Demitere Traian Basescu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Demitere Traian Basescu

noftag

2012-01-15 01:37

A incalcat in dese ocazii constitutia si alte legi,a anulat functiile guvernului,aavut o atitudine dispretuitoare fata de intelectualitate,justitie,armata,politie,parlament si in ultima instanta fata de poporul roman.
A protejat pe marii corupti dar si pe corupatori.
Este nesincer,a mintit cu buna stiinta poporul roman stiind ca toate propunerile si promisiunile nu vor fi duse la bun sfarsit.
A trait pana acum numai el bine cu toate ca a promis altora aceasta
A introdus in tara un regim de teroare si a dat puteri foarte mari serviciilor si organelor de ancheta.
Are tendinte dictatoriale.

Musafir

2012-01-15 02:25

JOS CU TOTI CEI CARE DORESC SA TRAIASCA PE BANII ALTORA FARA A LI SE CUVINE ,JOS CU HOTII DIN PARTIDELE POLITICE,JOS CU CEI CARE VAD POLITICA CA PE O AFACERE!

SUS CEI DE UN NEAM ALE CAROR DREPTURI LE SUNT INCALCATE ! ! ! DREPTUL LA VIATA,LA LIBERTATEEEEEEEEEEEEEEE JOS CU TAXELE FARA VERIDICITATE MORALA

Musafir

2012-01-15 06:03

JOS BASESCU! JOS BOC! JOS CU..A UDREA DE PLESCOI! E momentul ca ROMANIA sa devina LIBERA dupa Revolutia Furata din decembrie 1989! JOS cu mafiotii care au supt resursele tatii 22 ani si ne-au facut sclavi la straini!!!!ACUM E MOMENTUL SA PRELUAM PUTEREA!!!
doina

#4 josssssssssss

2012-01-15 06:03

JOS BASESCU! JOS BOC! JOS CU..A UDREA DE PLESCOI! E momentul ca ROMANIA sa devina LIBERA dupa Revolutia Furata din decembrie 1989! JOS cu mafiotii care au supt resursele tatii 22 ani si ne-au facut sclavi la straini!!!!ACUM E MOMENTUL SA PRELUAM PUTEREA!!!

Musafir

2012-01-15 09:05

dreptul la o viata e un drept primordial in caz ca nu stiai nea base.

Musafir

2012-01-15 09:56

Daca nu pleaca cat mai repede acest dusman al Romaniei, vom avea un nou dictatormult mai perfid decat Ceausescu

Musafir

2012-01-15 10:01

Cu cat pleaca mai repede cu atat mai bine pentru tara.
Mircea

#8 JOS DICTATORUL!

2012-01-15 12:37

Basescu trebuie sa plece si pentru represiunea odioasa exercitata de catre gealatii de la jandarmerie (criminali psihopati in uniforma), care au batut, schinghiut si arestat sute de cetateni nevinovati in noaptea de 14/15 ianuarie in Bucuresti!

Musafir

2012-01-15 14:00

Sunt de acord si semnez pentru DEMISIA presedintelui basescu traian !

Musafir

2012-01-15 16:54

Este timpul sa scapam de acest TRADATOR DE TARA` si camarila lui !!!

Musafir

2012-01-15 18:20

Sa plece incompetentii de la conducere ,indiferent de culoarea lor politica !!!

Musafir

2012-01-15 19:55

Sa pastram aceasta atitudine de azi si la vot.

Musafir

2012-01-16 19:15

AS VREA SA LE ARATE SUPORTERII CA NU EI AU FACUT ACELE VANDALIZARI CI CEI DE LA PUTERE CARE INCEARCA TOT FELUL DE DIVERSIUNI PENTRU A COMPROMITE ACEST PROTEST AS VREA CA OAMENII LEGII CARE PARTICIPA LA REPRESIUNI SA AIBA ECUSOANE CU NUMELE PRENUMELE SI SI DE UNDE APARTIN CA CEI CARE ISI INCALCA OBLIGATIILE SA POATA FI IDENTIFICATI SI PEDEPSITI: POLITISTI, JANDARMI, ETC

Musafir

2012-01-16 19:16

Imi doresc tot binele pentru acesta tara si pentru viitorul ei ,dar se pare ca nu mai putem sa ne gandim la viitor ca la ceva bun si frumos.
Nu vreau sa ma mai gandesc ca viitorul inseamna sa plec din tara mea, nu vreau sa ma mai gansec ca copiilor mei le v-a fii mai bine daca pleaca din tara unde s-au nascut.
Cred in Romania si cred in viitorul ei.
Pentru ca toate acestea sa fie posibile trebuie sa scapam tara de hoti si ingrati care nu vor decat ca Romania sa dispara.
Va multumesc.

Musafir

2012-01-16 19:24

JOS BASESCU!
mugur

2012-01-16 19:59

Nu stiu daca mai sint persoane in situatia mea : de ieri tot incerc, citind presa on line, sa postez comentarii insa se intimpla chestii care tin de dosarele X, pot accesa diferite site-uri de ziare (pa ziare.ro) insa nu pot citi nici articole nici posta comentarii ... probabil (de fapt sint sigur) ca securitatea lui Basescu lucreaza deja la turatie maxima, inclusiv pe cale informatica !

Musafir

2012-01-22 20:19

Sa fie desfiintata actuala politie politica .
LUPEA NICODIM EUGEN

#18 ABUZ DE PUTERE

2012-01-22 20:21

SA FIE DESFIINTATA ACTUALA POLITIE POLITICA !
Traznitul

2012-01-22 20:31

Cand fiecare scrie ce a visat noaptea iese ce am citit pe forum. Alegerile trebuie sa se desfasoare conform legii (nu comasate si nici anticipate) iar invingatorii din toamna pot demara procedura de suspendare conform constitutiei. Suntem un stat democratic si trebuie sa respectam regulile..

Musafir

2012-01-22 20:45

Un om lipsit de viziune,fara caracter.
Nu ar fi trebuit sa fie niciodata presedintele Romaniei desi farmecul,spontaneitatea au fost atuurile care l-au dus in aceasta pozitie nemeritata.Vinovati de ascensiunea lui sunt cei care l-au cunoscut si au tacut.
dan tulceanu

#21 SUS BASESCU !

2012-03-16 10:09

FARA INDOIALA CEL MAI BUN PRESEDINTE PE CARE L-AM AVUT PANA ACUM. SE LUPTA CU O ARMATA DE MERCENARI PUSI IN SLUJBA HOTILOR DIN ACEASTA TARA. DIN FERICIRE, NU ESTE SINGUR, TOTI OAMENII RATIONALI SI CINSTITI DIN ROMANIA STIU CA BASE ESTE SINGURA SOLUTIE BUNA PENTRU TARA. SI INCA CEVA, SPUNEA CINEVA MAI SUS CA DACA DUPA ALEGERI ACTUALA OPOZITIE VA AVEA MAJORITATE IN PARLAMENT, VOR DEMARA FORMATITATILE PENTRU DEMITEREA LUI BASESCU; NU CUMVA TREBUIE SI UN MOTIV ????????? INTREB SI EU.
SUNT CURIOS DACA VA APARE ACEST COMENTARIU.
wally

2012-07-05 21:29

ce este incredibil este faptul ca romanul are mintea scurta , uita ca pe vremea psd-ului s-a furat tot ce s-a putut . o sa zice-ti ca si acum s-a furat . sa nu uitam ca pe vremea astora multi parlamentari au avut de-a face cu justitia , indiferent de partid ! clar este ca picatura "chinezeasca" de la Antene a facut sa ajungem aici !
Am o intrebare la voi toti - Are cineva curajul sa parieze cu mine ca primul lucru pe care il va face Crin cand se va vedea pe scaun il v-a elibera pe Adrian din puscarie ?
Nu pot sa cred ca o sa acceptam incalcarea legilor si o sa votam destituirea presedintelui !
Nu sunt un adept a lui Basescu dar sa lasam un om care cu gurita lui a spus ca nu-l intereseaza nimic altceva decat sa fie presedinte mi se pare Prostie curata !
Inca ceva a-ti observat ca Crin in toate mandatele sale a CHIULIT cat a putut - tot cu gurita lui a spus ca nu se poate scula dimineata si ca nu-l intereseaza daca ajunge sau nu la parlament !!!
Cu stima !

Musafir

2012-07-11 22:47

Am fi recunoscatori celor din Diaspora,sa faca un gest onest-si sa-si scape rudele din tara de "Ghilotina basesciana"!Sa nu uire ca au fost impinsi in Exil tocmai de-atata bine "indurat"in tara si la indemnul bravului presedinte lipsit de putinta in ce privesteasigurarea bunastarii poporului dar nu si-a celor apropiati lui (gasca distrugatoare a neamului romanesc)!VOTATI PENTRU DEMOCRATIE! SCAPATI-NE DE "Tză ESHEK"!!!!
jos Base

2014-01-16 20:38

Ne-am saturat de coruptia din tara asta ,persoane nevinovate ajung dupa gratii ....de ce?hotul striga hotul?
ANGAJAT_10
Musafir

2014-01-17 08:24

In ROMANIA trebuie sa scapam de fosti valutisti, bisnitaricare vindeau jinsi, in perioada comunista,
carea apoi au devenit politicieni, dupa care au distrus flota comerciala,au semnat lichidarea industriei,...etc. Din aceasta ,, gasca'' face parte si TRAIAN BASESCU.