SUSŢINEM CONSOLIDAREA VALORILOR UMANE, SUSŢINEM ELEVAREA CONŞTIINŢEI UMANE


Musafir

#51

2016-11-20 10:21

Pacea si iubirea da liniste sufletului nostru. Da, acest este motivul semnarii acestei petitii. Va multumesc!
Gina Lucacel

#52

2016-11-21 08:53

Trebuie sa ne trezim cat mai repede , trebuie sa reevoluam spiritual pentru ca am fost printre cei mai evoluati dar are grija societatea sa ne distraga atentia si sa ne manipuleze cu tv si mass media ... aratandu ne tot felul de lucruri care nu ni le permitem si prezentandu le ca si cum L ar putea inlocuii vreodata pe Dumnezeul nostru . 

Astazi spun Da ! iubirii !!!!


Musafir

#53

2016-11-23 08:27

Un om cu constiinta curata nu poate supravietui intr-o societate cladita pe minciuna ! Ori va renunta la constiinta si va minti pentru a supravietui, ori va fi calcat in picioare de multimea mincinosilor !! Aceasta este marea incercare in viata, te dai cu mincinosii sau mori cu o constiinta curata ???


Musafir

#54 Niveluri superioare de constiinta

2017-01-15 08:12

Felicitari pentru initiativa .

Un singur om care are puterea de a se regasi in esenta lui , are puterea de a transmite acest lucru cel putin la cateva mii de oameni , iar acest fenomen se produce prin niste energii foarte subtile , pe care le vedem , le intuim , dar stiintific nu le putem explica inca.

Cred ca in timpul vietii noastre vom asista la reintoarcerea noastra la sursa .

Ma bazez pe evolutia rapida a tuturor fenomenelor politice , economice ,sociale din rau in mai rau , in foarte rau .

Poate parea paradoxal , dar asa se produce orice schimbare cand lucrurile evolueaza accelerat intr-o directie ,la un moment dat se produce explozia si sistemul se reseteaza.

 

Podina Cristian

#55 dumnezeu ?

2017-01-30 15:01

dumnezeu= iubire ? oare ? se poate iubire cu forța ? nu cred ,pe dumnezeu dacă nu-l iubești mergi în iad ,deci dumnenezeu nu e iubire ,iar într-un dumnezeu care nu e dragoste sau iubire nu cred 


Musafir

#56 Constiinta este Dumnezeu iar Dumnezeu este constiinta care te mustra !

2017-07-07 07:28

Constiinta este Dumnezeu ! Constiinta este cea care te mustra cand faci ceva rau, deci este Dumnezeu ! De ce cei care ne conduc nu au constiinta ? Pentru ca nu au credinta in Dumnezeu ! Ei cred doar in banii si puterea lor obtinute prin minciuna si coruptie. Deci sunt oameni fara Dumnezeu de la care nu vei primi ajutor in veci ! Ei se ajuta doar pe ei si pe acolitii lor !!! Voi asteptati ajutor de la asemenea oameni si mai ales sa aseze constiinta intre ei ? Pai cum ar mai fura, pai cum ar mai mintii, daca constiinta nu iar lasa ?




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...