NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici !

NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici ! / Anunțuri / Urmaşii fostului rege Mihai AU NEVOIE DE PALATUL ELISABETA PENTRU PETRECERI / Comentarii


Musafir

#1

2018-01-21 11:02

Sa se duca la Savarsin si sa ne lase in pace. Odata cu disparitia Regelui Mihai, monarhia nu mai exista . Romania este republica . Sa se duca unde vor si sa ne lase in pace. D-na Margareta si sotul ei nu au nici o valoare pentru poporul roman.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2018-01-21 11:45


Dan

#3

2018-01-21 11:46

Nici nu a trecut o saptamâna de la demisia lui M. Tudose, ca intendentul Margaretei Duda si anunta reinitializarea proiectului legislativ al lui Dragnea si Tariceanu, privind infiintarea unui ONG de utilitate publica pentru familie, adica de ajutor social de la buget, in cuantum de 28 mil. euro/an. Daca pâna la 05.02 nu se promulga legea cu acest obiectiv, ar urma ca mdm Duda sa plateasca, pâna la solutionarea favorabila, o chirie modica din alta chirie, cea platita de stat lunar, dar majorata, din 2018, de la 5.000 la 50.000 euro/luna. 
Eventual, rămâne datoare pâna la calendele grecesti.
Asadar, nominalizarea mdmei Dancila ca premier a stopat fam Duda din pregatirea bagajelor pentru mutare.

PS: Mai rămâne ca mdm Dancila sa faca demersuri si pentru autonomia Tinutului Secuiesc, asa cum vrea Dragnea, pentru sprijinul parlamentar de care nu are nevoie!


Musafir

#4

2018-01-21 21:20

Intrucat "fostul" cetatean ??? al tarii Mihai a lasat in urma 5 odrasle (fete, fiecare cu familia ei, NE VOM TREZI cu 5 Familii regale (familia este compusa din femeie si barbat cu eventuali copii-) fiecare cu cererile ei .
Doamne ajuta. Dar nu vom putea face fata. Mai sunt si urmasii celorlalti (ai lui Carol 2, poate si niste nepoti de Ferdinand????

Musafir

#5

2018-03-06 18:08

Dupa cite stiu eu ca au facut acesti "regi" adusi cu acte false -prima data- in tara. . si cit au tot furat si au exploatat acest popor, pentru huzurul si rasfatul lor nejustificat, ar fi cazul sa fie trimisi de unde au venit , si confiscat totul- dar si pusi sa plateasca tot consumul pe care l-au facut pe nedrept - , in toti acesti ani, cind niste "tradatori", i-au protejat. Din cite stiu eu nu au facut ceva bun pentru tara.. , niciodata. Eu am muncit si am adus plus-valoare acestei tari si primesc o pensie subordinara, iar trintorii au tot felul de servitori si luxuri , fara sa fi facut ceva pentru tara.



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...