Cerem condamnarea medicului acuzat de violul a 16 paciente
Pentru că m-am saturat sa trăiesc in evul mediu.
Multe, dar foarte multe, ilegalitati au loc in aceasta mica tarisoara. Dar speranta noastra inca nu a murit. Inca speram, ca a mai ramas justitie in aceasta tara, inca speram ca mai sunt oameni care isi fac cu bunacredinta meseria si multi multi de inca. Macar in acest caz, sa vedem ca dreptatea va avea de castigat. Inca speram
Eu am avut o verisoara, care a murit in urma tratamentului inuman a asa numitilor medici, din aceasta instututie. Inainte de moarte a povestit despre multe atrocitati, care se intampla acolo. Si despre violuri, la fel. Vreau sa fie auzite vocile acestori femei sarmane, iar cei ce se fac vinoveti sa fie pedepsiti conform legii.
Si cine e vinovat in Hristosii Mami lor ? Judecatorii .... ei is Boi? Sa iti iesi din minti nu altceva..cum sa traiesti in asa tara? Cum sa fii asa de ipocrit si sa amini asa faradelege.. l-as sugruma cu propriile
jos
daca judecatorii sustin sau ignora fapta violatorului,atunci sa se lase violati in public de violator ..ca sa fim cu totii siguri ca au inteles ce inseamna un viol
| This discussion has been closed. |