Suspendarea din functie a Procurorului-Sef al DNA - Laura Kovesi

vasile

#176 Re:

2016-10-12 18:07

#2: -  

 Pai si cand avem unul ca Ponta care este si dovedit ce facem cu el? il dam la catei sa-l manance ca sa scapam de el?

un roman adevarat

#177 toti ticnitii

2016-10-12 18:45

Mai gloata spalata pe creier Kovesi are cea mai mare incredere acordata de romani, face curatenie intr-o clasa corupta care ne-au lasat in saracie, iar voi neica nimeni spalati de Ghita TV si Antena 3 vreti sa isi dea demisia. Pai este cum vati taia craca pe care stati. dar stati linistiti, NU aveti nico o sansa. Suntem mai multi zdraveni la cap in tara sta decat o mana de nebuni. 


Musafir

#178

2016-10-13 05:31

Este prea evident faptul ca se intocmesc dosare la comanda pentru eliminarea oponentilor malacului de la Cotroceni. Aceasta malefica si farsoare pe nume Luluta (care se confunda cu cu institutia ) trebuie sa dispara cat mai repede. Prin actiunile intreprinse spre preamarirea ei, Luluta a facut ca aceasta tara sa fie considerata cea mai corupta din UE.
Urmarea : ea primeste medalii, iar noi am devenit slugile Europei

Musafir

#179

2016-11-08 13:56

Domnisoara Kovesi a aparut ca o amazoana calare, cu dorinta sa puna capat coruptiei din Romania. O vreme toata lumea a aplaudat initiativa, pentru ca ne dorim cu totii sa scapam de o societate corupta pana in maduva oaselor, in care nu exista valori, ci doar relatii si interese materiale. Apoi Codruta a inceput sa creada ca alearga pe cai din ce in ce mai mari, dand frau unei dorinte nestavilite de putere care au facut-o sa isi piarda controlul si sa atace orbeste tot ce intalnea in cale, in ultima vreme pierzand tot mai mult din credibilitate. Si cum lipsa masurii devine toxica, domnisoara a inceput sa otraveasca totul in jur. Haideti sa o oprim noi, inainte sa ne otraveasca si ultima reduta de oameni de valoare, dar care stau in calea cuiva "important''.