Petitie anti-petitie
Re:
Esti tu prost,orice diagrama incepe de la 0.Toata lumea zice ca cei care au scris 8 sunt prost si ca notele nu incep de la 0.Fratilor orice diagrama incepe de la 0
Re: Re:
Am observat ca te chinuie talentul, si da-mi voie sa iti explic ceva... acolo era un sistem de axe perpendiculare, ca sa-ti fie pe intelees. "0" era pe ambele parti. Era originea. Notele nu erau de la 0 la 8, ci de la 1 la 8. Pt ca dupa logica voastra, inseamna ca notele ar fi fost de la 0 la 10. Degeaba injuri ca ultimul animal, ca tot in Petru Poni anungi.
Re:
Nu e bulan ma....noi am gandit cum am scris....subiectul a fost corect...
nu plange frate, asta e, are lumea nevoie si de gunoieri ca tine.
Degeaba,de plictiseala
Anu trecut nu a comentat nimeni si a fost acelasi grafic. Nu tre sa fii prost ca sa raspunzi corect.
Re:
Imi pare rau, dar eu nu am dat examen la logica, am dat examen la matematica! Asta nu ar fi trebuit sa fie o problema logica, ci una matematica, precum sa ne spuna: Intr-un bloc sunt 200 de oameni; Iar alaturi sa fie un grafic a catorva procente de exemplu: 57% oameni cu varsta 5-30 de ani, 13% 30-50; 50+ = ?
Iar intrebarea sa fi fost una de genul: "Aflati procentul oamenilor cu varsta de peste 50 de ani.
Sa va iau petiția în pula
Re: Re: Re:
Daca si asta e gandirea logica.. da-o in ma-sa de treaba si sinucideti-va..
Re:
Un sfat prietenesc: decat sa stai si sa critici mai bine ai pune mana pe un dictionar si ai mai invata ;)
Pentru ca nu este corect ca cei ofticati ca nu stiu sa citeasca o diagrama-sau cum spun ei ca au fost "emotionati" saracii - sa ia o nota mai mare ca si mine sau chiar mai mare care le poate asigura un loc la liceul dorit si sa ii lase fara un loc la liceu pe cei care au facut corect exercitiul.Faptul ca spun ca nu a fost conceput corect exercitiul este o aberatie.
In primul rand, notele sunt de la 1-10 nu de la 0-8.
In al doilea rand,este imposibil ca 5,9,10 elevi sa ia nota 3 si sa nu fie trecuti in aceeasi categorie.
Iar daca stam sa ne gandim,cerinta spunea ca notele sunt repartizate elevilor deci,diagrama este o functie,care ia nota ca valoare si ne da numarul de elevi.Rezultant nota ca fiind X si numarul de elevi Y.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nu ai niciun drept tu. Nu va duce capul la nimic. Ce făceai dacă va întreba cati copii au nota 3? Ca va ieseau 3 valori diferite. Iti vorbesc ca absolvent de liceu cand iti spun ca nu meriti sa intri la liceul, nu de alta, dar nu o sa il termini. Daca aici aveți "emoții" ma întreb cum veți trece de bac. Dacă veți trece.
Dependenta functionala se reprezinta intotdeauna pe axa absciselor (orizontala). Daca nu ati stiut asta, puteati interpreta ca notele sunt de la 1 la 10. Maturizati-va si acceptati atunci cand gresiti, nu cautati pomana. Pace.
| This discussion has been closed. |