Suntem împotriva OUG 13/2017 de modificare a Codului Penal

Suntem împotriva OUG 13/2017 de modificare a Codului Penal / Anunțuri / 1. Info OUG. 2. Ce facem în continuare? / Comentarii


Musafir

#1

2017-02-17 14:31

#rezistam#

Musafir

#2

2017-02-17 16:25

REGRET. VARSTA SI GONARTROZA NU-MI PERMIT SA FIU ACTIV PE TEREM. MULT SCCES!

Musafir

#3

2017-02-17 19:14

Ordonata 13/2017 trebuie sa dispara DEFINITIV. Este un atentat la siguranta nationala si al cetatenilor.Prin eliberarea infractorilor precum anularea pedepselor si dosarlor aflate pe rol infractorii sunt stimulate pentru noi infractiuni.

Musafir

#4

2017-02-17 19:26

buna seara,
eu nu am facebook din principiu. va voi urmari pe e mail sau pe petitie online, in continuare, cu interes.


Musafir

#5 Incercati să folositi notiunile juridice in mod corect!!!

2017-02-17 21:50

Pentru rigurozitate şi pentru a nu crea confuzii, faceti distinctia necesară intre ORDONANȚA DE URGENȚA A GUVERNULUI şi ORDONANȚA simplă a GUVERNULUI!!! 

Procesul legislativ diferă, dar există şi alte diferențe semnificative intre cele 2 tipuri de Ordonanțe adoptate de către Guvern. 

Dacă dați explicatii şi vreti să fiți un formator de opinie, FOLOSIȚI NOȚIUNILE JURIDICE IN MOD CORECT, nu le mai amestecați, fiindcă derutați lumea mai mult decât este derutată prin manipulările din mass-media.


Musafir

#6

2017-02-18 16:40

TOATA ENERGIA NOASTRA BENEFICA SA VA FIE SCUT SI PUTERE SA FACETI CEEA CE ESTE IN FOLOSUL TUTURORI!
MULTUMIM !

Anonymous

#7

2017-02-20 07:58

Multumim pentru implicarea voastra ! Eu propun sa luptam pentru a strange semnaturi - Legea Anti Mafia , model Italia !
As zice ca mai intai Legea Anti Mafia , ca strategie ... Daca punem si legea ANTI MAFIA SI MODIFICAREA CONSTITUTIEI , VOR PUNE PIEDICI ...
Modificarea Constitutiei ar fi pasul 2 , propunerile lui Moise Guran .

Emilia Marincel
Catalin

#8 Felicitari

2017-02-21 13:21

A fost stinsa problema, pentru moment. Urmarim cu interes proiectul de lege ce trebuie sa vina in loc.

 

Bravo. :)


Musafir

#9

2017-02-25 20:34

Va multumesc pentru activitatea dvs. exceptională !Mă bucur că pot sa-mi aduc mica mea contributie la noul suflu de schimbare pe care il simt in societatea romaneasca in ultimii ani(cel putin din timpul guvernarii cabinetului Dacian Ciolos ,cand romanii au vazut ca se poate guverna si fara a fura...)Probabil că nu vom vedea prea curand adunandu-se in acelasi loc peste jumatate de milion de oameni uniti de acelasi sentiment...totusi ,aceste actiuni de ,,desteptare”(in ambele sensuri)nu trebuie sa inceteze! S-au petrecut deja evenimente care, in alte parti ,ar fi scos demult oamenii in strada-amenintari,retineri ale Politiei,amenzi,ironizări -cel mai grav fiind eliminarea din colectivul Romaniei libere a trei jurnalisti (M.Bot ,R.Ursu,O.Ghergut)pe motive ,,economice”...De celelalte doua OUG-6 si 9- nici nu mai pomenesc...Cred ca viitoarele adunari,in fata Guvernului sau a Parlamentului,ar trebui sa aiba cate o temă de mare interes si capabilă sa motiveze-asta dacă nu cumva chiar guvernantii ne vor da ,,teme”pentru a nu sta acasa...un ex.:,,HOTII DE AER”(dupa numele unui site)...atentatul asupra pădurilor si raurilor de munte prin construirea de microcentrale...sau solidarizarea cu cei care se opun unui guvern totalitar(incepand cu ziaristii,organizatiile de mediu,diversele ONGuri...)sau atitudinea fata de animale prin implicarea grupurilor de iubitori de animale,voluntari,gestionari ai unor adaposturi etc...Ar mai trebui gandite si actiuni de contracarare ale mesajelor nocive ale unor televiziuni -poate chiar in genul comic-satiric utilizat pana acum in Piata Victoriei...Cuvantul de ordine va trebui sa fie VIGILENTĂ...Aliatii nostri -jurnalistii de buna credintă,formatorii de opinie,magistratii,oamenii de cultură,juristii,economistii -ne vor ajuta să intelegem mesajele ,chiar si subliminale ale acestei guvernări , care vor trebui sa fie aduse la cunostinta publică prin toate metodele-pasnice- posibile.Vă multumesc!
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...