PETIȚIA " Călin Georgescu - PREMIERUL NOSTRU"
Hrana apa energie
Va sustin va votez
In legatura cu domiciliul meu
Eu nu domiciliez in Romania ci in Canada. Sunt de acord cu candidatura Dlui Roncea Radu la Jud Alba, Partidul Verde. Nu il cunosc dar daca este sustinatorul Dl. Calin Georgescu , tot respectul !Doresc tot binele pentru Jud. Alba, Judet in care eu m-am nascut . Doresc binele intregii Romanii . Deci cum sa procedez pentru a-mi depune semnatura pentru Petitia dlui Roncea Radu la Jud. Alba ?
Speranta
Cu toate ca m am inscris in Partidul Verde imi este greu sa cred ca se poate reusi ceva intr o perioada relativ mica, suntem inconjurati de sacali, hiene care nu au scrupule.Toate partidele enumerate la #3 sunt total compromise , cu toate acestea toate au sustinatori si stau si ma intreb ce or mai astepta de la ele, de la politicienii care sunt aceeasi de 30 de ani si care sau perindat prin toate partidele enumerate, nu este vorba de doctrina ci doar de ciolan.
PS
Imi doresc ca acest partid sa creasca si sa aiba la un moment dat putere totala de decizie
As fi dorit sa sustin acest partid dar in momentul in care mi s-a cerut copia actului de identitate am renuntat... Nu cereti astfel de documente daca doriti semnaturi! Va doresc succes!
copia actului ????
Nu vi s-a cerut copia actului de identitate. Vi s-a cerut doar C.I pentru a fi trecute pe lista seria si numarul corect astfel incat listele sa fie validate
Partidul Verde în EU este COMUNISM!
Dacă sunteți la fel ca Comuniști cu haină verde ca nemți atunci ar fi o mare greșeală să semnez pentru dvs!
Re:
Sunt de-acord Cu Domnul Călin Georgescu , este un profesionist ,și face mult că știe cu cine are de-a face cunoaște toți Masonii ,știe cine ne vor Depopulatii !!
INTREBARE
Dle Roncea, dar nu ne spune nimeni cum va putea exista Călin Georgescu în pânza de păianjăn pe care au țesut-o în 30 de ani, tâlharii țării. Proiectul e ca o cuvântare a lui Iisus. Dar rămâne cuvântare. Există rezolvare pentru înlăturarea tâlharilor fără justiție și fără constituție? Stelian Platon -New York