INCHIDETI OTV-UL!!

Marcu

/ #9

2013-02-07 16:15

iancu eu cred ca aceasta petitie pt inchiderea otv este ogluma la fel de proasta ca si pseudonimul de gogu...ma gogule eu cred ca tu esti foarte afectat de dezvaluirile lui dd.incearca sa te inchizi singur pana te va inchide justitia...eu cred ca spiritul de libertate si libera exprimare e mai mare in romania decat dorinta ta de ciumat rosu ce esti.tu si coalitii tai luati o decizie inteliapta si retragetiva dar desfiintati si ciuma de c.n.a.sincer imi este greata de petitia ta.dd fii tare .parte a poporului cinstit te va sustine.ciocoii nu te vor agrea niciodata.ciocoi luativa slugile de la c.n.a.si plecati in galapagos.da sa nu uitati sa-i luati si pe slugile de la antena 3,rtv,realitatea care dupa parerea mea sunt niste zoo demne de galapagos.c.n.a.este o adunatura de pupincuristi politici.desfiintarea c.n.a.dupa inchiderea otv este necesara.acest clan este periculos pt.libertatea de expresie.inchidera c.n.a. ,redeschiderea otv iar gogu sa se duca la oi la beeeeeeeeeeeeeeeeeeecali...