NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici !

NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici ! / Anunțuri / FAMILIA FOSTULUI REGE MIHAI I s-a hotărât SĂ PLECE din Palatul Elisabeta / Comentarii


Musafir

#1

2018-01-12 10:08

Daca ex regele a avut facilitatile unui sef de stat,ele nu se transmit pe cale ereditara descendentilor.Acestia,in frunte cu cabotinul,profitorul si arogantul DUDA forteaza Statiul roman prin intermediul penalilor repetenti din Parlament ca sa primeasca favoruri din Bugetul Romaniei si asa saracit si devalizat de coruptii din psd&alde.Ma gindesc la faptul ca acesti nenorociti vor fi maturati de la Putere de"matura implacabila a Istoriei"dar masurile aberante,printre care si cele pentru asa zisa Casa Regala,vor ramine pentru cei ce vor urma ca sa plateasca,din seva tarii,oalele sparte de acesti Penali.

Musafir

#2

2018-01-12 10:09

Ce interese "fundamentale" ale Romaniei au de sprijinit, doi impostori ale unei fundatii fara obiect, pe bani publici? Bani "rupti" de la gura poporului roman, tradat de un rege care nu a depus juramant de credinta fata de Romania si poporul roman?
Jenant.
Si imoral.
Eu am solicitat locuinta din fond locativ si nu s-a aprobat, motivat de faptul ca am avut locuinta in proprietate, pe care am vandut-o.
Nu a contat decizia civila care ma obliga sa platesc sulta unui mostenitor nerecunoscator. Si asa, se dovedeste ca legea nu este aceeasi pentru toti.
Or fi astia mai romani decat mine?
MONICA PETRUŢ
Autorul acestei petitii

#3

2018-01-12 10:15

Soţii Duda au fost şi au rămas aliaţii politicienilor din toate partidele şi AU PROFITAT ÎMPREUNĂ DE BANI PUBLICI şi ÎNCEARCĂ SĂ PROFITE, ÎN CONTINUARE, dar NU O SĂ-I MAI LĂSĂM SĂ-ŞI BATĂ JOC!!!


Musafir

#4

2018-01-12 10:38

Nu-mi place cum guverneaza Tudose, dar sunt de acord cu refuzul lui de a concesiona Palatul Elisabeta catre mdm Margareta si familia ei, atata timp cat:
- Mihai, desi, la sosire, a declarat ca nu intentioneaza sa apeleze la retrocedari, a primit castelele Peles si Săvârsin, terenuri si paduri, cabane si vile;
- Castelul Peles a fost trecut din patrimoniul domeniului regal (al familiei) in cel a coroanei (al statului) de catre Ferdinand (act prezentat mie, in 1978, de catre ghidul castelului, inchis pentru public), stiind ca fiul sau, Carol an II-lea, este o lichea, cu apetit deosebit pentru risipirea averii prin cazinourile din Vest, a transmis dreptul de proprietate catre statul român;
- Palatul Elisabeta, proprietate a statului român, a fost atribuit ca sediu lui Mihai, fost sef de stat, conform legii, cu clauza viagera, nicidecum urmasilor urmasilor lui;
- Castelul Peles, intretinut cu cheltuieli uriase incepând cu 1948 si pâna in prezent, a facut obiectul unei tranzactii intre Mihai si statul româa, prin care fostul rege ceda folosinta ca obiectiv turistic pentru o chirie de 5.000 euro/luna, in schimbul unor facilitati fiscale (scutiri cuvenite veteranilor de razboi) abuzive, scutiri de alte taxe, impozite si utilitati;
Dupa moartea lui Mihai, declarata in mod suspect foarte târziu, Margareta a solicitat liderilor aliantei de guvernare PSD-ALDE emiterea unor acte normative, prin care:
- sa se majorareze chiria pentru C. Peles la 50.000 euro/luna;
- sa se initieze demersurile necesare pentru instituirea unui ONG de utilitate publica (28 mil euro de la buget) pentru familia fostului rege;
- sa se mentina in beneficiul familiei regale a tuturor facilitatilor prevazute legal pentru fostii sefi de stat, incl. indemnizatia consistenta, Margareta fiind umasa la coroana.
Astfel, dupa ce liderii coalitiei au facut promisiuni Margaretei (desarte, in opinia mea!) in acest sens, cu totii au ascuns posibila moarte a lui Mihai, din urma cu ani sau luni, pentru a se ajunge la dezideratul Margaretei, ONG -ul cu pricina si fara sincope in plata „ajutorului social” catre tat-su.
Sper sa realizati ca Margareta Duda s-a amagit in sensul ca, prin infiintarea acelui ONG, nu va fi nevoita la impartirea averii lui Mihai cu celelalte surori, toate bunurile mobile si imobile intrând in patrimoniul noii ONG. Insa, daca nu exista ONG-ul dorit, sa vezi ca, prin „pacea” ce va urma, nu va rămâne caramida peste caramida, caci numarul mostenitorilor creste de la o luna la alta.
Abia ulterior isi vor da seama românii de rapacitatea familiei regale si de realele intentii, in baza carora s-a intors in România, desigur, nu din „iubire” pentru țara, cand se va demara „impartirea.cascavalului”.

Musafir

#5

2018-01-12 16:26

Eu il cred pe Premier cind spune ca au solicitat chirie cu termen de gratie 1 an!Observ ca tot cer scutiri de impozite,gratuitati etc dupa ce au luat inapoi de la statul roman tot ce au avut si mai tot ce nu au avut cu toate ca statul roman le-au mai platit o data atunci cind a abdicat regele Mihai plus ca a avut o renta viagera de la statul roman ca si de la URSS!Eu m-am cam saturat de aceste capuse care tot vin si tot cer fel de fel de lucruri fara sa se gindesca o secunda ca toate sunt suportate de acest popor necajit si saracit in care sunt mii de copii care se culca seara nemincati din cauza saraciei iar ei vor lux pe spatele acestor copii necajiti???!!!Eu i-as da afara din tara sa ne mai lase in pace si sa se duca de unde au venit!!!

Musafir

#6

2018-01-12 16:32

Soții Duda "Ai Romaniei" cred ca vor reusi sa santajeze cumva guvernul, pentru a obtine privilegiile dorite. Dragnea si Tariceanu, desi nu fac parte din guvern, conduc din umbra guvernul, iar interesele lor pentru putere devin porți deschise pentru șantaj. Asa se fortifica colonia Romania!

Musafir

#7

2018-01-12 17:42

Ba bine că nu ! Li s-au retrocedat toate proprietățile cerute , ce mai vor ? Plecăciuni de la poporul român nu o să vadă !

Musafir

#8

2018-01-12 21:22

Va rog n-o mai numiti majestarea sa, nu este altceva decat cetateanca de alta origine

Musafir

#9

2018-01-20 07:31

Ei vor comodat ...si sa primeasca si bani...profitori nenorociti...Dar ma intreb ce interese materiale, pecuniare personale au tariceanu, dragnea, Firea, Dancila...


Musafir

#10

2018-01-21 12:17

Daca doreste sa aibe Palatul Elisabeta, sa renunte la chiria obtinuta de la statul ROMAN in valoare de 10000 mii se euro. PSD-ul si ALDE vor pierde multe voturi daca ii vor favoriza pe cei din familia de neROMANI ai regelui Mihai. Magareta si surorile ei sunt doar niste cetatence strain, nu sunt romance. Nu avem nimic inpotriva ca ele sa traiasca aici, dar nu pe spatele nostru

Musafir

#11

2018-01-21 15:03

NU EXISTĂ CASĂ REGALĂ IN ROMÂNIA,
A NU SE CONFUNDA FAMILIA DUDA CU CASA REGALĂ



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...