Vrem un concurs corect si relevant pentru directorii de şcoli!
De ce va este frica n-o sa scapati, hahalerelor! Ati avut la dispozitie 12 ani sa invatati.
Multa bafta celor care participa la concurs!
Cea mai buna forma de protest ar fi fost neparticiparea la concurs.Vedeam cu cine dadea ministru concurs asa in graba.
vrem un concurs cinstit
Asa cum nici examenul de titularizare si nici cel de definitivat nu prea are legatura cu ceea ce face dascalul la clasa !
Si in 2008 tot asa s-a organizat.Adica intr-o luna ,gata.Acum ce atata scandal?
ipocrizie
Cati dintre cei care ati semnat petitia sunteti candidati ai unui post de director la vreuna dintre scoli? Sa fim seriosi...sunt aproape 100 de semnaturi din focsani...atat de multe scoli sunt in focsangeles de sunt aproape 100 de candidati numai nemultumiti?
Directorii au parasit scolile si se pregatesc pentru concurs ....unii isi vor lua concedii medicale pentru a putea invata.....de ce atata graba.....oare se respecta toate legile?
Pentru că sunt de acord cu cele spuse, că mi se pare incorect să fii anunțat cu nici o lună înainte... că nu este corect ca la începutul anului școlar să te ocupi de scanare de documente în loc să faci ceea ce trebuie pentru unitate și pentru multe altele....Sunt de acord cu concursul, dar anunțat din timp să mă pot pregăti și să nu -mi afecteze activitatea începutului de an... Sper să putem schimba ceva...deși dacă ne-am fi unit cu toții și ne-am fi mișcat mai repede am fi reușit ceva... acum s-ar putea să fie f.f.f. târziu...
Re:
Se vrea "depolitizarea" învățământului, dar sa vedeți "repolitizarea" lui în urma acestui "minunat" concurs, doar suntem în tara "lucrului bine facut", nu?
| This discussion has been closed. |