STOP BATJOCUREI- NOUA TAXA AUTO 2012
Taxa auto sau Taxa drept de smecheri
JoS Basescu Jos taxa auto jos totiiiiii hotiiiiii ajtia ...
Clica ciumatilor pieriti de pe pamantul romanesc!
Jecmaniti Poporul ... jigodii ordinare!, motivati cu poluarea? dar ce filtrati aerul cu banii incasati?
taxe auto
ba cine are multe masini sa plateasca de 100 d3 ori mai mare taxa auto .Au bani ,strica drumurile si mai presus de orice, polueaza aerul pe unde se duc .la ce le-ar trebui cite 10 masini de familie la cite unii ?si de unde au nemernicii atitia bani sa-si cumpere atitea masini au si bani sa plateasca taxele sa fie reparate drumurile pe care tot ei le strica. si vine un amarit care cade intr-o groapa facuta de un lamborghini ce circula prin Romania .ce de bani cinstiti a avut ala asa ca sa plateassca taxa auto insutit si inmmit
taxa auto
JOS BASESCU SI GUVERNU ,JOS CU HOTII SI MAFIOTII NENOROCITILOR V-ATI BATUT JOC DE O TARA INTREAGA, NE-AM SATURAT DE VOI MUNCIM MUMAI PENTRU TAXE SI IMPOZITE PE CARE LE PLATIM DIN SALARILE DE MIZERIE PE CARE LE AVEM JOS TIRANI JOS TAXA AUTO
taxa auto o mare hotie
Re:
asa este , pana nu vom linsa pe uni dintre ei nu se vor lasa !!!!o sa ne fure si sufletele din noi . Santem o un popor de cretini si idioti , de asta ni se intampla .
Ia sa omaram cativa dintre ei , daca nu pe toti , sa le confiscam averile si o sa avem si noi guvernari decente .
Sa facem contracte de guvernare de care sa raspunda guvernantii , nu ca acum .Acum fura , nenorocitii , si ne rugam !!!!!! de ei sa-si dea demisia.
| This discussion has been closed. |
Re:
Fenomenul de bataie de joc in ultimii ani a fost unul tumoric care se accentueaza pe mai multe nivele din ce in ce mai rapid(scumpiri pe orice domeniu,este inadmisibil ceea ce se intampla legat de scumpiri,am o varsta nu mai mare de 25 de ani,imi e foarte greu sa ma abtin sa nu injur pe cei care defapt nu conduc, ei traiesc gratuit pe planeta asta si percep taxe de sa imi b.g in m. v fara a trai cu grija zilei de maine,taxe care noi cei platitori nu stim cum sa mai facem rost de bani sa le acoperim asadar ajungem sa ne jefuim intre noi atat psihic cat si moral doar din cauza unor "imaginati-va niste "imputiti batrani" care traiesc in lux pe "sangele nostru".
Cat timp va mai trece pana cand ajungem la vorba sufletului unui popor "Desteapta-te Romane " ?
Cat mai acceptam sa "muncim pentru ei ca niste sclavi",purtand in inima "durere si chin" ! ....
JOS CU NENOROCITII CARE VOR SI CARE GUVERNEAZA(sa va guvernati mormantul)