Repunerea pe piata a anticonceptionalelor Jeanine

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Repunerea pe piata a anticonceptionalelor Jeanine

Musafir

2012-07-27 00:53

Vreau sa se repuna aceste anticonceptionale pe piata deoarece am nevoie!
lore28dana

#2 jeanine

2012-08-22 23:16

Am luat aceste anticonceptionale timp de 7 ani , acum am fost nevoita sa le schimb cu yasmine, fapt care nu ma bucura si nici nu ma ajuta, am menstruatie dereglata, am inceput sa am acnee ( nu am avut in viata mea asa ceva ) si multe altele . Mi-este frica sa mai fac si alte teste pe organismul meu asa ca va rog frumos haideti sa facem ceva ....

Musafir

#3 Re: jeanine

2013-04-02 14:53

#2: lore28dana - jeanine

Am cumparat Jeanine de la fratii nostrii de peste Dunare, din Russe (Bulgaria), cu 15 Leva (aprox. 30 RON) /cutie, fara reteta, insa o cutie dintr-o farmacie, alta din alta farmacie, ca "cica" nu aveau. Au chiar 2 (DOUA!) produse identice: "Jeanine" si "Dienille", compozitie identica (Dienogest 2 mg + ethinylestradiol 30 μg). Din pacate "Agentia Nationala a Medicamentului" din tara noastra ne obliga sa apelam la traversarea granitelor pentru un lucru atat de simplu. Bulgarii raman cu banii romanesti, iar noi cu gropile din asfalt si mitocania! Va atasez mai jos o lista cu diverse denumiri sub care este comercializata aceesi combinatie de hormoni amintita mai sus, si tarile in care se comercializeaza, poate va ajuta. Multa sanatate!

Ammily (Estonia)
Dienogest/Ethinylestradiol (Australia, Austria, Germany, Luxembourg, Portugal)
Dienopil (Argentina)
Florence (Argentina)
Jeanine (Bulgaria, Croatia, Estonia, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Poland, Serbia, Slovenia)
Mayra (Germany)
Motion ratiopharm (Austria)
Tinelle (Chile)
Valette (Australia, Austria, Germany, Luxembourg, Portugal)
Velafee (Germany)
Zenadea (Estonia)