Sustin Platforma Romania100
Impotriva mizeriei intelectuale promovate de Ponta si in general de guvernarea USL, PSD sau alte avataruri ale aceleiasi minciuni!
succes #newbeginning
O Romanie debirocratizata si tehnologizata !
Ciolos, arata'le la toti ce poti !
Sustin neconditionat aceasta platforma pentru ca am o încredere totala în dl. Dacian Ciolos, pentru ca textul si viziunea acestei platforme prevad o singura cale de schimbare a situatiei actuale din Romania, singurul mod de a raspunde tuturor problemelor grave cauzate de o politica a intereselor de grup, de o educatie bazata pe un sistem politizat, de un sistem al sanatatii precar, de o grava deplasare a scalei valorilor si moralei societatii românesti...Aceasta platforma îndeamna toti românii la solidaritate si consens pentru o schimbare si un progres viabil. De aceea ma alatur si o sustin.
GoCiolos cel mai bun premier pe care la avut Romania !!!
Ciolos
Mi/e scârbă de actuala clasa politica. Mi/e si mai scârbă de televiziunile varanului. Votez Ciolos si USR.
In Romania LUCRULUI BINE FACUT, promis acum doi ani, chear aveam nevoie de inca o promisiune electorala... HA, HA, HA rad de ma sparg cat de fraieri sunteti sa mai credeti in promisiuni electorale... singurele promisiuni implinite, sunt promisiunile pe care le fac alesii dupa ce au fost alesi pentru ca promisini dupa alegeri nu exista... ha, ha, ha, hai ca suntem un popor usor de pacalitttttttttt
| This discussion has been closed. |