NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici !

NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici ! / Anunțuri / PROPUNEREA LEGISLATIVĂ privind "Casa Regală" O VOR RETRAGE de la Senat, dar VOR DEPUNE ALTA la Camera Deputaţilor / Comentarii


Musafir

#1

2018-03-06 08:22

Pai, cum naiba sa proiectezi o lege in Romania doar pentru o entitate anume, xcu dedicatie, intro tara democrata ? cum poti promova o persoana care "nu a fost niciodata sef de stat", sa-i acorzi prerogativele de "fost sef de stat", mai mult decat atat, sa-i acorzi cu mult in plus fata de ceilalti "fosti sefi de stat", un palat in folosinta, si personal care "denota o intreaga institutie, nu un fost sef de stat ???. Ce valoare mai are art. 16 din Constitutia Romaniei care vorbeste despre "nediscriminare si egalitatea in fata legii" cand, aceste urmase ale fostului rege primesc "un palat in folosinta GRATUIT" in timp ce milioane de romani platesc chirie chiar si pentru un spatiu de cativa metri patrati daca il primesc de la stat !!!. Cum naba sa lasi un popor in infometare, un sistem de sanatate, educatie si cultura sub orice critica, la nivelul unui popir african slab dezvoltat si sa afirmi ca "prestigiul Romanie sta in intretinerea GRATUITA" a urmaselor fostei monarhii ???. Ori, prestigiul unui popor consta tocmai in "nivelul de trai,. educatie si cultura" !!!. Prestigiul unui popor consta in "educatia si sanatatea copiilor, a tinerelor generatii care vor forma viitorul tarii !", sute de mi de copii abandioneaza cursurile scolare din cauza lipsurilor materiale, de la mancare si imbracaminte la rechizite scolare, copii romanilorse trateaza si opereaza de boli grave cu "bani adunati din mila pulbica". Ce valoare are o tara in asemenea conditii ?, "sa lasi prada destinului milioane de copii romani care nu au bani nici pentru paine" si sa "intretii gratis fosta familie regala" care are o avere de multe milioane de euro !!!. Este situatia dezastruoasa la care duce Romania, politica catastrofala a unei clase politice care tradeaza Romania si destinul ei.

Musafir

#2

2018-03-06 10:23

Cred că ar fi util să pornim din timp o petiție online cu aceeași temă, adresată direct către Camera Deputaților. Trebuie să înțeleagă că demersul lor nu este susținut!
Suntem Republică și nu ne dorim altceva!

Musafir

#3

2018-03-06 12:35

Tariceanu sa-si vinda masinile si motocicletele de firma si sa-i intretina din banii lui personali ca nu i-a lasat maica-sa mostenire aceasta tara!!!!

Musafir

#4

2018-03-07 17:13

Nu mai inteleg nimic . Tariceanu m-a deceptionat cu aceasta problema . Aveam incredere in el , credeam ca se va intelege cu psd ca el sa candideze la prezidentiale , el fiind , dupa opinia mea , cel mai indicat sa ocupe fotoliul dela Cotroceni . Mai oameni buni , Dragnea si Tariceanu , la voi ma refer, nu pricepeti ca nu suntem dispusi sa mai platiti niste profitori , din bani publici , din banii nostri ! Terminati-va cu asemenea prostii, ocupati-va de problemele tarii ca de aia ati fost alesi . Daca promovati asemenea actiuni , va garantez ca nu mai pupati niciun post politic . Pt un vot dela un monarhist pe care vreti sa-l cumparati facand astfel de concesii, veti peirde 100 de voturi , dela cei care v-au votat in 2016 !



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...