regele_mihai_al_romaniei_pentru_premiul_nobel_pentru_pace

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția regele_mihai_al_romaniei_pentru_premiul_nobel_pentru_pace

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2016-08-22 11:24

2016-08-22 11:27

Octavian Georgescu
Autorul acestei petitii

#28 Re:

2016-08-22 17:57

#25: -  

Nu au dezamăgit, din contră: au făcut România modernă, suverană şi întregită. 

2016-08-22 19:42

2016-08-22 19:53

2016-08-23 06:35

2016-08-23 06:55

2016-08-23 07:02

2016-08-23 07:39

Musafir

2016-08-23 12:56

VA SUPARA ADEVARUL SI STERGETI COMENTARIILE !

ASCUNDETI ADEVARUL SI IL INLOCUITI CU MINCIUNI !!

RUSINE SA VA FIE MINCINOSILOR !!!

Octavian Georgescu
Autorul acestei petitii

#36 Re:

2016-08-23 13:21

#35: -  

Practicăm igiena comentariilor civilizate şi argumentate. Degeaba scrieţi cu majuscule. Conţinutul contează - ar fi trebut să şterg comentariul - e şi nesemnat, dar îl las ca mostră educativă.

2016-08-23 13:58

Musafir

2016-08-23 14:14

Prin Actul Regal de la 23 August 1944, Act de mântuire națională, Regele Mihai I, singurul Șef de Stat în viață din al doilea război mondial, Cap al Oștirii și Mareșal al României, a adus pacea în Europa, prin scurtarea războiului cu cel puțin 6 luni. Comitetul Nobel trebuie să se întrunească de îndată și să acorde Premiul Nobel pentru Pace MS Regelui, căruia i se va face, în acest fel, o îndreptare a unei nedreptăți a Istoriei, iar bravei Armate Române i se va recunoaște calitatea de cobeligerant (calitate refuzată prin Tratatul de Pace, semnat la Paris în 1947).

Musafir

2016-08-24 07:28

De asta in Romania nu v-a fi bine pentru ca toti mincinosii dau din coate sa ajunga la putere fie monarhie sau partide politice. T. Basescu

Octavian Georgescu
Autorul acestei petitii

#40 Re:

2016-08-24 08:42

#39: -  

lăsăm că e tare amuzantă...

Musafir

2016-08-24 18:10

PENTRU ADEVARUL ISTORIC AL ROMANIEI MODERNE!

Musafir

2016-08-27 13:19

Este minunata aceasta decizie. Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei merita cu prisosinta acest Premiu Nobel est o persoana remarcabila prin tinuta si demnitatea cu care a tratat probleme Tarii inainte de 1947 si dupa pe toata perioada de exil.
Traiasca Regele Mihai I al Romaniei si intreaga Familie Regala! Asa sa ne ajute Dumnezeu. Amin!.

Musafir

#43 cred ca nu stiti ce trebuie

2016-08-31 06:16

Ar fi bine sa cautati istoria adevarata. . . regele e un tradator

Musafir

2016-08-31 10:48

Musafir #43 de ce afirmi ca regele este un tradator, te rugam sa asterni aici motivul afirmatilor tale. Multumim !

Musafir

2016-08-31 21:27

Vad ca pentru Mihaita s-au strans 145 de semnaturi, doar 145 ? Cred ca glumiti tovarasi, numai atat pentru Mihaita care era bucuros ca are o masina amfibie cu care se juca la Savarsin si intra in albia raului din apropiere. Se juca si el de-a hotii si vardistii dar era de unul singur ca mamita si cu mamaita nu-l lasau sa se joace cu alti copii ca erau doar tarani, tarani cu haine ponosite si zdremtuite si deh, mihaita era de sange albastru, sau mov, sau galben, stie tanti de la spital ce ii lua sange pentru analize. Asta este, ne nastem, traim, facem prosti si la urma murim, murim cu prostiile atarnate dupa noi cu care ne prezentam in fata JUDECATORULUI, sti Doamne, Doamne, eram si eu prostut si ma jucam, acum iarta-mi pacatele ca-s om batran si cu mintea de atunci, dar stai linistit Doamne, Doamne ca apropiatii mei au inventat o istorie in care acum sunt laudat si arat ca un adevarat erou. Mai trebuie sa treaca o generatie si uita astia cum a fost adevarata istorie la 44' - 47' asa ca o sa am statui calare pe cal sau pe amfibie, acum depinde de priceperea sculptorului. Da Doamne, Doamne, am fost un baiat bun si ascultator, am ascultat si de comunisti si de Stalin dar mai ales de Winston Churchill care m-a sfatuit sa cedez Romania rusilor ca asa s-au inteles cu Stalin la o betie si sa plec in America unde ma astepta marele vis american. Dar eu baiat finut si educat nu am rezistat in America unde erau tot felul de ispite asa ca am ales Elvetia cu aer curat si oameni seriosi unde mi-am indeplinit toate poftele. Acum sa nu ma judeci aspru ca nu am mancat salam cu soia si nu am stat in intuneric si frig dar vezi tu, baietii destepti traiesc bine pe acest pamant iar fraierii rabda pentru lumea de apoi si viseaza dar viseaza cu ochii deschisi la o viata mai buna pe alta lume. Eu am stiut un lucru: ce-i in mana nu-i minciuna asa ca am trait ca in rai :)

Musafir

2016-09-01 07:02

Pentru cei care nu cunosc istoria romaniei in perioada monarhiei trebuie sa cunoasca urmatoarele. Regele Carol I este cunoscut ca primul rege al romaniei urcat pe tron dupa o lovitura de stat data de Partidul Liberal condus de Ion Bratianu ("Ultima romantică - Viața reginei Maria a României". Hannah Pakula. Editura Lider 2003. - "Bine intenționat, dar autoindulgent și lipsit de experiență, Cuza a devenit o țintă ușoară pentru paraziții și "vânătorii" coroanei. […] În timp ce ceilalți conspiratori organizau lovitura de stat, liderul Partidului Liberal și întîiul om de stat al României, Ion Brătianu, a plecat în Europa Apuseană în căutarea unui Prinț străin.") "în 1877 România se alătură Rusiei într-un război contra Imperiului Otoman, dar în ciuda asigurărilor rusești dinainte de război, țara pierde sudul Basarabiei la Congresul de la Berlin, fiind compensată prin obținerea mai sărăcăcioasei Dobrogea." Acest rege a fost pus de marile puteri europene ca Romania sa fie un "scut" impotriva imperiului otoman care incerca sa-si extinda imperiul. Regele Ferdinand este cunoscut ca regele care a condus Romania in luptele contra germaniei aliata cu imperiul Austro-ungar care incercau sa puna gheara pe toata Romania dar si Europa. Prin decizia lui, la sfarsitul primului razboi mondial Romania a primit inapoi teritorile furate de marile imperii. Din pacate doar acesti doi regi au fost cu adevarat regi ai romaniei si pentru Romania pentru ca din pacate Carol II este cunoscut ca regele care a cedat Basarabia, Bucovina si Ardealul fara nici un foc de arma pentru ca era ocupat cu jocurile de noroc si dansatoarele iar Mihai a ramas in istorie ca cel care a ajutat venirea comunistilor la putere... asta este, faptele sunt fapte iar adevarul adevar. Restul e minciuna care acum se inventeaza de unii mincinosi in scopuri personale.

AlexAlex

2016-09-01 09:19

Regele Il merita

Musafir

2016-09-02 14:41

Mai dar tare iubit de popor este acest cetatean al romaniei uite ca are 151 de fani, multi domne multi si marunti...

Musafir

2016-09-02 23:00

Nu avem voie sa uitam istoria, ci trebuie sa apreciem oamenii de caracter cu care Dumnezeu ne-a binecuvantat chiar si in cele mai intunecate clipe.

Musafir

2016-09-03 05:53

Sa nu-i uitam pe ostasii romani care si-au dat viata pentru ca Romania sa existe si copii lor sa traiasca mai bine ! Dar din nefericire traim din ce in ce mai rau, plini de datorii la banci, iar tara, tara este aproape vanduta strainilor si toate acestea datorita marilor puteri care in 44 au hotarat soarta romaniei ca mai apoi in 89 sa ne distruga tara si industria iar acum sa ne faca tinta pentru rachetele rusesti in timp ce Europa prospera ca de fiecare data. Suntem o tara mica la mana marilor puteri sataniste.