Salvati Parcul Izvor!

Salvati Parcul Izvor! / Anunțuri / Rӑspuns de la PMB / Comentarii


Musafir

#1

2022-07-07 15:27

Cu surprindere constat cu ce nesimțit de primar ne-am ales. Parcul este devalizat iar Nicusor, care e direct responsabil (chiar dacă a învățat, și el, să se înconjoare de hîrtii pe care să ni le arunce în față) se face că nu vede și lasă 'instituțiile' să se ocupe. Cred că ar trebui să ne organizăm intr-un grup de inițiativă civică precum cel din Cișmigiu, cum bine se zice aici: spotmedia.ro/stiri/social/e-nevoie-de-grupul-de-initiativa-civica-izvor
Cla

#2 Parc izvor

2022-07-07 15:40

Bună ziua si felicitări pt inițiativa. 

Observ din protocoale ca autorizația a fost data pt Nostalgia până la ora 22.30, deși evenimentele s-au desfășurat pina la ora 03.00 inclusiv duminica, luni fiind zi de lucru pt majoritatea care locuim în zona și care am dormit 3-4 nopți la rand cite 4 ore.

Oare am putea să-i dam în judecata sau sa cerem alte sancțiuni pt încălcarea flagranta a legii 60/1991 republicata?

NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE, nici chiar primarul! 

Dupa ce am sunat la politia locala și la politia secția 17 de care aparținem, au venit a doua seara de festival, simbata 25.06.22, un domn cu 2 doamne de la Politia s.17 sa măsoare nivelul de zgomot in apartament cu geamurile închise, depășind clar nivelul acceptat, în vedera amendarii organizatorilor. De fapt voiau dovezi în cazul aproape sigur în care organizatorii contesta amenda și se ajunge în justiție.

Ar trebui sa putem urmări și sa știm ce se întâmplă și în acest caz.

Succes în continuare și aveți tot sprijinul nostru pt salvarea parcului Izvor și interzicerea evenimentelor zgomotoase în zone rezidențiale. 

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2022-07-30 19:23





Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...