Sustin Platforma Romania100
Trebuie continuat ce s-a inceput
#gociolo #goghinea
A fost un an in care am invatat toti, impreuna, ca guvernarea poate fi facuta transparent, cu buna credinta, cu oameni integri, cu eficienta, stil si diplomatie. Am invatat ca atunci cand cineva #vrea, #poate. Am recapatat speranta si increderea alaturi de PM Cioloș și #MagicGov. NU vrem sa ne intoarcem de unde am plecat. Vrem sa mergem mai departe, ASA!
#gociolos !!
Pentru ca sunt satul de cei asemeni mie (hoti,plagiatori,corupti,mitomani...scursuri ale societatii). Semnat V.V. Ponta
Increderea trebuie castigata, un an de mandat nu ajunge pentru multi, dar nu e ca si cum am avea de ales ... mergem inainte cu Ciolos sau ne intoarcem la anii de glorie PSD cu nea' Nelu in frunte, https://www.youtube.com/watch?v=_b9BoXmr3J4 , cand in tara nimeni nu fura si totul mergea prea bine si uite asa au disparut bogatiile si industria Romaniei. Exista un motiv serios pentru care Iliescu e inca presedinte de onoare PSD si nu e acela ca PSD'istilor doar nu le pasa ca Iliescu a chemat minerii pe post de para-militari ca sa'si mentina puterea cu forta.
Se poate
Priveam cu tristete apropierea centenarului care credeam ca va fi unul trist, cu Romania inca blocata in comunismul mascat promovat de PSD,ALDE,PRU
Acum cred ca SE POATE ca la centenar Romania sa fie o tara europeana
Sustin schimbarea
Ciolos, Iohannis, USR, PNL, PACT, M10, 200 pentru Bucuresti, Uniunea Crestin Democrata din Romania, T.Paleologul, P.O.L., Noua Republica, PNT-CD
| This discussion has been closed. |