Petiţie pentru revenirea liniei de autobuz 102 la traseul iniţial
Sesizare la RATB
http://www.ratb.ro/sesizari.php
URL-ul nu e accesibil direct din pagina RATB-ului, deh, e numai pentru "initiati". Daca s-or trezi cu vreo cateva sute de urari de bine, poate s-or mai gandi.
va rugam insistent revenirea liniei 102 pe traseul initial. nimeni nu este de acord cu hotararea acutala
bibi
linia 102
Nu inteleg de ce s-a injumatatit traseul liniei 102 . Practic era cel mai bun traseu posibil din bucuresti . Nu sunt de acord cu noul traseu . De ce sa platesc doua calatorii pt a ajunge in zona real vitan ? Eu stau la diham si pt a ajunge in zona berceni trebuie sa iau 102 apoi 202 , practic sa platesc 4 calatorii dus intors . Plus ca stau si inghet de frig la cet sud , nervi intinsi la maxim din cauza aglomeratiei si pierdere de timp , trecere de pietoni nu exista si ma expun riscului de a fi lovit de o masina , practic trebuie sa ma asigur singur . Ultima data am pierdut 30 de minute cu trambalarea de la o masina la alta. Practic calatorii de pe un traseu se urca in alt traseu si tot aceeasi aglomeratie . Cine a gandit aceasta isprava nu a gandit bine. Este o bataie de joc . Ar trebui sa calatoreasca si el sa vada cum este si cat de ingreunat este totul , multa pierdere de timp , aglomeratie si nervi . Doresc ca cei in masura sa repare aceasta greseala si linia 102 sa revina la vechiul traseu . Ar fi benefic pt toata lumea si nu ar mai fi aceasta harababura . Am stat in statie la blv Basarabia in sensul spre Cora Pantelimon 30 de minute pt a lua 102 si am avut neplacuta supriza sa vad ca masina e aglomerata si nu ma pot urca,astfel am asteptat alta . Plus ca afara este frig si sa stai sa astepti atat de mult nu cred ca este asa de placut pt nimeni . Inainte veneau foarte repede , acum astepti mult si bine pana vine o masina . Vreau sa se schimbe aceasta greseala si linia 102 sa revina la vechiul traseu . Multumesc !
SCHIMBATI CUM ERA!@@@@@@@
Respect pt. calatori nici vorba.
Ne forteaza sa ne luam abonamente pe doua linii sau pe toate liniile.
Poate ca sunt niste interese la mijloc.
Nu suntem destul de stresati?!
Si asa suntem ca niste roboti.
Incercati sa rezolvati problema.
Va multumesc.
petitie linie ratb 102
Respect pt. calatori nici vorba.
Ne forteaza sa ne luam abonamente pe doua linii sau pe toate liniile.
Poate ca sunt niste interese la mijloc.
Nu suntem destul de stresati?!
Si asa suntem ca niste roboti.
Incercati sa rezolvati problema.
Va multumesc.
| This discussion has been closed. |