Vrem control amanuntit al ANPC la firma care detine siteul olx.ro

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2016-08-24 06:52



Musafir

#2

2016-09-06 15:30

Mi-au blocat 1 cont fara sa spuna motivul.
Am trimis zeci de sesizari, dar astazi... dupa 37 de zile inca astept un raspuns de la ei. Am muncit de am postat 100 anunturi si deodata ma trezesc ca toata munca mea cu anunturile a fost in zadar... este vorba despre un cont de amanet... cu telefoane mobile

Musafir

#3

2016-09-06 16:24

Sunt cam delasatori,profita de oameni
Ana

#4 Tu platesti si ei blocheaza contul fara motiv!

2016-09-21 23:00

Cumpar pachet, pun anunt, cont blocat (fara motiv? cont de 4 ani la ei pe site!) si....cu banii dati...incerc sa contactez pe cineva si nu primesc nici un raspuns...nu au telefon sa ii poti suna....banii luati si e bataie de joc pentru clienti! Tu platesti pentru un serviciu si ei nu iti onoreaza...doar iti iau banii.... :(


Musafir

#5

2016-09-24 15:18

am platit 39 EURO si mi-a fost blocat contul dupa 4 ore... fara motiv.. nu am primit raspuns de la ei dupa ce am trimis email nici macar dupa 30 zile..
banii i-am pierdut si nici macar nu ma mai baga in seama..
FIRMA FANTOMA ! Habar nu am unde au sediul. olx scammeri

Musafir

#6

2016-09-24 17:33

Deoarece pe siteul OLX.ro nu poti avea mai multe conturi cu anunturi diferite si nu dublate, in schimb sunt mii de anunturi dublate, dar pe 1 singur cont, de pe acelasi calculator.

Musafir

#7

2016-10-25 12:46

Bună ziua, am avut 3 conturi activate de pe același PC al meu, al soției si al fiului meu, brusc si subit am primit un mail prin care ma informa Olx.ro de faptul că folosesc 3 conturi si că nu este transparent fată de alti vânzători, m-au obligat să aleg unul din cele 3 conturi cu care vreau să rămân.....nu mi se pare corect deoarece suntem 3 în familie si mai mult de atât fiecare vindem altceva....foarte urât din partea Olx.ro.

Musafir

#8

2016-11-17 13:07

Am semnat petitia pentru ca mi-au luat bani pt promovarea unui anunt auto,iar a 2 a zi mi l-au dezactivat.Inainte cu cateva zile mi-au postat de pe Autovit anuntul si pe OLX(autovit cred ca e tot al lor) si mi l-au dezactivat pe cel promovat si pentru care am platit 6.2euro,taxa de postare.Ideea e ca nu poti selecta pe Autovit sa nu fie postat si pe OLX si ei iti inchid anuntul,pt ca nu ai voie sa ai 2 anunturi in categoria auto,adica 2 anunturi gratuite.Nici nu poti din contul OLX sa stergi anuntul postat de pe Autovit,decat daca stergi anuntul de pe Autovit,lucru ce nu imi convine,pt ca am platit 7euro si pentru postarea anuntului acolo.Ca sa imi puna inapoi anuntul,vor sa ma taxeze alti 5euro.Ma deranjeaza foarte mult faptul ca le-am scris vreo 9 mesaje referitor la aceasta problema si nimeni nu face nimic de 2 zile,marea lor "SUPER ECHIPA".In afara de mesajul automat:Multumit pentru Supermesajul tau" si ca o sa rezolve Superechipa cat mai repede problema,nu s-a rezolvat nimic de 2 zile.Ma enerveaza ignoranta si bataia de joc la adresa mea si a banilor pe care i-am cheltuit pe prostia lor de site.Se mai si lauda ca au o echipa super rapida si se rezolva tot urgent.O gluma proasta OLX-u asta.
Alexya

#9 .Haideti sa ne face auziti! Semnati petitia online!

2017-01-29 18:57

Atat mie cat si prietenilor mei ne.au fost dezactivate conturile fara a fi informati in prealabil unde si daca am gresit cu ceva,fara a ni se da posibilitatea de a ne salva munca si datele sau de a ne indrepta greseala.Ni se spune ca avem dubluri ale anunturilor...etc....cine ar posta aceelasi anunt de doua ori? Si daca ar fi asa ce mare lucru; din moment ce  asa cum se autoproclama este un serviciu de anunturi gratuite? Din moment ce aceste anunturi respecta legile romanesti,nu aduc atingere moralitatii,nu au continut periculos pentru utilizatori care este problema daca un anunt este postat de doua ori sau nu?
S.au ridicat pe spatele nostru al celor care de.a lungul timpului le-am acordat incredere si am postat pe site-ul lor....atunci cand erau mici nu aveau reguli absurde,ne aratau respect si ne protejau pe noi utilizatorii de rand care i.am ridicat unde sunt.Acum dupa ce au ajuns in varf ne orpsesc si hartuiesc!.Au distrus un site bun "Tocmai.ro" care isi oferea serviciile in mod profesionist cu respect fata de utilizatori; pentru porcaria asta in care au transformat site-ul! Este inadmisibil sa nu iti poti crea un cont,sa nu poti posta un anunt pe un site care a pornit de la acest statut si se vrea gratuit fara a-ti valida acest cont cu numarul de tel...un nr de tel este o informatie privata,tine de datele si siguranta personala si nu ar trebui sa se permita oricui si in orice conditii sa poata solicita astfel de informatii....este abuz in conditiile in care in intreaga lume milioane de persoane sunt amenintate,hartuite si terorizate in fiecare minut prin intermediul telefonului ....de asemenea cu un simplu nr de tel daca este abonament poti afla toate datele personale ale respectivului....este normal si justificat in conditii de maxima siguranta sa se solicite astfel de date doar utilizatorilor site-ul-ui care folosesc servicii platite...nu celor care utilizeaza serviciile gratuite cum nu a fost nici pana acum,o adresa de email este suficienta.Asa ceva nu este normal si prin implicatiile mai sus mentionate constituie abuz.De asemenea constituie abuz faptul de a se folosi de increderea utilizatorilor care de buna credinta isi posteaza anunturile pe acest site,isi pierd timpul uneori vital pt afacerea lor asteptand clienti pt ca se bazeaza pe site-ul care le-a manipulat increderea dar ce clienti sa mai astepte cand contul le este blocat fara avertisment? Cum sa isi stearga si sa isi salveze datele si munca personala in care au investit timp si incredere? Speram ca ANPC sa ia masuri impotriva acestor practici abuzive ale unora care s.au ridicat peste noapte pe spatele celor pe care acum ii trateaza ca pe niste resturi menajere fara importanta....si nu doar ANPC....Oameni buni,hadeti sa nu mai permitem nimanui sa sa ne foloseasca si apoi sa ne arunce.Haideti sa ne face auziti! Semnati petitia online!  

eu123

#10 Re: .Haideti sa ne face auziti! Semnati petitia online!

2017-02-01 10:42

#9: Alexya - .Haideti sa ne face auziti! Semnati petitia online!  

Sa nu uitam cate tepe si-au luat oamenii pe internet, inclusiv de la firme cu acte in regula. Abia astept ca porcaria asta sa dispara! Atatia oameni pacaliti de utilizatori hrapareti si inselatori ai site-urilor gratuite cum sunt firmele ardelenesti de mediere a muncii in strainatate(au si acte pentru mizeria in care te baga), nici gand sa isi ia mizeriile mincinoase de pe aceste site-uri sau cei ce au cumparat cartofi pe post de gadgeturi si telefoane si cate altele... Eu nu am cumparat, gasit, niciodata nimic bun pe ele, doar tepe...sa ma ierte Dumnezeu...

mihaiserban522

#11 Cost astronomic

2019-02-18 18:24

Un cost exagerat de mare pentru un anunt promovat: 128 de lei am plătit !

Mă întreb din banii încasați de la persoanele fizice se duce ceva la stat sau ... trimit ei acolo niște facturi pe e-mail dacă soliciți și in 10 zile trimite sau mai mult, dar tare mi-e că totul se șterge. Apropo anunțurile din contul de persoană juridică costa triplu!! (normal.. se bagă în contabilitate..)

Ăștia delapidează milioane de euro sub ochii autorităților!

 

 

 


Musafir

#12 Re: Tu platesti si ei blocheaza contul fara motiv!

2020-04-12 07:11

#4: Ana - Tu platesti si ei blocheaza contul fara motiv! 

Asa am.patit si eu cu acești nesimntiti


Musafir

#13 Re: Tu platesti si ei blocheaza contul fara motiv!

2020-05-30 18:59