INCHIDETI OTV-UL!!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția INCHIDETI OTV-UL!!

nelu

#1 otv

2012-02-22 10:22

se pareca ceea ce doresti nu nu se va indeplini intrucat la otv poti vedea multe adevaruri. insa imi dau seama ca , tu, cel care ai facut aceasta petitie traiesti intr-o lume a mintii tale insa nu in lumea reala.
LYVIU

#2 otv

2012-02-22 12:30

de sa inchida otv-ul????...pt ca spune lucrurilor pe nume??...numai unul care nu traieste in realitatea din tara asta poate cere asa ceva.daca ar inchide si otv-ul din start ne-ar inchide gura pe vecie.de ce nu ceri sa inchida antena 3 sau realitatea???poate asa am scapa odata pentru totdeauna de criminalii astia care ne conduc de mai bine de 20 de ani!!
Komy

#3 ANTI PDL

2012-03-15 21:18

cine a facut acesta petitie nu are ce face ...
Eu nu am incredere in DD imi e teama ca are ceva combinatii cu base si mafia PDL, daca as fi convins ca ce zice el la tv ar fi din suflet eu il votez .

Musafir

2012-03-16 10:35

NUMAI MINCIUNI AUZI AICI,INTOXICA PROSTIMEA CU TOT FELUL DE ABERATII.
VOP

#5 rabdare

2013-01-23 00:15

Eu sunt ateu ,dar ma crucesc cand vad asemenea atitudini. Acest domn care nu are curajul sa-si spuna numele cred ca nu la ascultat niciodata pe DD cu rabdare si fara prjudecati. Orce om lucid si nelegat de dogme politice i-si da seama ca DD este bine intentionat si cinstit. Unele prevederi din programul lui politic par utopice, unele chiar sunt, dar raman destule altele care puse in practica ar scimba in bine economia.

Ma numesc Negru Ioan Voicu, Tantava, tel. 0720083431
americanu

#6 6

2013-01-23 00:25

sant plecat cu toata familia in franta din 2003 avem un baietel nascut aici lucram amindoi ,santem bine platiti deci comparativ cu romania ne este chiar bine ,nu o sa ne intoarcem in tara decat atunci cand lucrurile se vor schimba siaceasta schimbare nu o poate face decat pp-dd si dan diaconescu ca noi mai sant foarte multi care cred la fel si mai cred ca intr-o zi o sa fiu judecatorul nenorocitilor care ne conduc de 20ani pacat ca am trait aceste timpuri ! 0033680510264
CNA la tomberonul institutiilor care se prostitueaza politic

#7 Da inchiderii CNA

2013-01-25 22:34

Vreau libertate de expresie pentru care s-a murit in 89 pe caldaram.
Rog ajutati sa incidem CNA pentru economii la buget este o cloaca politica infecta.
Va rog sa iesiti in strada de Sf Valentin pentru libertatea de expresie,
Cluj/Valcea/Bucuresti/Milano/ Madrid/Londra.Bruxelles/Strasburg.
Toti indragostitii de OTV in Strada.
haita cna

#8 Inchideti CNA

2013-01-28 08:42

Rog inchideti CNA
Va rog sa aceptati sa facem economie la buget, pe placul FMI si 1 mil de ROMANI si sa concediati haimanalele politice de la CNA.
Vrem libertatea de expresie castigata in 89.
Vrem un judecatoe american in audiovizual la Inalta Curte.
Marcu

2013-02-07 16:15

iancu eu cred ca aceasta petitie pt inchiderea otv este ogluma la fel de proasta ca si pseudonimul de gogu...ma gogule eu cred ca tu esti foarte afectat de dezvaluirile lui dd.incearca sa te inchizi singur pana te va inchide justitia...eu cred ca spiritul de libertate si libera exprimare e mai mare in romania decat dorinta ta de ciumat rosu ce esti.tu si coalitii tai luati o decizie inteliapta si retragetiva dar desfiintati si ciuma de c.n.a.sincer imi este greata de petitia ta.dd fii tare .parte a poporului cinstit te va sustine.ciocoii nu te vor agrea niciodata.ciocoi luativa slugile de la c.n.a.si plecati in galapagos.da sa nu uitati sa-i luati si pe slugile de la antena 3,rtv,realitatea care dupa parerea mea sunt niste zoo demne de galapagos.c.n.a.este o adunatura de pupincuristi politici.desfiintarea c.n.a.dupa inchiderea otv este necesara.acest clan este periculos pt.libertatea de expresie.inchidera c.n.a. ,redeschiderea otv iar gogu sa se duca la oi la beeeeeeeeeeeeeeeeeeecali...