Apel pentru Schimbare Adevărată!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Apel pentru Schimbare Adevărată!


Musafir

#126

2012-01-25 17:21

Nu intraţi în jocul politic al USL! Susţineţi ţara, sprijiniţi modernizare, refuzaţi manipularea

Musafir

#127

2012-01-25 17:28

Sa scriu un comentariu? Sa incep prin a le multumi d-lor Basescu si Boc pt. ca prin masurile proaste de austeritate si de guvernare le-au deschis mintile si ochii romanilor si i-au scos in strada pt. a protesta impotriva acestor masuri si,ceea ce este mai important acum am vazut cu totii ca daca suntem uniti,protestam pasnic,nu au ce ne face,vom fi lasati sa ne spunem problemele,securistii (le spun asa deoarece nu sunt cu nimic diferiti de cei care au fost inainte de 1989) nu vor interveni,iar PRTIDELE POLITICE CARE VOR VENI DE ACUM INCOLO LA GUVERNARE SI VIITORII PRESEDINTI NU ISI VOR MAI FACE DE CAP SI NU-SI VOR MAI BATE JOC DE CEI CARE I-AU ALES,TREBUIE SA INTELEAGA TOTI ,CA NU SUNTEM NOI IN SLUJBA LOR,CI EI IN SLUJBA TUTUROR,NU NUMAI A CELOR CARE I-AU ALES.Sa speram ca actualii guvernanti vor intelege ca din momentul in care lumea a iesit in strada sunt cu totii ISTORIE,nu au nici un viitor,reprezinta pt. Romania indiferent cand vor pleca,trecutul,sa inteleaga si cu ultimele picaturi de demnitate sa-si prezinte demisiile din functiile pe care inca le ocupa si sa se puna la dispozitia justitiei,pt. a fi judecati corect si fara patima pt. ceea ce au facut.

Musafir

#128

2012-01-25 17:38

sunt profund dezamagita acum, mai ales ca am si un fiu care este proaspat major si as vrea ca toti tinerii sa aiba o viata decenta

Musafir

#129

2012-01-25 17:39

Sper ca mult mai multi romani sa semneze acest Apel. Este foarte bine conceput si scris. Felicitari initiatorilor!

Musafir

#130

2012-01-25 17:41

destul cu atata mincina si coruptie destul cu plecarea parintilor sa munceasca la altii cand la noi ar fi atata de muncit si lasa copii lor in grija bunicilor sau al cine stie cui destul sa fim jecmaniti de stat cu atatea biruri de ne raman niste maruntis de trai DESTUL CA NE A AJNS CUTITUL LA OS D E M I S I A

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-01-25 17:43



Musafir

#132

2012-01-25 17:46

Sper ca mult mai multi romani sa semneze acest Apel. Este foarte bine conceput si scris. Felicitari initiatorilor!

Musafir

#133

2012-01-25 17:48

mult noroc!!! cu respect, stef!

Musafir

#134

2012-01-25 17:55

Basescule ce mai stai,demisia nu ti-o dai?Esti pe post(TV),vorbesti prostii,ca ARMATA a fost la agricultura,trimisa de alta caricatura.Ala mai facea ceva,dar tu ne sfidezi pe toti si ne consideri prostii.

Musafir

#135

2012-01-25 17:58

ATATA TIMP CAT DE LA REVOLUTIE PANA ACUM NU A PLATIT NIMENI PENTRU FAPTELE SALE TOTI CEI CARE SE VOR PERINDA LA PUTERE STIU UN SINGUR LUCRU CA NICI EI NU VOR PLATI [JUSTITIA ESTE PENTRU AMARATI ]..............

Musafir

#136

2012-01-25 18:02

Toti cei care tipa azi jos guvernul si parlamentul daca ajung ei la putere tot la fel fac cauta ca si actuala conducere sa-si umple propriile buzunare si cand ajung sus uita de prostimea de joscat are sa fie lumea si pamantul asa are sa fie dea lungul istoriei permanent cine a fost la conducerea acestei tari sarmane nu a cautat decat propriul beneficiu

Musafir

#137

2012-01-25 18:12

Ce mai potzi spune?? Cind hotzii sunt la putere shi fac legi doar in folosul lor. Daca se dau asha de martiri, de ce dracu nu pleaca de la putere? Cum sa plece? Mai au de furat lacomiile lor de neispravitzi.

Musafir

#138

2012-01-25 18:21

Democratia insemna egalitate de sansa pentru fiecare cetatean.Cristalizarea unei societati civile reale este mai mult decat necesara in acest moment de retrezire a constiintei civice.Pentru o ROMANIE noua si cu adevarat democratica.

Musafir

#139

2012-01-25 18:24

foarte multi oameni sunt in asentimen celor care manifesta in piata dar nu ies alaturi de iei pentru ca nu exista decat alternativa actualei opozitii care se vrea acum schimbata datorita faptului ca si-au schimbat liderii.Parerea mea este ca veteranii au ales lupi tineri, dornici de afirmare , carora le-au prescris si un tratament cu steroizi si anabolizante pentru ca sa nu oboseasca vreo clipa in lupta cu actuala putere.In cazul castigarii alegerilor, le vor taia tratamente si veteranii vor prelua iarasi fraele fara ca tinerii lideri vor devenii iarasi miei.Pentru ca actuala dumneavoastra ''organizatie'' sa nu poata fi perceputa ca o alta amagire,specialisti care sau alaturat dumneavoastra sa inceapa sa conceapa si sa gandeasca pograme de urmat pentru fiecare domeniu economic care a mai ramas .Nu trebuiesc inlaturati nici oamenii care au cunostintele regimului lui Ceausescu si nici vechile legi pe care le-au sters cu beretele la gramada ca nu erau bune dar cat de bune sunt cele actuale care nu au reusit sa pedepseasca si sa recupereze din prejudiciul adus romaniei de 22 de ani de oamenii politici si complicii lor.Actuala constructie nu trebuie sa porneasca cu adversitati impotriva vreunei persoane care isi manifesta dorinta de a ajuta pentru apartenenta sa la vreo fosta oganizatie a regimului comunist al tarii .Oamenii trebuesc judecati sau evaluati dupa faptele lor.Traian Basescu a obligat romanii sa fie partasi la condamnarea comunismului dar oare oamenii au iesit in strada in 89 deranjati de ideologia comunista , scria undeva ca trebuie infometat poporul ca trebuie sa-i cante marelui erou in cele doua ore de program tv.Pentru mine este clar ca problemele menegeriale ale sistemului au dus la prabusirea regimului asta fara a mai pune in discutie si implicarea externa.Nu militez aici pentru reinstaurarea vechii oranduiri si in actualul context international nici nu mai este posibil dar suntem inca vii cei care am trait si in celalat regim si nu putem sa nu ne punem intrebarea de ce nu mai putem folosii experienta lucrurilor bune facute in trecut.Actuala constructie politica trebuie sa cunoasca nevoile primordiale ale marii majoritati a romanilor.Orice program de guvernare trbuie sa porneasca de la idea de ajunge , prin legi si masuri aplicate catre acel deziderat.Romanii cred ca isi doresc un acoperis deasupra capului, un loc de munca ,educatie pentru copii si un sistem de sanatate care sa il ajute atunci cand va avea nevoie.As fi vrut sa nu ma opresc aici dar timpul ma obliga,oricum daca va citi cineva aceste randuri si sunt oameni dornici sa aprofundam discutiile dati-mi de stire pe email pentru ca altfel sunt doar un alt roman nebun care vorbeste aiurea.Multumesc F B

Musafir

#140

2012-01-25 18:27

As fi inteles taierile de salarii si reducerile de pensii daca aceste taieri si reduceri ar fi inceput cu presedintele tarii si clasa politica. Consider ca cei care ne-au condus 22 de ani ar trebui sa faca un pas inapoi si sa lase tineretul sa conduca aceasta minunata tara si pe acei oameni care sunt in stare sa isi puna toate cunostintele si priceperea in slujba poporului roman fara a isi bate joc de el.

Musafir

#141

2012-01-25 18:33

Apel pentru Schimbare

Musafir

#142

2012-01-25 18:50

Jos ciuma portocalie! Basescu cu gasca lui de tilhari si escroci (Boc, Udrea, Cocos, Berceanu, Videanu, Stolojan, Popoviciu, EBA, ) la puscarie cu ei si confiscarea averilor nesimtite facute din furt si jaf a tarii.

Musafir

#143

2012-01-25 18:50

SPER CA TOTI ROMANI CARE AU ACCES LA UN CALCULATOR CU E-MAIL SA SEMNEZE PETITIA

Musafir

#144

2012-01-25 19:01

Doresc legi,clare, nu ambigue, doresc o clasa politica curata, fara putinta de a fi santajata, vreau un sistem fiscal in care indiferent de felul afacerii, regulile sa fie aceleasi, un cod al muncii unde angajatul sa nu fie sclavul angajatorului, vreau austeritate inclusiv pt. instituiile statului, si multe altele, in concordanta cu cele deja enumerate.

Musafir

#145

2012-01-25 19:04

Romania a incaput pe mana hotilor. Intai acestia au trait din "redistribuirea avutiei nationale" sau, altfel spus, din comisioanele (spagile) grase obtinute de pe urma procesului privatizarii. Acum hotii si-au indreptat atentia asupra avutiei personale a fiecarui roman in parte. Oamenii trebuie sa inteleaga un adevar simplu, vechi de cand lumea: hotul fura pana are ce sa fure! Ori asteptam ca hotii sa secatuiasca Romania, ori spunem "ajunge!"

Musafir

#146

2012-01-25 19:06

Momentul unei schimbari il dorim de 21 de ani,ne dorim o Romanie europeana,daca proiectul a fost comun pe noi cei multi ne-ati pierdut pe drumul spre esec.Noi vrem sa mergem pe un alt drum, DECIZIA NE APARTINE!

Musafir

#147

2012-01-25 19:06

Multumesc! am postat deja PETITIA pe foarte multe pagini ale prietenilor mei pe Site-ul "Facebook" si altele. Dumnezeu sa ne ajute sa schimbam mentalitatea oamenilor mai intai, ca fara credinta in Dumnezeu nu vom avea sanse de schimbare... ne vom intoarce mereu la "Revolutia din '89.
Va recomand cartea a carei autor sunt: "IESITI DIN EA, POPORUL MEU! Iata, cat adevar!!... Daca ascultam de MESAJUL din carte, dat de Iisus Mantuitorul, acum eram "Tara unde curge lapte si miere" Dar, poporul meu a ignorat pe Dumnezeu si cred ca si in viitor va merge pe calea lui fara intoacere si se va trezi cand, poate, va fi prea tarziu. Sa dea Dumnezeu sa avem noroc de un binecredincios Conducator, si ne va fi la toti bine. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Musafir

#148

2012-01-25 19:07

Referendum pentru Basescu!

Musafir

#149

2012-01-25 19:08

cu o pensie de boala de 391 lei..traiesc BINE !!!!dupa parerea domnului presedinte..oare parintii sau rudele lor tot asa o pensie de mizerie au??? nu cred...dec???? asteptam o mare schimbare in BINE...sa ne ajute bunul Dumnezeu...ca o ducem din ce in ce mai greu...si avem si copii...lor ce le ofera statu??? pe vremuri...la terminarea scolii..erai angajat..ti se dadea locuinta,traiai linistit fara grija zilei de maine...acum..fac bietii copii scoli..facultati..si nu au aici de lucru..sau daca au..sunt foarte prosy platiti..si uite asa ajung sa mearga in tari straine..sa lucreze..ca de...aici..nu li se ofera nici o sansa..asta este traiul pe care il avem acum...sa vedem ce urmeaza...IN PRIMUL RAND..sa se ocupe de pensiile mici..si de viitorul tinerilor..domnilor din conducere...mai uitati-va si la oamenii saraci..ca si noi trebuie sa traim...

Musafir

#150

2012-01-25 19:09

toti romani trebuie sa iesim in strada si sal dam jos cu forta nu se poate altfel omul asta nu se trezeste la realitate