Ana Maria Nedelcusa fie judecata in ROMANIA NU CANADA!!!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Ana Maria Nedelcusa fie judecata in ROMANIA NU CANADA!!!

Musafir

2016-05-25 19:59

Pentru dreptate si adevar.

Musafir

2016-05-25 20:00

Am semnat-o pentru că sunt sincer indignată și îndurerată de modul în care justiția din România înțelege să-și trateze cetățenii. Nu mă interesează considerentele de captatio benevolentiae din partea unei țări străine, fie ea și Canada. Dacă această mamă va fi extrădată și copilul returnat acelui monstru căruia i se zice tată în scriptele instanțelor, înseamnă că pe pământul ăsta, un om obișnuit, mai mult, o mamă disperată, nu-și mai poate afla în nici-un fel dreptatea. E cu adevărat monstruos pentru justiția din România. Domnilor judecători! Treziți-vă fie și în ultimă instanță!

Musafir

2016-05-25 20:01

Statele lumii civilizate in general isi protejeaza cetatenii proprii in fata instantelor altor tari chiar si in cazul comiterii de infractiuni ! Nu e si cazul Romaniei, se vede din Cosmos!
Cum este posibil sa fie judecata de Justitia Romana la comanda canadiana o mama care vrea sa isi protejeze copilul de un tata scelerat????
Sa le fie rusine judecatorilor fara discernamant si justitiei romane ptr.slugarnicia de care nu se pot debarasa nici de data asta!
La fel ar fi judecat daca Ana Maria Nedelcu era sora sau fiica lor????

Mi-e imposibil sa inteleg aceasta decizie oribila, sper din suflet ca la Inalta Curte sa existe ROMANI de omenie, cu judecata treaza si compasiune ptr.o mama disperata!

Musafir

Pentru ca-mi pasa. Imi pasa de romanii mei, de romanii adevarati asa cum este aceasta mama. Ce fel de judecata poate fi asta care trimite catre distrugere o mama si copii ei? Ce fel de judecător poate fi asta care face acest lucru? Oare judecătorii nu trebuie sa-si asume si hotărâri sau decizii atunci când vine vorba despre familia Romania? Vin in piata sau oriunde va fi nevoie pentru ca aceasta mama sa rămână langa copiii ai. Doamne ajuta!!!!!

Musafir

Va rog sa fim solidari cu aceasta mama.Rog judecatorii sa inteleagadurerea de mama si nu interesele unui tata profitor.

Musafir

2016-05-25 20:02

Pentru ca se face o mare gresala, inadmisibila conceptului de parinte si a statului in care train.

Musafir

2016-05-25 20:02

Pentru a se face dreptate.ca mama si copii ei sa ramana in libertate.

Musafir

2016-05-25 20:03

Asa cred ca este legal si corect.

Musafir

2016-05-25 20:04

Daca in locul doamnei Ana Maria Nedelcu era o rudenie ori sora judecatorului care a dat sentinta de extradare in Canada,era la fel si pentru acea care ii era sora ori nepot?

Musafir

Am semnat aceasta petitie deoarece sunt revoltata de ceea ce i se intampla doamnei Ana Maria Nedelcu. Felicitari pentru initiativa.

Musafir

Asemenea Judecători ar trebui scosi din sistem,si băgați ei la puscărie cel putin 20 de Ani.Aceste pramatiii au dat sentințe strîmbe si incorecte in cele mai multe cazuri. Pe oameni sărmani care au furat o găină sau 2 kg.de cartofi sa-si hrănească familia ia-i condamnat la ani grei de închisoare .Iar pe cei care au furat milioane si miliarde de euro/dolari ia- condamnat cu suspendare.Îmi este rusine sa mai spun la cineva ca sunt de origine Roman.
Va multumesc.

Musafir

2016-05-25 20:05

Pt. ca mi se pare normal ca STATUL ROMAN sa-si apere cetatenii in orice imprejurare.Numai asa vom fi mandri ca suntem romani.

Musafir

2016-05-25 20:06

Nu putem accepta schilodirea sufletesca a doi copii nevinovati! Mama sa ramana alaturi de ei aici in tara lor!

Musafir

2016-05-25 20:06

Asa este:Drept, moral si legal! Intr-un stat in care justitia nu functioneaza "pentru" si " in interesul? cetatenilor nu poate conferi siguranta si incredere celor care sunt indreptatiti sa beneficieze de ceea ce putem numi "echilibru psihologic" dat de certitudinea ca atunci cand se exercita "un abuz" la adresa unei fiinte umane putem apela cu toata increderea la justitie. Din pacate, cu adanca mahnire si dezamagire in suflet pot constata faptul ca in tara mea actul de justitie este pe de o parte deficitar, iar de cealalta parte, adesea, exista foarte multe obstacole care impiedica accesul la aceasta. Dna Nedelcu sa fie puternica si sa aibe parte de multa energie, pentru ca procesele ...termenele Si drumurile multe la instanta...sunt epuizante.

Musafir

2016-05-25 20:07

Am semnat aceasta petitie deoarece sunt revoltata de ceea ce i se intampla doamnei Ana Maria Nedelecu. Felicitari pentru initiativa.

Musafir

Pentru ca sunt mama si stiu ca o mama isi apara copiii cu orice pret ,iar copiii trebuie crescuti cu dragoste,nu cu violenta!
Dani 2

Sa-i sustinem.Nu va culcati pe o ureche pt. ca acei doi copii s-ar putea sa creasca fara mama si va fi prea tarziu sa-i mai compatimim cand nu vor avea pe umerii cui sa planga.

Musafir

2016-05-25 20:08

Justitia romana este surda si oarba ? Nu sunt de acord sa ne abandonam cetatenii romani in astfel de cazuri. Suntem un popor crestin si trebuie sa ne comportam ca atare.

Musafir

2016-05-25 20:10

O mama care isi risca libertatea intr-o tara in care copilul poate fi crescut de un parinte violent, merita tot respectul si sustinerea legala pentru a si creste copiii cu dragoste materna. Ar fi cazul sa ne sustinem romanii, tinand piept legilor aberante din state asa-zis civilizate, de unde copiem toate aberatiile unor comportamente deviate si deviante.
Iulia Dumitrescu

#95 Ana Maria Nedelcusa

2016-05-25 20:12

Ana Maria Nedelcusa este cetetean roman ! Voi justitiarii sunteti cetateni romani????!!!! Daca sunteti dovediti/O! Protejati/va cetatenii asa cum o fac si alte state. 

Musafir

2016-05-25 20:36

Sunt mama,pentru copilul meu sunt in stare de orice,o inteleg foarte bine si o sustin,mult noroc!

Musafir

2016-05-25 20:38

Pentru ca sunt mama si o mama trebuie sa isi creasca copii

Musafir

2016-05-25 20:55

Pentru că sunt părinte și consider nedrept ce se întâmplă cu Ana-Maria Nedelcu.

Musafir

2016-05-25 22:49

Sper ca Justitia sa se pronunte in favoarea mamei...

Musafir

2016-05-26 05:55

Copiii trebuie sa locuiasca cu mama