Petiție pentru suplimentarea locurilor în licee Bucuresti 2022

Petiție pentru suplimentarea locurilor în licee Bucuresti 2022 / Anunțuri / Nu renuntam pana cand nu ne facem auziti cu adevarat! Rog semneaza si distribuie! / Comentarii


Musafir

#1

2022-07-06 18:07

Buna seara, in aceste condiții și probabilități pe care le-ați prezentat mai sus, intrebarea si problema s-ar pune , ce se va întâmpla cu un copil care vine din Ilfov cu o medie de 9,30? Copilul si-a dorit in principal științe naturale sau sociale. Evident că am fost forțați să bifăm si alte variante în locații extreme, noi locuind in Periș Ilfov, adică spre Ploiești. Dacă va fi repartizat în celălalt capăt al Bucurestiului cum vom proceda?

Musafir

#2

2022-07-06 18:51

Felicitări pentru toate demersurile și munca depusă ! Mergem alături de dumneavoastră. Ei ne vor proști și slabi,dar nu trebuie să ne lăsăm pentru copii noștri!
Miruna

#3

2022-07-07 08:31

Excelenta motivare! Documentata si argumentata. Domnule ministru speram sa nu va bateti jos de inca o generatie asa cum s-a intamplat in 2020. Doriti sa ramaneti in istorie ca omul care a reformat invatamantul? Daca pentru dumneavostra asta inseamna reforma, veti ramane in istorie ca omul/ministrul care a anulat meritele unei generatii, care nu a respectat liberul acces la educatia gratuita, drept garantat si asumat de catre guvernul din care faceti parte. Solutii exista si sunteti in masura sa le puneti in aplicare, trebuie doar sa doriti acest lucru. Stim ca este greu sa doriti, nefiind an electoral, nu suntem de interes, insa parinti acestor copii nu vor uita peste doi ani cand veti cere noi mandate de reprezentare.


Musafir

#4

2022-07-07 20:08

Cred ca domnul ministru trebuie sa ne asigure de faptul ca profesorii de la liceele mai sus menționate sunt pregatiti sa susțină un învățământ de calitate. E ușor sa dam vina doar pe copii, poate trebuie să se uite mai atent și la liceele unde nu reușesc sa aibă promovabilitate la Bac. Acolo sunt copiii care nu și permit probabil sa facă meditatii. Cati copii din liceele de top din București nu fac meditatii? N am nicio problema cu liceele mai puțin cotate, dar corect este sa fie o sanctiune reala și pentru cadrele didactice nu doar copilul sa plătească rămânând cu studiile nefinalizate. Daca nu pot suplimenta locurile la liceele unde profesorii, directorii își fac treaba măcar se pot asigura ca aduc schimbări concrete. Ce au făcut profesorii timp de 4 ani? Nu trebuie doar sa i mustram, pur și simplu schimbam, rotim cadrele, orice doar sa functioneze. E drept ca în momentul asta sa fie aceleași subiecte la Bac pentru copiii din Lazăr versus Socolescu? Dacă un copil a întrat cu 2 la mate, după 4 ani credem ca o sa ia cel puțin 6 la Bac? Și într un liceu unde e deja evident ca n are nicio șansă să fie ajutat, ca doar e prost, ce sa ne mai chinuim cu el.

Musafir

#5

2022-07-11 17:01

Cum la liceele militare s-au suplimentat locurile după repartiție, se poate si in cazul liceelor teoretice măcar sa se facă clasa de 30 de elevi.



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...