu a existat patron de ziar local neexpus suspiciunii, ceea ce a creat mari deranjamente și o unanimă revoltă. Am fost întotdeauna împotriva stilului de a arunca – fără identitate şi probe prezentate – ştiri, în presă, de genul „Am aflat că...", „Se spune că.." sau „Şpârle şi şopârle". Aşa că, ne-am pornit propria investigaţie plecând de la şantajat la şantajist, încercând să lămurim misterul instalat. I-am sunat pe toţi primarii vâlceni, întrebându-i despre caz şi singurul care ne-a mărturisit că a fost victima unei astfel de infracţiuni a fost primarul din Buneşti, Viorel Radi. „Da, eu am fost şantajat ca să dau o lucrare unei firme aduse de ziaristul Tiberiu Pârnău – de la "Ziarul de Vâlcea" şi chiar dacă au făcut măsurători la investiție (Amenajare parc Primăria Bunești) și au lansat oferta (in facsimil), am refuzat. Imediat, în ziarul său a apărut un articol defăimător, calomniator şi insultător. Am toate probele şantajului - oferta de lucrări, articolul scris pe o jumătate de pagină unde sunt făcut «baron roşu», sms-uri şi altele. Am contactat un avocat care se ocupă de apărarea onoarei şi demnităţii mele şi nu voi renunţa la a-l denunţa la Parchet. În ultimul timp, tot insistă să-l iert, minţind că el a fost plecat din oraş atunci când a apărut articolul calomniator şi că nu este el autorul. Nu-l cred, având în vedere calomniile la care l-a supus, în trecu, cu același scop, pe fostul director al Oltchim-ului ing. Constantin Roibu, căruia are să-i plătească peste 5 miliarde lei despăgubiri morale obținute prin hotărâri judecătorești. De ce să mă batjocorească în funcţia ce o deţin şi pentru munca pe care o fac? Pârnău s-a lăsat amăgit de un consilier local al primăriei pe care o conduc, un oficial comunal cunoscut ca reclamagiu, fără a avea probe şi justificare. Îl anunţ că ne vom vedea la Judecătorie!" – ne-a declarat primarul șantajat. Pentru cititorii noştri avansăm informaţia că ne-a terminat ancheta privind acest şantaj şi, în curând, o vom prezenta în ziar. Băiatul acesta nu se astâmpără, face veşnic pe nevinovatul, şantajând fără ruşine. El şantajează şi restul presei pate ruşinea, exact ca în proverbul acela cu iada şi capra. Cineva trebuie să rupă pisica în două și ziaristului șantajist să i se stabilească locul!

http://www.voceavalcii.ro/2014081023060/Santajistul-este-printre-noi.html


Musafir

#25008 Re: Re: Re: UN MAGAR ,UN BANDIT ORDINAR PRIETEN CU CERNEV SI TALPASANU

2014-08-11 19:44

#25004: - Re: Re: UN MAGAR ,UN BANDIT ORDINAR PRIETEN CU CERNEV SI TALPASANU 

 Fota, ai murit bai prostu satului sau esti ocupat sa ii mai dai cateva limbi in cur lui Diculoiu?


Musafir

#25009 Re: Re: Re: Re: UN MAGAR ,UN BANDIT ORDINAR PRIETEN CU CERNEV SI TALPASANU

2014-08-11 19:54

#25008: - Re: Re: Re: UN MAGAR ,UN BANDIT ORDINAR PRIETEN CU CERNEV SI TALPASANU 

 SA O FUT PE MATA N GURA BAI GAOZARULE,SA I O TRAG SI LA FIETA,CA POATE NU IESE SAU NU AJUNGE HANDICAPATA CA TINE,[TU CHIAR ESTI PROASTA SATULUI SI TI AM DEMONSTRAT O SI TIE SI LUI TACTO MUISTUL,NUMIT CERNEV]


Musafir

#25010 cce e mai ghioca,nu ai somn de pula lui fota?ati sta in git noaptea?

2014-08-11 19:57


Musafir

#25011 Re: Re: Re: Re: Re: UN MAGAR ,UN BANDIT ORDINAR PRIETEN CU CERNEV SI TALPASANU

2014-08-11 20:19

#25009: - Re: Re: Re: Re: UN MAGAR ,UN BANDIT ORDINAR PRIETEN CU CERNEV SI TALPASANU 

 Te astept sa vii maine si la mine , nu de alta dar poate ma scapi de hemoroizi


Musafir

#25012 Re: cce e mai ghioca,nu ai somn de pula lui fota?ati sta in git noaptea?

2014-08-11 20:20


Musafir

#25013 “Follow the money” September 18, 2012

2014-08-11 22:43

Ce tun se pregateste la Oltchim? Documente in exclusivitate care nasc o serie neagra de intrebari!

http://www.turcescu.ro/2012/09/ce-tun-se-pregateste-la-oltchim-documente-in-exclusivitate-care-nasc-o-serie-neagra-de-intrebari/

 

Trei, Doamne, si toti trei: Ponta, Georgescu si Chitoiu. Prim-ministru, vice-prim-minstru si ministru al Economiei. Cei trei au schimbat radical strategia de privatizare a Oltchim in doar doua saptamini. Stiu ca materialul e stufos, dar citirea documentelor de mai jos merita a fi facuta cu atentie. Veti descoperi cum, aproape peste noapte, se trece in mod inexplicabil de la o atitudine la alta, complet diferita, in legatura cu privatizarea Oltchim! In fapt, e vorba de doua “memorandumuri”, unul din 07.08.2012 si celalalt din  23.08.2012.

Se nasc, firesc, intrebari din categoria: ce s-a intimplat, ce s-a dat, cine a luat si ce a luat pentru a produce cu grabire doua documente total diferite ca abordare in legatura cu privatizarea combinatului de la Valcea.

Pentru o mai usoara orientare in… spatiu: paginile numerotate de la 1-7 la 12-7 reprezinta cele 12 pagini ale memorandumului din 07.08.2012, iar paginile de la 1-23 la 17-23 reprezinta cele 17 pagini ale memorandumul din 23.08.2012.


Musafir

#25014 Re: Administratorii judiciari, acuzati de devalizarea Oltchim.

2014-08-12 09:29

#25006: - Administratorii judiciari, acuzati de devalizarea Oltchim.  

 Potrivit unui document oficial, angajaţii susţin că, în intervalul menţionat, au fost comise o serie de acte de ilegale, respectiv subminarea economiei societăţii şi, implicit, a economiei naţionale, de către conducerea SC Oltchim SA, cu ştiinţa administratorilor judiciari Gheorghe Piperea (Rominsolv SPRL) şi Niculae Bălan (BDO Business Restructuring SPRL) şi cu aprobarea administratorului special Bogdan Stănescu. Administratorul judiciar Gheorghe Piperea a declarat că, dacă grupul de angajaţi este cel din jurul lui Corneliu Cernev liderul Sindicatului Victoria din SC Oltchim SA, acuzaţia nu este doar falsă...

 

lamuriti-ne putin domnu Piperea cam cum ie formularea asta...hic.... adica acuzatia este falsa doar daca nemernicii sunt din jurul lui Cernev? pai si daca nu sunt atunci afirmatia (ca de-aia ie afirmatie) e adevarata?

 

daca ie vorba de document oficial, stiti sau nu stiti cine sunt semnatarii si din jurul cui au scris ei? ie oficial? nu e oficiual? stiti cine l-a compus sau v-ati bazat pe ce a spus grafologul? stiti ca oamenii sanatosi la cap fie nu semneaza deloc daca vor sa ramana anonimi, fie semneaza in clar ca sa fie lucrurile limpezi?

 

Corneliu Cernev se răzbună pe toată lumea acum, pentru că a fost demis disciplinar, şi nu de mine, ci de o comisie din fabrică

 

cumva semnatura dvoastra se regaseste pe decizia de desfacere a contractului de munca?

stiu, si pe mine ma surprinde ca un om care cunoaste legile si cica vegheaza la aplicarea lor, poate semna o asemenea chestie abuziva si ILEGALA . dar stiti sa ticluiti niste abuzuri stfel incat sa scapati de incomozi

stiti cumva cine era comisia aia si mai exact, care a fost explicatia SCRISA si oficiala in privinta acestui asa zis incident, de exemplu, a dlui Talpaseanu? a declarat cumva ca "pentru ca i s-a deschis usa mai greu presupune ca Cernev dormea?" ce a declarat celalalt dispecer de pe tura?

Stiti de ce sunt doi dispeceri pe aceeasi tura de 24 ore?

 

 

Până acum, însă, domnul în cauză declara peste tot că este în relaţii amicale cu conducerea. Când o fi spus adevărul, când o fi fost ipocrit?

 

Cu domnul in cauza erati si dvoastra in relatii amicale. Oare cand ati fost ipocrit? atunci? sau acum cand l-ati injunghiat pe la spate?

 

sa mai avem asteptari de la dvoastra sa respectati legea?


Musafir

#25015

2014-08-12 09:55

CCM (Contractul Colectiv de Munca) Capitolul V - Timpul de munca si timpul de odihna.

Dispecerii din cadrul Diviziei Petrochimice au urmatorul program... (si-l stiti, nu va mai scriu eu aici), in niciun caz la 24 ore, aici intra ITM si va trage de urechi...

 

Va intreb eu unde scrie tura 24 ore??? Este specificat doar, servirea mesei  15 minute, restul ore libere acasa si sporuri, plus restul drepturi...... Vreau doar sa ma lamuriti, pentru ca nu inteleg..., lucrati dupa alt CCM ???

Si inca ceva, specifica undeva inchisul usilor la dispecerat???? Sau scrie undeva somn ???????

In ce priveste restul va dau dreptate, d-nu Piperea e luat de val, valul concediului si bate campii...

 


Musafir

#25016

2014-08-12 10:27

ATENTIE! CCM (Contractul Colectiv de Munca) Capitolul V - Timpul de munca si timpul de odihna.

Timpul de munca este la servici.

Timpul de odihna este bine stabilit si nu specifica somn la servici (numai daca ai caz medical si te prezinti la dispensar). Restul timpului de odihna se petrece acasa sau in societate prin orele libere..., plus restul privilegiilor...

Dispecerii se verifica medical periodic, neefectuarea acestoara conform planificarii duce la desfacerea CCM pe loc (la fel si restul  angajatilor),  daca sunt apti sa intre in tura de servici  scrie in CCM, primesc aprobare de a deservii institutia si daca are somnolenta sau alte probleme medicale, este respins pentru exercitarea functiei... Asta nu inseamna sa inchizi usi la dispecerat.


Musafir

#25017 Re:

2014-08-12 10:50

#25015: -  

 Da. in Oltchim s-a implementat ideea de 24 ore de dl Roibu daca nu ma insel. Tot dumnealui a considerat ca, in acest caz este oportun a fi 2 dispeceri pe tura si o canapea tocmai pt ca e vorba de 24 ore si pe considerente fiziologice.

In contractul colectiv de munca nu scrie nici cat ai voie sa stai la WC - sunt firme care monitorizeaza inclusiv acest aspect, si nici cat ai voie sa stai la tigare !!!!

 

In acest caz insa, desfacerea contractului de munca s-a facut pe baza presupunerilor - asa spune Talpaseanu - ca Cernev dormea.

Aia cu usa incuiata este aplicabila pentru amandoi dispecerii, ori celalalt am senzatia ca nici nu a fost sanctionat. sau poate are si el vreo implicare pe aici...

 

Ce trebuie retinut este ca oamenii astia au facut un abuz, fara a le pasa de lege pentru ca ei sunt mult deasupra legii - abuzuri din astea pot sa faca asupra oricui din Oltchim si disponibilizati. Cercul ala de angajati de care vorbeste Piperea poate fi dat afara oricand, asta vrea omul sa spuna.

Mai concret: daca mai scoate unul un cuvant il zbor. Lasati-ne sa ne facem mendrele....

 

Si, autorule care bagi subtilitati, iti spun ca in acest moment, apropos de odihna la servici, nu cred ca e in masura vreunul din Oltchim sau din disponibilizati sa arunce cu piatra. SI CREDE-MA ca stiu ce vorbesc.

Numai pe petitia asta cati au stat, si stau inca in timpul programului. PE STICK in cazul in care te intrebi!!!!


Musafir

#25018

2014-08-12 11:02

Este prima data cand aud de 24 ore la dispecerat combinat chimic. Nici pe vremea d-lui Roibu, in fine (posibil pentru ca are dreptul tot conform CCM sa accepte programul, dar cu respectarea tuturor altor legi si obligatii...), ...(v-am specificat ITM interzice si exista niste clarificari clare in privinta omului si perioadei de munca sau odihna in special anumitor angajati pe functii cu obligatii de servici, care nu pot fi incalcate).

Timpul de odihna este bine stabilit si nu specifica somn la servici

De restul poate au si dovezi clare pentru ca asa a fost sa se decida. Exista un dosar si presupun si probe pe desfacere CCM.

Usa inchisa clar n-are ce cauta la dispecerat si canapeaua nu era pentru somn, ci odihna ( cu totul altceva), s-au creat conditii civilizate de munca in cazul de fata dispeceri ... ( nu mai detaliez)

Deacord cu dumneavoastra, omul este liber sa se exprime si sa-si spuna opinia, atata timp cat are dreptul asta SI NU SA DEVIEZE DE LA SUBIECT SAU  SA FACA ERONATE AFIRMATII.

FALS, salariatul  (cetateanul statului roman cat si alte state..) are toate drepturile posibile si sindicatele ar trebui sa stie asta, abuzurile de spuneti exista doar psihologic, nu cred ca ar comite nimeni asa ceva,. Angajatorul poate sa-l raneasca pe angajat sub alte metode abuzive, trimitandu-l la alte activitati in bataie de joc sau taieri de salariu, hartiuiala psihica..., creandu-se alte abuzuri la care sindicatul ar trebui sa fie prezent, dar cum sindicatele si colegii lor tac, nu-si dau seama ca le vine randul tuturor sa plece acasa in ritmul asta.

Termeni din astia am auzit si sunt satul, REPET PENTRU TOTI, SINDICATUL SI COLECTIVUL TREBUIE SA FIE UNIT, NU AU VOIE SA ABUZEZE.

 

Societatea Oltchim Ramnicu Valcea este inchisa din 22 august 2012, ce povesti imi transmiteti...???

 


Musafir

#25019

2014-08-12 11:11

Deci, inca o data. Vorbim de tura de 24 ore si apoi pauza 3 zile - ceva de genul. Orice medic iti poate spune ca ideea de somn in 24 ore este ceva foarte normal, dar, in acest caz inculpatul NU a fost prins dormind ci "se presupune" ca dormea. Este o maaaare diferenta.

De ce se considera ca era cu dedicatie pt Cernev? Pai trebuia sanctionat in acelasi mod si dispecerul numarul doi. Adica, te duci sa deschizi usa dar dormeai... oare cum putea sa deschida omul usa daca dormea?

 

Abuzul este venit prin prisma faptului ca omul este lider de sindicat si deranja cam mult conducerea. Bineinteles ca vor fi procese, dar avem vacanta judecatoreasca, vicii de procedura, insolventa si, uite asa, smecherii si-au castigat linistea.

Toate astea nu ar fi existat daca oamenii erau uniti. Dar, dupa principiul "las' sa fure dar sa-mi fie mie bine" mergem mai departe.

 

Si inca o data: azi l-au dat afara pe Cernev, maine pot sa dea pe oricine. Si legea se aplica dar cand si cum vor ei, pricepeti?


Musafir

#25020

2014-08-12 11:17

Bun OK, sa spunem 24 ore si 3 zile libere, foarte bine (CCM are posibilitatea acceptarii, dar cu anumite conditii si obligatii, sau cazul de fata reducerea si functionarea corecta a intreprinderii ).. INSA REPET, ESTE COMBINAT CHIMIC.... sa zicem pentru ca acceptam din motivul, societatea nu mai este cum era mai demult in functiune ...etc.

Nu se leaga ce-mi scrieti, imi pare rau, dar nu sunt deacord. Fisa postului.... Nerespectarea multor atributiuni...etc.

Da abuzuri se fac, pentru ca oamenii si sindicatul tace, chiar participa la ilegalitati si sunt complice.

Nu pot fi deacord pentru ca spuneti, nu sunt probe sau sunt inventate...

Nu exista asa ceva, timpul scoate tot la iveala si va garantez, Cernev este vinovat de foarte multe.

 

 


Musafir

#25021

2014-08-12 11:27

Cum sa va zic, alea foarte multe de care vorbiti sunt niste chestii subiective... ca X crede, ca Y a auzit ei... Personal am fost martorul unor chestii de te doare mintea, asa ca sunt cam satul de observatiilor unor diversi oameni de bine...

In acest caz vorbim de treburi concrete: indisciplina de care vorbim este un presupus somn al unui om care a deschsi usa incriminatorului.

Ca tura e de 24 de ore, ce sa zic, aveti de ales sa nu ma credeti... dar, ce mai conteaza...

 

Astept si eu faptele ale de vinovatie, sa vedem ce si cum...

 

Si asa, ca fapt divers, cam cum vedeti dvoastra faptul ca, aceasta conducere binevoitoare a reinventat firma de mentenanta dar, supriza sub umbrela fratelui liderului de sindicat DICULOIU...

Ei?

 

 


Musafir

#25022

2014-08-12 11:32

CCM nu specifica tura de 24 ore in combinat chimic, repet aveti alt CCM sau scrie undeva somn???

Eu va comunic dupa CCM si Fisa postului si alte legi...

Toti suntem martori la fenomene de ne uimim si noi, oare mai citeste cineva in tara asta..., sau judecam dupa vorbe si pareri, pana azi Cernev numai vorbe si multe aberatii am constatat (inclusiv legea insolventei care a nenorocit-o), faptele exista public, cat si personal in colectivitatea Oltchim, confirmate de ei.

Mea culpa, dar nu m-ati convins si noi suntem martori la ce se intampla zilnic, pe noi ne afecteaza direct tot.


Musafir

#25023

2014-08-12 11:35

Dumneavoastra aveti un razboi (Diculoiu), dar  ati afectat mase  mari de angajati si disponibilizati. Inclusiv Oltchim Ramnicu Valcea.

Scopul petitiei este

Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#25024 reglare de conturi mafiote

2014-08-12 12:18

din spusele magistratilor, Cernev va fi repus in drepturi. Dosarul e o facatura. Uzina de Soda a eliminat tura de 12 ore, Linde Oxigen are paturi amenajate pentru cei ce solicita odihna si in cele 8 ore.


Musafir

#25025

2014-08-12 12:20

Odihna nu inseamna somn, OK, sa ne intelegem. Fiecare alta societate are CCM-ul sau, nu incurcati borcanele.